17 صدم متر مربع، فضای ورزشی هر دانش آموز

معاون عمرانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه موفق به حذف مدارس ناایمن و خطرآفرین از سیستم آموزشی نشده ایم، گفت: سرانه فضای ورزشی در مدارس برای هر دانش آموز 17 صدم مترمربع است که این سرانه در مناطق شهری 2 دهم مترمربع و در مناطق روستایی نصف این میزان است.
کد خبر: ۶۱۶۵۴۶
17 صدم متر مربع، فضای ورزشی هر دانش آموز

مرتضی رئیسی درباره توسعه و ساخت سالن های ورزشی در مدارس اظهار کرد: هم اکنون تعداد فضاهای ورزشی سرپوشیده مدارس دو هزار و 665 فضا با حدود 2 میلیون مترمربع زیربناست که از این تعداد دو هزار و 328 سالن ورزشی در مناطق شهری و 337 سالن در مناطق روستایی وجود دارد.

وی با بیان اینکه 85 درصد از کل فضاهای ورزشی آموزش و پرورش در شهرها و 15 درصد در روستاهاست، تصریح کرد: اگر فضای دو میلیون متر مربع را به تعداد دانش آموزان مدارس دولتی تقسیم کنیم، به طور متوسطه به ازای هر دانش‌آموز 17 صدم مترمربع فضای ورزشی وجود دارد که این سرانه در مناطق شهری 2 دهم مترمربع و در مناطق روستایی نصف این میزان است.

رئیسی درباره اقدامات سازمان نوسازی برای افزایش سرانه ورزشی گفت: ساخت سالنهای ورزشی هزینه بر است و باید یا اعتبارات ویژه اختصاص داده شود و یا آنکه از مشارکت خیرین استفاده کرد که در حال حاضر از خیرین برای تکمیل پروژه های نیمه تمام بهره می گیریم.

موفق به  حذف مدارس ناایمن نشده ایم

رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور یکی از اولویت های کاری خود را حذف مدارس ناایمن و نوسازی آنها اعلام کرد و ابراز کرد :  یکی از خطرات جدی آموزش و پرورش وجود مدارس ناایمن است. به رغم تلاش های دولت و مجلس برای حذف این مدارس، شاهد وجود آنها در سراسر کشور به ویژه در استان تهران هستیم و باید تخصیص اعتبارات برای حذف این مدارس همچنان ادامه داشته باشد.

سرانه فضای آموزشی دانش آموزان، غیر استاندار

وی درباره سرانه فضای آموزشی هر دانش اموز نیز توضیح داد: در حال حاضر به ازای هر دانش آموز 4.8 مترمربع سرانه فضای آموزشی وجود دارد، اگرچه سرانه فضای آموزشی دانش آموزان رشد داشته اما همچنان با استانداردهای تدوین شده فاصله داریم چرا که براساس استانداردها سرانه فضای آموزشی هر دانش اموز 5.2 مترمربع است و باید با توسعه فضاهای آموزشی خود را به استاندارها نزدیک کنیم.

به گفته معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش سرانه فضای آموزشی در برخی از استانها همچون یزد بیشتر از استاندارد است، اما به ازایش در برخی دیگر از استان ها، این سرانه کمتر از حد استاندارد است و باید تعادلی در فضای آموزشی ایجاد کرد تا به استانداردهای لازم برسیم.

10 هزار مدرسه همچنان دو نوبته اداره می شود

وی یکی دیگر از اقدامات سازمان نوسازی را حذف مدارس دو نوبته اعلام کرد و گفت: هدف آموزش و پرورش حذف مدارس دو نوبته است، اما همچنان 10 هزار مدرسه در کشور به صورت دو نوبته اداره می شود که باید با مدیریت فضای آموزشی فعلی و حتی ساخت مدارس جدید اقدام به حذف آن کنیم تا همه دانش اموزان در شرایط یکسان تحصیل کنند. (مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها