شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید « کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۶۴۹۷۱۰
صدور قرار مجرمیت علیه معاون اول احمدی‌نژاد

کیهان: یعنی چی که آدم معرفی می‌کنم پست نمی‌دهند؟!

روزنامه کیهان نوشت: فائزه هاشمی در مصاحبه با یک روزنامه وابسته به آل سعود مدعی شد وضعیت سیاسی زنان در بعد از انقلاب بدتر شده و وضع قبل از انقلاب بهتر بوده است.

وی بی آن که به وضعیت بسته فضای سیاسی در رژیم سعودی اشاره کند، به الشرق الاوسط گفته است: وضعیت سیاسی زنان در قیاس با قبل از انقلاب نه تنها پیشرفت نکرده بلکه عقبگرد هم داشته‌ایم.

فائزه هاشمی ادامه می‌‌دهد: به نظرم در حوزه زنان، دولت جدید شروع خوبی نداشته و احساس یک نوع زن‌ستیزی در این دولت دارم(!)

وی ادعا کرد:‌ متاسفانه زنان بیشتر حکم پیاده نظام را پیدا کرد‌‌ه‌اند. زحمت می‌کشند پا به پای مردان کار می‌‌کنند اما زمان تقسیم غنایم که می‌رسد، پست و سمت‌ها به جرم زن بودن به آنان داده نمی‌شود... نتیجه کارکرد زنان در دولت و در انتخاب آنان برای پست‌های کلیدی بسیار ناامیدکننده بود.

فائزه هاشمی آنگاه برای اثبات ادعای خود به این موضوع که افراد معرفی شده از سوی وی به کار گمارده نشده‌اند اشاره می‌کند و می‌گوید: من دو زن باسابقه و پرتجربه را به یکی از استاندارهای یکی از شهرها معرفی کردم تا این دو نفر را در سمت‌های مختلف قرار دهند. فکر می‌کنید چه جوابی شنیدم؟ به من گفتند که دو تا خانم خیلی زیاد است. من جواب دادم که شما این همه مدیر مرد دارید، زیاد نیستند اما خانم‌ها که به دو نفر برسند خیلی زیاد هستند.

وی درباره حضور اندک زنان در حزب کارگزاران هم گفته است: همان‌طور که قبلا هم اشاره کردم به برخی تفکرها برمی‌گردد که احزاب هم همان تفکرهای مردسالارانه را دارند. البته احزاب می‌توانند زمینه‌ها را برای برطرف کردن این مشکل فراهم سازند هرچند احزاب در ایران نیز با آنچه که در یک جامعه توسعه‌یافته حزب معنا پیدا می‌کند تفاوت دارند.

گفتنی است فائزه هاشمی در دوره مدیریت خود بر نشریه زنجیره‌ای زن، اقدام به مصاحبه و تطهیر بیوه فاسد محمدرضا پهلوی کرد که با اعتراض گسترده مواجه شد. وی چندی پیش تصریح کرد دوستان خوب بهایی و عضو سازمان مجاهدین (گروهک تروریستی منافقین) دارد که در تهران و بازداشت با آنها آشنا شده است.

چه کسی متهم است؟!

کیهان آورده است: حسین قدیانی که با شکایت دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و به اتهام اقدام علیه امنیت ملی به دادگاه فراخوانده شده بود، روز گذشته در شعبه 12 دادسرای فرهنگ و رسانه به سؤالات بازپرس پاسخ داد.

در این جلسه، بازپرس ضمن تفهیم اتهام اقدام علیه امنیت ملی، از وی خواست که از اتهام وارده دفاع کند. قدیانی ضمن رد اتهام وارده و تأکید بر اینکه مقالاتش تماماً در جهت تحکیم مبانی جمهوری اسلامی و امنیت ملی بوده، از بازپرس شفیعی خواست بصورت دقیق و مشخص بگوید کدام عبارت از مقالات وی مخل امنیت ملی بوده است؟ در اینجا معلوم شد که شاکی در شکایت خود، مصداق اخلال در امنیت ملی و اقدام برخلاف مصوبه شورای امنیت ملی را ذکر نکرده و صرفاً به ارائه شکایتی کلی اکتفا کرده است. علی‌رغم درخواست قانونی و به حق قدیانی برای مشخص نمودن مصداق اتهامش، بازپرس نسبت به صدور قرار وثیقه اقدام نمود. وی هم اکنون با قرار وثیقه آزاد است.

حسین قدیانی، نویسنده و روزنامه‌نگار در حالی به دلیل نگارش 4 یادداشت با عناوین «دهان ما پلمب نمی‌شود»، «دیپلماسی دولت و هسته‌ای ملت»، «آقایان! سر بولدوزر را بچرخانید طرف دشمن» و «غرور ملی شکست نه ساختمان تحریم» مورد تعقیب و محاکمه قرار گرفته که بسیاری از عوامل فتنه 88 در دولت جدید به مناصب و مشاغل مهم دولتی دست یافته‌اند و کسی نگران امنیت ملی نشده است! از آن جمله می‌توان به انتصاب برخی مشاوران و معاونان در وزارت علوم اشاره و یا انتصاب فائزه هاشمی رفسنجانی به ریاست انجمن موسوم به دفاع از آزادی مطبوعات اشاره کرد که این امر علی‌رغم حکم قطعی و صریح دادگاه مبنی بر ممنوعیت هرگونه فعالیت صنفی و سیاسی وی به مدت پنج سال صورت گرفته است.

ایران با تدبیر آیت‌الله خامنه‌ای از آمریکا در رقابت جلو می‌افتد

کیهان در ادامه نوشت: «ماهیت استراتژی هسته‌ای ایران تغییری نکرده است.»

اندیشکده امریکن اینترپرایز ضمن انتشار این ارزیابی نوشت: مجموعه سخنان رهبر عالی ایران درباره مذاکرات و از جمله تعبیر نرمش قهرمانانه نشانه این است که ماهیت استراتژی ایران هیچ تغییری نکرده و صرفاً بحث بر سر تفاوت تاکتیک است.

مایکل روبین از کارشناسان اندیشکده امریکن اینترپرایز در ادامه این تحلیل می‌نویسد: «اگر اوباما هنوز درباره مذاکرات خوش‌باور است، بهتر است به جای مسافرت با جت ویژه ریاست جمهوری سوار یک اسب تک شاخ بشود که یک پری مهربان آن را به پیش می‌راند! شاید حسن روحانی با انگلیسی حرف زدن خود کاخ سفید و «جان کری»، وزیرامور خارجه، را به وجد آورده باشد اما واقعیت این است که روحانی و همکارانش همگی با هم ایالات متحده را به بازی گرفته‌اند.»

این مقام سابق «پنتاگون» افزود:‌ «فرضیات نادرست به منافع استراتژیک ما ضربه می‌زنند. کشورهایی مانند کره، ایران استانداردهای دیپلماسی آمریکا را نمی‌پذیرند و مطابق استانداردهای خود رفتار می‌کنند.»

روبین در ادامه تصریح کرد: وقتی رهبر عالی ایران از «نرمش قهرمانانه» صحبت کرد، کاخ سفید این سخنان را به منزله مهر تاییدی بر توافق هسته‌ای دانست اما (آیت‌الله) خامنه‌ای توضیح داد که این عبارت نشانه تغییر تاکتیک ایران است و در ماهیت دیپلماسی هسته‌ای تهران تاثیری ندارد.

وقتی ایران اعتقاد دارد که قدرت آمریکا رو به زوال است، عقب‌نشینی را لازم نمی‌بیند. من در طول 35 سال اخیر، استراتژی ایرانی‌ها را که به زبان فارسی می‌گویند، بررسی و تحلیل کرده‌ام. آنها هدف خود را علناً اعلام می‌کنند و همچنان به بازی خود ادامه می‌دهند اینکه جمهوری اسلامی در بازی از آمریکا پیش بیفتد بسیار بد است اما بدتر از آن این است که الگوی بازی ایرانی‌ها همچنان عیان است ولی هیچ کس در آمریکا به خود زحمت نداده که آن را ببیند.

بعد از کارگزاران و مشارکت حزب دولتی اعتدال هم می‌آید؟!

کیهان آورده: یک نماینده پیگیر تشکل فراکسیون حامی دولت در مجلس، از رایزنی با روحانی در این زمینه خبر داد.

ابراهیم نکو در مصاحبه با نشریه مثلث می‌گوید: ما یک جلسه در خدمت آقای روحانی بودیم دیشب به موضوع فراکسیون اشاره کرده و تشکیل حزب فراگیر اعتدال را هم پیشنهاد کردیم که ایشان رد نکردند در واقع مخالفت خودشان را اعلام نکردند.

با وجود همراهی گسترده فراکسیون اکثریت مجلس (رهروان ولایت) در حمایت از دولت که در رأی اعتماد به وزرا جلوه‌گر شده برخی حامیان دولت در صددند فراکسیون اعتدال را در حمایت از دولت راه‌اندازی کنند و این در حالی است که همین طیف در زمان مدیریت دولت گذشته، علیه وکیل‌الدوله‌ها موضع می‌گرفتند.

نکو در مصاحبه با مثلث همچنین درباره مخالفت علی لاریجانی رئیس مجلس با تشتت و انشعاب در فراکسیون رهروان گفت: آقای لاریجانی ضمن آنکه ریاست مجلس را برعهده دارد یک نماینده هستند و یک رأی دارند، بنابراین ایشان با منطق خودشان قضاوت می‌کنند که البته اشکالی هم ندارد، در واقع از آنجایی که آقای لاریجانی احتمال می‌دهند شاید این فراکسیون جدید وکیل‌الدوله باشد چنین اظهار نظری مطرح می‌کند. هر چند حتی اگر فرض را بر این بگذاریم که فراکسیون وکیل‌الدوله هم باشد کسی نمی‌تواند مانع تشکیل آن شود زیرا در گذشته هم شاهد تشکیل چنین فراکسیونی بوده‌ایم. من از جهاتی نگاه آقای لاریجانی را منطقی می‌دانم اما شرط این نگاه آن است که در فراکسیون رهروان در دیدگاه‌ها تجدید نظر صورت گیرد و بعید است ما شاهد تجدیدنظر در دیدگاه رهروانی‌ها باشیم.

وی با انتقاد از کارت زرد و تذکر نمایندگان به برخی وزرا، این کار را که اعمال حق بلکه مسئولیت نمایندگی است غیر منطقی توصیف کرد و در ادامه درباره تشکیل فراکسیون موسوم به صدای ملت از سوی علی مطهری گفت: فراکسیون صدای ملت نگاه کاملاً سیاسی دارد و حتی فراتر از سیاست‌های معقولی است که در دو فراکسیون بزرگ مجلس دیده می‌شود. بنابراین چنین فراکسیونی به طور حتم به سمت افراطی‌گری روی خواهد آورد.

گفته می‌شود اصلاح‌طلبان پشت ماجرای تشکیل فراکسیون دولتی اعتدال هستند هر چند که برخی از حامیان دولت معتقدند تشکیل چنین فراکسیونی ضمن اینکه موجب خوردن برچسب «دولتی بودن» به نمایندگان عضو می‌شود، باعث انسجام بیشتر دو فراکسیون رهروان و اصولگرایان خواهد شد. یک مانع دیگر در برابر طراحان فراکسیون جدید، ظرفیت اعضا چندان که پیش‌بینی می‌شود بیش از 60 تا 70 نماینده مجموعاً در این فراکسیون جمع نشوند.

لرد انگلیسی: لغو تحریم‌ها فقط در حد حرف است

کیهان نوشت: رئیس اتاق بازرگانی انگلیس و ایران گفت تحریم‌های ایران سر جای خود باقی است و صحبت از تجارت با ایران فقط در حد حرف است.

لرد نورمن لامونت که چندی پیش همراه جک‌استراو به تهران آمد، به بی‌بی‌سی گفته است: من با وزیر خارجه سابق بریتانیا در قالب هیئتی پارلمانی به تهران رفتیم و می‌خواستیم مطمئن شویم آیا می‌توان سفارت بریتانیا در تهران را بازگشایی کنیم. تمرکز روی مسائل سیاسی بود. ما در مورد موضوعات اقتصادی رایزنی نکردیم.وی درباره تجارت و عقد قرارداد با ایران گفت موجی از حدس و گمان در رسانه‌ها راه افتاده اما واقعاً خیلی زود است که بخواهیم درباره تجارت بزرگ با ایران صحبت کنیم.

لامونت اضافه کرد: تحریم‌ها هنوز سر جای خودش است بنابراین هیچ شرکتی عملاً به همکاری و بستن قراردادهای جدید با ایران نیست چون این کار غیرقانونی بوده و فعلاً همه چیز در حد حرف زدن است؛ حتی اگر توافق نهایی هم صورت بگیرد تحریم‌ها به این زودی لغو نخواهد شد.

اخیراً یک هیئت 100 نفره از نمایندگان شرکت‌های فرانسوی به تهران سفر کردند اما همزمان وزیر خارجه فرانسه به این شرکت‌ها هشدار داد که تحریم‌ها سر جای خود باقی است.

سخنگوی وزارت خارجه فرانسه روز گذشته ضمن یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد تحریم‌ها تا دستیابی به توافق نهایی برچیده نخواهد شد.

رومن نادال می‌گوید تا زمانی که به توافق جامع با ایران دست نیابیم امکان برداشتن تحریم‌ها وجود ندارد.
در حالی که مقامات آمریکایی قبل و بعد از توافق ژنو تصریح داشتند ساختار کلی تحریم‌ها سر جای خود باقی می‌ماند، برخی رسانه‌ها و چهره‌های سیاسی در ایران به هنگام اعلام توافق ژنو ادعا کرده‌اند در ساختار تحریم‌ها به خاطر این مذاکره شکاف اساسی افتاده است.

ما را که راه نمی‌دهند اما اگر راه دادند تظاهرات 13 آبان تعطیل!

کیهان آورده است: یک اندیشکده آمریکایی ابراز امیدواری کرد دیپلمات‌های آمریکایی مذاکرات هسته‌ای بتوانند بعد از سالها، اجازه حضور در تهران را پیدا کنند! در این میان جان لیمبرت از جاسوسان گروگان‌گرفته شده در لانه جاسوسی گفته که ایران درباره امنیت آمریکایی‌ها تضمین بدهد و تظاهرات 13 آبان را نیز تعطیل کند!

سایت اندیشکده شورای آتلانتیک در تحلیلی به قلم باربارا اسلاوین نوشت: در صورت دستیابی به توافق هسته‌ای جامع می‌توان از ایران خواست بعد از سال‌ها اجازه بازگشت دیپلمات‌های آمریکایی را به تهران بدهد.

«اتحادیه امور عمومی آمریکایی‌های ایرانی‌تبار (PAAIA) در گزارشی می‌گوید وقت چنین درخواستی رسیده است. اما مقامات عالی‌رتبه دولت آمریکا اعلام کرده‌‌اند این امر فقط در صورت دستیابی به توافق جامع هسته‌ای می‌تواند مورد بررسی قرار گیرد.»

این گزارش توسط «رامین عسگرد»، کارمند سابق وزارت امور خارجه آمریکا تهیه شده است.

وی مشاور سیاسی «دیوید پترائوس» رئیس سابق سیا در «فلوریدا» است و در گزارش خود استدلال کرده که سیاست واشنگتن در قبال ایران به خاطر غیبت طولانی دیپلمات‌های آمریکایی در ایران فلج شده است.

این تحلیل می‌افزاید: «بدون حضور دیپلمات‌های آمریکایی در ایران، سیاست آمریکا دچار بی‌نظمی شده است.

اندیشکده آتلانتیک در ادامه از قول جان لیمبرت (جاسوس به گروگان‌گرفته شده و دستیار سابق وزارت خارجه آمریکا) نوشت: ایران باید امنیت آمریکایی‌ها را که به تهران برمی‌گردند تضمین کند و تظاهراتی را که هر سال در سالروز تسخیر سفارت آمریکا برگزار می‌شود، محدود کند(!!) من خواهان این نیستم که ایران برای گروگان‌گیری عذرخواهی کند اما باید به این اشاره کند که اجازه نخواهند داد این اتفاق دوباره تکرار شود.

اظهارات لیمبرت در حالی است که طبق اسناد لانه جاسوسی، سفارت آمریکا مشغول طراحی کودتا، تحریک اختلافات قومی و حمایت از گروهک‌های تجزیه‌طلب در ایران بوده اما هنوز از خیانت‌های خود عذرخواهی نکرده است.

گفته می‌شود آمریکایی‌ها مایلند در پوشش سفر کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، یکی از دیپلمات‌های خود را به تهران بفرستند. این در حالی است که ملت ایران در 22 بهمن امسال گسترده‌تر و مصمم‌تر از همیشه شعار مرگ بر آمریکا سر داده و از مواضع خصمانه و متکبرانه شیطان بزرگ اعلام انزجار کردند. با این وصف پیش‌بینی می‌شود شیطنت محتمل با اعتراض گسترده عمومی مردم مواجه شود.

خراسان: مجوز روحانی برای واگذاری ساختمان وزارت صنعت به وزارت دادگستری

روزنامه خراسان نوشت: بر اساس مجوز روزهای اخیر حجت الاسلام روحانی رییس جمهور کشورمان که با استناد به مصوبه وزیران عضو کمیسیون لوایح دولت صورت گرفته، مقرر شده ساختمان اداری متعلق به وزارت صنعت، معدن و تجارت به مساحت 3800 متر مربع عرصه و حدود ۹۰۰۰ متر مربع اعیان، واقع در خیابان ولیعصر تهران به وزارت دادگستری منتقل و سند آن نیز به نام وزارتخانه مذکور ثبت شود.

کمک 300 میلیونی دولت برای بررسی زلزله

روزنامه خراسان آورده است: بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به فرجی دانا وزیر علوم، مقرر شده با توجه به قانون نحوه اعمال نظارت بر کاهش هزینه های غیر ضروری و جلوگیری از تجمل گرایی، پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله مجاز باشد تا سقف 300 میلیون تومان از محل اعتبارات دولتی برای برگزاری یک نشست علمی بین المللی در زمینه زلزله هزینه کند.

ایران: ورود لاریجانی به بحث دانشجویان ستاره دار

روزنامه ایران نوشت: خبر اول این که یک نماینده مجلس شورای اسلامی از جلسه رئیس مجلس برای بررسی شکایت نمایندگان درخصوص دانشجویان ستاره‌دار خبر داد.

زهره طبیب‌زاده عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با فارس از جلسه علی لاریجانی با نمایندگان وزارت علوم درباره دانشجویان ستاره‌دار خبر داد و گفت: حدود پنجاه نفر از دانشجویان ستاره‌دار با اخذ تعهد دوباره به تحصیل مشغول شده‌اند که باید مشخص شود مبنای این تصمیم چه بوده است.

پرونده محمدرضا رحیمی به دادگاه فرستاده می‌شود

ایران آورده است: خبر دیگر این که بازپرس دادسرای کارکنان دولت برای محمد رضا رحیمی معاون اول دولت دهم به استناد دلایل و مستندات پرونده درخصوص اتهام‌های مطروحه، قرار مجرمیت صادر کرد.

یک منبع آگاه به ایرنا، گفت: «شعبه پنجم بازپرسی دادسرای کارکنان دولت برای آقای رحیمی قرار مجرمیت صادر کرده است.»

پیشتر وکیل مدافع رحیمی از تکمیل تحقیقات این پرونده و ارسال آن برای دادستان تهران به منظور اظهار نظرنهایی خبر داده بود اما وی از صدور قرارمجرمیت یا منع تعقیب در این پرونده اظهار بی‌اطلاعی کرده و گفته بود اطلاع ندارد پرونده با کدام حالت برای اظهار نظر به دادستان تهران ارجاع شده است.

رفع تحریم 7 ساله از دفتر پژوهشی وزارت خارجه

ایران نوشت: شنیدیم که کشورهای اروپایی که بعد از برگزاری همایش بررسی هولوکاست در دفتر مطالعات وزارت خارجه حضور در این محل را تحریم کرده بودند بعد از 7سال تحریم نشست‌های خود را در این محل برگزار می‌کنند. دیروز همایش گرامیداشت هشتادمین سال برقراری روابط ایران و دانمارک با مشارکت سفارت دانمارک در تهران در دفتر مطالعات وزارت خارجه برگزار شد.

مدیر مسئول روزنامه آسمان از اوین آزاد شد

ایران آورده است: با خبر شدیم که عباس بزرگمهر مدیرمسئول روزنامه توقیف شده آسمان که به اتهام نشر مطالب خلاف موازین اسلامی و توهین به مقدسات بازداشت شده بود، با تودیع وثیقه 300 میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد.

اعتراض سایت الف به محسن رضایی

ایران در ادامه نوشت: خبر رسیده که سایت خبری الف وابسته به احمد توکلی از نمایندگان مجلس با انتشار یادداشتی به سخنان محسن رضایی در یک برنامه تلویزیونی اعتراض کرد. یادداشت‌نویس الف نوشته: مجلس در موضوع تعیین نرخ خوراک پتروشیمی‌ها با جوسازی، لابی بسیار سنگین شرکت‌های پتروشیمی و حامیان سیاسی و رسانه‌ای که می‌گفتند این تغییر قیمت سبب «برهم خوردن امنیت اقتصادی» و «سقوط بورس خواهد شد» مواجه شد. نویسنده، رضایی را برای بیان این جمله که «کاهش ۱۰درصدی شاخص بورس به خاطر برخی ناپختگی‌ها در مجلس و دولت است!» به همصدایی با رانتخواران پتروشیمی متهم کرد و از او خواسته: «اکنون که معلوم شده کاهش شاخص بورس ربطی به تصمیم مجلس نداشته، لازم است آقای رضایی از نمایندگان مجلس عذرخواهی کنند.»

ادعای یک عضو جبهه پایداری

ایران در پایان آورده است: دست آخر این که یک نماینده مجلس عضو جبهه پایداری، اظهارات اخیر معاون وزیر خارجه امریکا را حاصل مواضع منتقدان هسته‌ای دانست. به گزارش فرارو پس از آنکه وندی شرمن، معاون وزیر خارجه امریکا و مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای امریکا در جمع خبرنگاران اعلام کرد که در چارچوب توافق جامع نهایی درباره برنامه هسته‌ای، ایران می‌تواند برای «تأمین نیازهای علمی خود» به برنامه غنی‌سازی «محدود و نظارت‌شده» ادامه دهد. قاسم جعفری، عضو جبهه پایداری با تأکید بر اینکه امریکایی‌ها قابل اعتماد نیستند، گفت: معتقدیم انتقادهای ما بود که باعث شد مقامات امریکایی ناچار شوند اکنون به حق غنی‌سازی ایران اعتراف کنند.

تهران امروز: دانشگاه ایرانیان حق‌پذیرش‌دانشجو ندارد

روزنامه تهران امروز نوشت: سیدحسین حسینی مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی گفت: به تازگی اعلام شده است که وزارت علوم در دانشگاه ایرانیان نماینده‌ای دارد و همچنین بیان شده که دانشگاه ایرانیان به استناد مجوزهای قبلی قصد پذیرش دانشجو دارد در صورتی که این مسائل صحت ندارد و از سوی شورای گسترش آموزش عالی مجوز دانشگاه ایرانیان صادر نشده است. به گزارش جهان نیوز وی افزود:‌ مسئولان این دانشگاه مجوزی را به عنوان مجوز اصولی اخذ کرده بودند که بر اساس آن می‌توانند ساختارها و امکانات مورد نیاز خود را فراهم کنند تا پس از آن مجوز قطعی دریافت شود ولی مجوز اصولی به معنای اجازه دادن برای پذیرش دانشجو نیست.

عارف مسیر خود را جدا می‌کند؟

تهران امروز به نقل از دانا آورده است: شنیده‌ها حاکی از آن است که محمدرضا عارف در حال انجام فعالیت‌های انتخاباتی خود است و اخیرا هم این فعالیت‌ها را به شدت افزایش داده است. درهمین راستا وی تلاش‌هایی را برای جدا کردن اصلاح‌طلبان از خودش انجام داده است؛ همچنین یکی از برنامه‌های عارف راه‌اندازی یک تشکل جدید با محوریت شخص خودش است. پیش از این هم اخباری درخصوص وجود اختلافات میان عارف و اصلاح‌طلبان منتشر شده بود که در پی جدایی عارف از بنیاد باران و تاسیس بنیاد امید ایرانیان این خبر قوت گرفت. همچنین برخی از اصلاح‌طلبان حضور عارف در انتخابات مجلس شورای اسلامی را به عنوان خطری برای خود عنوان کرده بودند. در همین راستا اخباری درخصوص تشکیل تشکل امید ایرانیان توسط عارف و راه‌اندازی شاخه جوانان این تشکل و فعالیت آن به گوش می‌رسد.

شکایت کمیسیون اصل 90 از جنتی

تهران امروز در ادامه نوشت: سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس با اعلام شکایت افراد حقیقی و حقوقی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره روند هجمه‌ها در رسانه‌ها و ابتذال در جامعه گفت: پس از تعطیلات مجلس وزیر ارشاد در این کمیسیون حاضر و پاسخگو باشد. به گزارش ایرنا؛ مصطفی افضلی فرد افزود: این گزارشات و شکایت در حوزه‌های هنر و مطبوعات است.

اظهارات همسرشاهد ایرانی در پرونده کرسنت

تهران امروز آورده: هشت صبح: همسر شاهد ایران در پرونده کرسنت که چندی پیش به‌طور مشکوک در دوبی ناپدید شد دولت انگلیس را در این ماجرا و «به خطر انداختن زندگی» همسرش مقصر دانست. عباس یزدی، تبعه ایرانی تنها شاهد پرونده کرسنت بود و شهادت وی می‌توانست نقش مهمی در تغییر مسیر این پرونده به نفع ایران داشته باشد.

وی در روز 25 ژوئن 2013 پس از ارائه مدارکی به دادگاه رسیدگی‌کننده به این پرونده از طریق ویدئو کنفرانس، در دوبی ناپدید شد. قرار بود وی به‌طور حضوری نیز در دادگاه لاهه شهادت دهد.

جام جم: توصیه دانشجویان بسیجی به روحانی

روزنامه جام جم نوشت: 600 مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور در نامه‌ای سرگشاده به رئــیس‌جمهور، تاکید کردند: از حضور اصحاب فتنه در مدیریت‌های میانی جلوگیری کنید.

به گزارش نسیم، آنها همچنین نسبت به آنچه احیای دوباره «شارلاتانیزم مطبوعاتی» خوانده‌اند، ابراز نگرانی کرده‌اند.

در نامه این دانشجویان آمده است که: «از شما مطالبه داریم با نظارت دقیق بر عملکرد حوزه فرهنگی دولت در هنر،‌ سینما و مطبوعات با هرگونه تساهل سکولاریستی مقابله نمایید تا به اسم اعتدال و آزادی فرصت برای جولان برخی هنرمندان ضد ارزشی فراهم نشود و هنر ارزشی و انقلابی در سایه بی‌توجهی به مسلخ نرود.»

بررسی پرونده آسمان در هیات نظارت

جام جم آورده است: چهار روز پس از توقیف روزنامه آسمان، پرونده این روزنامه در جلسه روز گذشته هیات نظارت بر مطبوعات مطرح شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، سیدعلاءالدین ظهوریان، دبیر هیات نظارت بر مطبوعات در این رابطه گفت: با عنــــایت به‌این‌که قوه قضاییه بر اساس وظیفه قانونی خود، تخلف آن روزنامه را پیگیری کرده است، نیازی به اتخاذ تصمیم جدیدی از سوی این هیات دیده نشد. وی افزود: همچنین در این جلسه درباره تغییر وضع 19 نشریه تصمیم‌گیری شد و شماری از آنها مورد موافقت قرار گرفت.

توصیه حدادیان به مداحان بسیجی

جام جم نوشت: سعید حدادیان، از مداحان تهرانی در جمع مداحان بسیجی در توصیه‌ای به آنها گفت: سعی کنید (برای مداحی) پول نگیرید و تلاش کنید برای خود شغلی داشته باشید و از همین راه برای مجالس امام حسین(ع) خرج کنید. به گزارش سایت جهان، وی ادامه داد: عده‌ای در قبال کار مداحان، رانت و موقعیت‌های خاص پیشنهاد مــی‌کنند، خدای نکرده به روزی‌رسانی خداوند و حضرت ولی عصر(عج) و حضرت امام حسین(ع) شک نکنید و ارزش کارتان را با پول مقایسه نکنید.

پرونده مذاکرات، در کمیسیون اصل 90

جام جم در ادامه آورده است: به دنبال فراخوانده شدن وزیر امور خارجه کشورمان به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس برای پاسخ به برخی پرسش‌ها، سخنگوی کمیسیون اصل 90 مجلس نیز از بررسی عملکرد وزارت خارجه در مذاکرات هسته‌ای در این کمیسیون با حضور محمدجواد ظریف خبر داد.

مصطفی افضلی‌فرد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: شکایاتی که از وزارت خارجه در کمیسیون اصل 90 وجود دارد و همچنین پرونده‌های مربوط به این وزارتخانه، محور گفت‌وگو با این وزارتخانه است.در همین حال اعلام شده که وزیر امور خارجه امروز برای گفت‌وگو با اعضای کمیسیون امنیت ملی به مجلس می‌رود. وی قرار بود روز یکشنبه به این کمیسیون برود که به دلیل دیدار با همتای بلژیکی‌اش، به مجلس نرفت.

دفاع رایس از مذاکرات هسته‌ای

جام جم نوشت: یک روز پس از آن‌که وندی شرمن، معاون وزیر امور خارجه آمریکا به حق ایران در غنی‌سازی اورانیوم اذعان کرد، سوزان رایس، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در گفت‌وگو با شبکه ان.‌بی.‌سی با دفاع از گفت‌وگوهای هسته‌ای ایران و 1+5 گفت: اکنون این فرصت وجود دارد که به راه‌حلی مسالمت‌آمیز و جامع برسیم؛ موضوعی که شش ماه قبل ممکن نبود.

به گزارش نسیم، وی با بیان این‌که در مذاکرات به روسیه نیاز داریم، بیان کرد: نمی‌دانیم موفق خواهیم شد، اما می‌دانیم به هدف نزدیک‌تر شده‌ایم.

صدور قرار مجرمیت علیه معاون اول احمدی‌نژاد

جام جم آورده: خبرگزاری ایرنا به نقل از یک منبع آگاه نوشت: شعبه پنجم بازپرسی دادسرای کارکنان دولت برای محمدرضا رحیمی قرار مجرمیت صادر کرده است.

پیشتر وکیل مدافع رحیمی از تکمیل تحقیقات این پرونده و ارسال آن برای دادستان تهران به منظور اظهار نظر نهایی خبر داده بود، اما وی از صدور قرار مجرمیت یا منع تعقیب در این پرونده اظهار بی‌اطلاعی کرده و گفته بود اطلاع ندارد پرونده با کدام حالت برای اظهار نظر به دادستان تهران ارجاع شده است.

جلسه لاریجانی با نمایندگان وزارت علوم

جام جم نوشت: در حالی ‌که رسیدگی به پرونده دانشجویان ستاره‌دار در ماه‌های اخیر از موضوعات بحث‌برانگیز میان برخی نمایندگان و وزارت علوم بوده است، خبرگزاری فارس از برگزاری جلسه‌ای میان علی لاریجانی و نمایندگان وزارت‌ علوم درباره این دانشجویان خبر داد.

زهره طبیب‌زاده، عضو کمیسیون آموزش مجلس در این باره با اشاره به آخرین وضع دانشجویان ستاره‌دار و پذیرش مجدد آنان گفت: حدود 50 نفر از دانشجویان ستــاره‌دار با اخذ تعهد دوباره به تحصیل مشغول شده‌اند که باید مشخص شود مبنای این تصمیم چه بوده است.

وزارت علوم: دانشگاه ایرانیان را به رسمیت نمی‌شناسیم

جام جم آورده است: با وجودی که بار دیگر موضوع پذیرش دانشجو در دانشگاه ایرانیان در برخی رسانه‌ها مطرح شده، مدیرکل دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌گوید: این دانشگاه اجازه فعالیت ندارد و آن را به رسمیت نمی‌شناسد.

سیدحسین حسینی در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: دانشگاه ایرانیان تاکنون مجوزی برای فعالیت دریافت نکرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
قریب
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
۰
۰
درمورد ایراد آقای توكلی به سخنان آقای رضایی وكاهش شاخص بورس ،خوب است آقای توكلی به روح گفتمان آقای رضایی توجه كنند،در سخنان آقای رضایی هیچ نشانی از حمایت رانتخواران وجود نداشت. در نقد باید جانب انصاف نگهداشت واینهمه آمادگی برای رودررویی را صرف وظایف ذاتی خود كنیم.

نیازمندی ها