این قطعه، هم براحتی قابل حمل است و هم در مواقعی که صحبت از مرگ و زندگی است، از یک آزمایشگاه سنتی، سریع تر و ارزان تر است.
دانیل مارک، یکی از فیزیکدانان انستیتوی فرایبورگ می گوید: “روند کار با این دستگاه از این قرار است که پزشک از بیمار نمونه برداری می کند و آن را در دستگاه قرار می دهد. دو ساعت پس از راه اندازی، پزشک اطلاعاتی در مورد پاتوژن های (بیمارگر) موجود در نمونه دریافت می کند و بر اساس آن، برای نحوه درمان تصمیم خواهد گرفت.»
شیوه کار این آزمایشگاه کوچک ساده است. در درون این دستگاه نمونه، دی ان ای استخراج و تقویت می شود. اگر خصوصیات ژنتیکی با یکی از پاتوژن های شناخته شده همخوان باشد، هشداری روی صفحه حاضر خواهد شد.
این صفحه می تواند استفاده های دیگری هم داشته باشد. مثلا می شود از آن در فرودگاهها بهره برد تا در صورت شیوع بیماری های همه گیر، مسافران توسط آن مورد آزمایش قرار بگیرند.
اما خاصیت مهم این آزمایشگاه کوچک، امکان به کارگیری آن در بیمارستانهاست، جایی که پزشکان گاهی مجبورند بدون داشتن اطلاعات کافی، تصمیمانی آنی اتخاذ کنند. این صفحه کوچک می تواند به روند تصمیم گیری سرعت ببخشد. (یورونیوز)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰