سفر 2 ساعته به سرزمین کانگوروها

«باقری، دایی، یه فرصت خوب، حالا پشت مدافعان، خداداد عزیزی، توی دروازه، گل، گل برای ایران، خداداد عزیزی، باز هم روی زمین، باز هم روی زمین...».
کد خبر: ۶۴۷۷۰۲
سفر 2 ساعته به سرزمین کانگوروها

این بخشی از گزارش به یادماندنی و پرحرارت جواد خیابانی و بیانگر گریز غزال تیزپای تیم ملی فوتبال ایران و تک به تک شدن او با مارک بوسنیچ، دروازه‌بان تیم ملی فوتبال استرالیاست که پس از کش و قوس‌های نفسگیر از روزنه کوچک امید، دروازه‌ای برای رفتن به‌بهشت جام جهانی ساخت و با خلق حماسه ملبورن در هشتم آذر 76 جاودانه شد و به تاریخ پیوست.

ما ایرانی‌ها البته بجز این، خاطرات شیرین دیگری هم از اهالی سرزمین کانگورو، کوآلا، اکالیپتوس، نیکول کیدمن، هیو جکمن و راسل کرو داریم؛ از کارتون‌های خاطره‌انگیز ژاپنی چون «خانواده دکتر ارنست» و «مهاجران» بگیرید که قهرمانان و خانواده‌های هر دو اثر قصد رفتن به استرالیا را دارند تا مجموعه‌های خاطره‌انگیز تلویزیونی مثل «اسکیپی» و «در برابر باد.»

ما که هنوز فرصت و موقعیتی برای سفر به سرزمین زیبای استرالیا پیدا نکرده‌ایم، اما عصر دوشنبه به بهانه تجلیل از عوامل فیلم «حوض نقاشی» برای دو ساعت مهمان پل‌فولی، سفیر محترم استرالیا در ایران بودیم و باتوجه به حضور چند استرالیایی خوش برخورد و مودب خودمان را در قاره اقیانوسیه تصور کردیم!

گفتنی است، فیلم «حوض نقاشی» ساخته تحسین شده مازیار میری چندی پیش در جشنواره فیلم آسیا-پاسیفیک که در شهر بریزبن استرالیا برگزار شد، به دلیل «تلاش وافر در جهت گسترش و حفظ تنوع فرهنگی از طریق ساخت فیلم» جایزه معتبر یونسکو را از آن خود کرد.

به همین دلیل سفیر استرالیا در ایران تصمیم گرفت این جایزه را طی مراسمی به بازیگران و دست‌اندرکاران «حوض نقاشی» اهدا کند.

مازیار میری (کارگردان)، منوچهر محمدی (تهیه‌کننده)، حامد محمدی (نویسنده)، محمد آلادپوش (مدیر فیلمبرداری) و نگار جواهریان (بازیگر) از افرادی بودند که در حضور سفیر و کارمندان سفارت استرالیا و جمعی از اهالی رسانه از آنها قدردانی شد.

محمدمهدی عسگرپور، مدیرعامل خانه سینما، همایون اسعدیان و کمال تبریزی از چهره‌های دیگر این مراسم صمیمی و خودمانی بودند.

از نکات قابل ذکر این جلسه غیبت شهاب حسینی یکی دیگر از بازیگران اصلی فیلم بود که پیش از این قرار بود یکی از حاضران و تجلیل‌شدگان باشد.

نشست‌ها و مراسمی اینچنینی می‌تواند گام ارزنده‌ای برای تعامل و تبادلات فرهنگی و هنری دو کشور ایران و استرالیا و تولید محصولات مشترک سینمایی باشد و همچنین نقش سازنده‌ای در معرفی هرچه بهتر ظرفیت‌های ما در آن سوی مرزها و آب‌ها و خلق افتخارات فرهنگی در حد «حماسه ملبورن» دارد.

علی رستگار‌ -‌ گروه فرهنگ و هنر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها