به گزارش فارس، داریوش آرمان افزود: چنانچه آمار مرگ و میر بیماران کلیوی در سراسر کشور را نیز به این اعداد و ارقام اضافه کنیم به روشنی در خواهیم یافت که سالانه چند هزار بیمارکلیوی و دیالیزی در کشور جان میسپارند و این برای کشور ما که از پزشکان، متخصصان و جراحان برجسته و صاحب نام در دنیا برخوردار است، تاسفآور است.
وی عنوان کرد: بیماران کلیوی ما برای دسترسی به پزشک و متخصص مشکل چندانی ندارند، اما متأسفانه مشکلات دارویی و درمانی و هزینههای بسیار سنگین این بیماری باعث میشود تعداد قابل توجهی از بیماران در تهیه دارو و نیز درمانشان با مشکلات شدید روبهرو باشند و همین موضوع نیز طول عمر آنها را کاهش داده و سرانجام نیز به مرگ آنها ختم میشود.
به گفته آرمان، مشکل اصلی اغلب بیماران مربوط به پس از پیوند کلیه است، زیرا بخشی از این بیماران به دلیل مشکلات اقتصادی و مالی موفق به تهیه و مصرف داروها نمیشوند و متأسفانه جان سپردهاند.
دبیر هیات مدیره انجمن بیماران کلیوی کشور با اشاره به کمبود دستکم دوهزار دستگاه دیالیز در کشور خاطرنشان کرد: طی سالهای اخیر با تعداد قابل توجه بیماران کلیوی و دیالیزی درکشور روبهرو بوده، در چند سال آینده نیزبه گفته کارشناسان مربوط با سونامی بیماران کلیوی روبهرو خواهیم بود.
وی اظهار کرد: عمر مفید دستگاههای دیالیز در دنیا بین پنج تا هفت سال است، اما متاسفانه در ایران، بخش قابل توجهی از دستگاههای دیالیز حدود پنج برابر عمر مفیدشان کارکرده و هم اکنون نیز کار میکنند که وزارت بهداشت باید برای این معضل جدی چارهای فوری بیندیشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت