فاطمه دانشور ، گفت: در حالی در شبهای سرد 12هزار کارتنخواب جمعآوری میشود که تنها 2000 نفر ظرفیت در شهر تهران توسط سازمان رفاه شهرداری در نظر گرفته شده است.
وی افزود: شهرداری دو بخش امور بانوان و ستاد زنان سرپرست خانوار را برای امور زنان در نظر گرفته و برنامههای خوبی دارند و اقدامات موثری هم برای زنان نیازمند کمک در اشکال مختلف انجام دادهاند.
دانشور تاکید کرد که این اقدامات فقط به صورت پایلوت میتواند باشد و تعداد کمی از زنان میتوانند از طریق این طرحها ساماندهی شوند و افزود: الگوی به کار گرفته شده ، الگوی خوبی است اما باید گسترش پیدا کند و باید این الگو را به وسیله سازمان های مردم نهاد گزارش داد و کار را به آنها سپرد و خود شهرداری متولی این کار نباشد. در حقیقت باید شهرداری الگوهای خوب را ایجاد کند و آن را به NGOها بسپارد و در مرحله بعد خود سازمان های مردم نهاد را گسترش دهد.
وی با تاکید بر اینکه این اقدامات باید قائم به قانون باشد نه افراد، افزود: باید به شکلی کار پیش برود که اگر روزی فردی موثر از حوزه مسئولیت رفت ، فعالیتهایش متوقف نشود.
وی در خصوص فعالیت سازمان رفاه، خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران گفت: این سازمان بیشتر در حوزه کارتنخوابها فعالیت میکند. در برنامه پنج ساله دوم شهرداری برای ایجاد مراکز جداگانه برای کودکان و زنان بیخانمان پیشبینیهایی شده است و مناسب سازی سامانسراها برای این دو گروه در نظر گرفته شده است.
دانشور ادامه داد: هم اکنون فصل بررسی بودجه است و در تلاش هستیم روی بودجه سازمان رفاه اختصاص بیشتری داشته باشیم. شخصا این موضوع را پیگیری میکنم تا بودجه خوبی به سازمان رفاه شهرداری اختصاص پیدا کند و در سال آینده بتواند مراکز جدید را ایجاد کمند. موضوع زنان بیخانمان و بیسرپرست و بدسرپرست یکی از دغدغههای اصلی من است که پیگیر آن هستم.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد