احمد عامری دبیر انجمن انکولوژی ایران در نشست خبری هشتمین همایش سالانه کلینیکال انکولوژی گفت: در این همایش قرار است تمام درمان های غیر جراحی سرطان دیده شود.
وی افزود: ما در زمینه درمان غیر جراحی سرطان کمبود نیروی تخصصی داریم و از رشتههای دیگری چون فوق تخصص خون کمک میگیریم.
عامری به جامعیت رشته سرطان پرداخت و گفت: سرطان اهمیت ویژهای دارد و از همه رشتهها چون شیمیدرمانی، رادیوتراپی و غیره برای درمان این بیماری کمک میگیریم.
وی محور همایش هشتم کلینیکال آنکولوژی را درمان سرطانهای شایع دانست و افزود: تاکنون هفت دوره از این همایش برگزار شده و ما در هر دوره به سرطانهای شایع محل برگزاری همایش میپردازیم و امسال که همایش در اصفهان برگزار میشود به سرطان شایع در مناطق مرکزی ایران مثل سرطان مثانه خواهیم پرداخت.
عامری اظهار کرد: سرطان پستان و گوارش در کل ایران و در دنیا به طور شایع وجود دارد و صحبت بر سر این دو سرطان از مباحث معمول همایش است.
دبیر انجمن انکولوژی ایران تصریح کرد: سرطان مثانه و پروستات و سرطان زنان که به طور شایعتر در قسمت مرکزی ایران افرادی را به خود دچار ساخته از جمله مواردی است که در این همایش به آن پرداخته میشود.
عامری به «گایدلاین» یا راهنمای بالینی اشاره داشت و افزود: گایدلاین یک علم ریاضی نیست که به طور ثابت و شناخته شده باشد بلکه یک علم تجربی است. نوشتن یک گایدلاین بومی لازم و ضروری است و جزء ضرورت های انجمن انکولوژی ایران است.
وی به درمان سرطان های ناهمگنی که در گوشه و کنار ایران است اشاره کرد و گفت: ما میخواهیم با استفاده از تجارب پزشکان متخصص و پرتجربه برای جوانتر ها خط مشیای تعیین کنیم تا بتوانند در مجامع تصمیمگیری قابل استناد باشد و هزینههای درمانی بر اساس گایدلاین طراحی شود.
دبیر انجمن انکولوژی ایران تصریح کرد: در اکثر کشورها، گایدلاین وجود دارد اما باید گایدلاین را با شرایط کاری و جامعه بومی طراحی کرد البته ما هم از آنها الگوبرداری کردهایم اما راهنمای بالینی آنها را با شرایط اجتماعی خود تطبیق میدهیم و میخواهیم اولین راهنمای بالینی در مورد سرطان معده را در این همایش به صورت مقاله ارائه دهیم تا در نهایت به صورت فاینال کشوری پذیرفته شود.
وی به وضعیت نابسامان دارو اشاره داشت و افزود: ما باید این وضعیت نابسامان را سر و سامان دهیم و از آنچه که داریم استفاده بهینه کنیم.
عامری به درمانهای جدید در سطح دنیا اشاره داشت و اظهار کرد: درمانهای جدید باید مورد مطالعه بالینی قرار بگیرد و اگر یک درمان در کشوری مثل آمریکا خوب تلقی میشود ما باید آن درمان را مطالعه کنیم و شواهد، منافع و مضرات آن را با شرایط اجتماعی و هزینههایی که میتوانیم اختصاص دهیم به طور همزمان در نظر بگیریم و در نهایت ببینیم که با شرایط ما انطباق دارد یا نه و بعد آن را جزء روشهای درمانی کشور لحاظ کنیم.
دبیر انجمن انکولوژی ایران افزود: تعداد متخصص کلینیکال آنکولوژی ما حدود 215 تا 220 نفر است و هماکنون 25 نفر هم در این رشته در حال تحصیل هستند اما با توجه به اینکه سالانه حدود 90 هزار سرطان جدید در کشور در حال بروز است ما باید بگوییم که نیروی متخصص بسیار بسیار کم داریم و مجبوریم از رشتههای دیگری چون بیماریهای خون کمک بگیریم در حالی که باید به ازای هر یک میلیون جمعیت حدود 10 متخصص وجود داشته باشد.
وی بحران دارو و هزینه دارو را با توجه به تکنولوژی جدید دارویی و هزینههای رو به بالا امری بدیهی دانست و گفت: این مشکل در آمریکا نیز وجود دارد اما امیدواریم با سیاستهای دولت جدید این مشکل حل شود.
عامری گفت: در حیطه سرطان تمام داروهایی که مورد نیاز سرطان است در کشور وارد میشود البته به دلیل مسائل اداری و ارزی کم و زیاد داریم اما به هر حال کمبود دارویی نداریم و فقط در مورد تجهیزات کمبودهایی داریم و با توجه به تکنولوژیهای خاص که مورد تحریم بودیم امیدواریم تجهیزات بهتری وارد کشور شود و کمبود ما در زمینه تجهیزات برطرف شود.(فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
بدتر از همه بنزین های غیر استاندارد كه كارش تامین سرب و ذرات آلاینده سرطانزا درهواست . بنظر شما با این وضعیت آمار نود هزار نفر ابتلا به سرطان در سال یه خورده كم نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟