دکتر مجید کیاور ، با بیان اینکه بر اساس تحقیقات متعدد در جهان ثابت شده است که تمام ریزگردهای معلق در هوا از ریه عبور کرده و بر روی عروق تاثیر میگذارند، اظهار کرد: آنفارکتوس، تنگی عروق و سکته از جمله عوارض مخرب آلودگی هوا هستند و تنها راه علاج قطعی این معضل، حل ریشهای آن و جلوگیری از بروز آلودگی هواست.
وی ضمن توصیه اکید به بیماران قلبی و تنفسی برای مصون نگه داشتن خود و کاهش تردد در خیابانهای شهر در زمان افزایش آلودگیهای جوی، گفت: استفاده از دستگاههای تسویه هوا در صورت امکان، میتواند مناسب و بسیار کمککننده باشد اما ماسکهای معمولی قدرتی برای جلوگیری از ورود هوای آلوده ندارند.
رییس اورژانس بیمارستان قلب شهید رجایی با اشاره به استاندارد نبودن سوخت و خودروها، اظهار کرد: دولت باید به طور جدی وارد عمل شود و این مشکل را حل کند.
کیاور ادامه داد: عمدهترین عارضه آلودگی هوا، تنگی عروق کرونر است که متاسفانه برخلاف کشورهای پیشرفته، سن ابتلا به آن در ایران پایین آمده و به حدود 45 تا 60 سال رسیده است.
این متخصص قلب با بیان اینکه مراجعه بیماران به اورژانس این بیمارستان در چند روز گذشته افزایش داشت، گفت: البته به علت همزمان شدن افزایش آلودگی هوا و قرار گرفتن تهران در شرایط هشدار با تعطیلات عاشورا و تاسوعای حسینی، آلودگی هوا چندان بحرانساز نشد. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: