پارلمان اتحادیه اروپا در استراسبورگ فرانسه پیش نویسی را به قطعنامه ای 23 بندی ضد کشورمان تبدیل کرد تا راهبرد این اتحادیه اروپایی را در مقابل ایران ترسیم کند البته راهبردی که به جای توسعه همکاری با رویکرد تقابل تنظیم و تصویب شد.
پارلمان اتحادیه اروپا، با رای به پیش نویس این قطعنامه، ایران را در پروژه ای تکراری بار دیگر به نقض حقوق بشر متهم کرد. این بخش پیش نویس به صورت هدفدار بیشترین وقت پارلمان را به هنگام رای گیری به خود اختصاص داد.
مطابق ندانستن انتخابات اخیر ریاست جمهوری کشورمان با استاندرادهای اروپا، آزادی محکومان فتنه به ویژه سران فتنه، بازگشایی انجمن صنفی روزنامه نگاران، اجازه سفر به احمد شهید گزارشگر ویژه سازمان ملل، گشایش دفتر اتحادیه اروپا در تهران، سفر هیات های اروپایی به ایران به شرط ملاقات با محکومان فتنه و مخالفان نظام و در نهایت رفع محدودیت و ممنوعیت از همجنس بازان در ایران عمده بندهای این قطعنامه مداخله جویانه را تشکیل می دهد.
هرچند قبل از رای گیری در مقابل سیل سخنرانی های ضد ایرانی و حجم انبوه جملات مغرضانه، تعداد انگشت شماری از نمایندگان این پارلمان از واقعیت هایی گفتند که معمولا صدایشان به جایی نمی رسد.
پارلمان اروپا پس از این قطعنامه، در بیانیه ای اعلام کرد: خارج از پرونده هسته ای ایران، باید اتحادیه اروپا راهبردی در مقابل این کشور داشته باشد به زبان ساده تر یعنی همچنان بهانه ای برای تاختن به ایران دم دست اروپایی ها باشد.(واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم: