بانک مرکزی اعلام کرد:

رشد اقتصادی 91، منفی 5.8 درصد

رئیس کل بانک مرکزی:

نرخ رشد اقتصادی از حالت منفی خارج می شود

رئیس کل بانک مرکزی با تاکید بر اینکه نظام بانکی نقش اساسی در رشد اقتصادی و افزایش تولید و اشتغال دارد ، گفت: پیش بینی می شود نرخ رشد اقتصادی در پایان امسال به نزدیک صفر برسد و از حالت منفی خارج شود.
کد خبر: ۶۱۳۶۳۱
نرخ رشد اقتصادی از حالت منفی خارج می شود

ولی الله سیف در مراسم افتتاح نخستین صندوق قرض الحسنه در شبکه بانک خصوصی گفت : نرخ رشد اقتصادی کشور در سال های اخیر منفی شده و سال گذشته منفی 5.8 درصد و همراه با نرخ تورم 40 درصدی بوده است.

وی پیش بینی کرد: با تلاش های پولی و مالی که انجام می شود رشد منفی کنترل شود و تاثیر مثبتی در کاهش نرخ تورم نیز ایجاد کند.

سیف با اشاره به گله مندی های که متقاضیان خدمات بانکی دارند، افزود: برخی مسایل ضروری برای ساماندهی وجود دارد و در نظام بانکی ، مشتری حق سوال دارد که درگذشته کمتر توجه می شد.

وی تصریح کرد: اوج موفقیت بانک مرکزی این است که وقتی سرمایه گذار مراجعه می کند با شفافیت توضیح دهیم، مقررات به طور یکسان برای همه اجرا شود و باید رفع ابهام کنیم.نباید فکر کنیم این فرصت و مدیریت در بانک مرکزی ، دائمی است و مسئولیتی نداریم و باید ابهام و شبهه ها برطرف شود.

رئیس کل بانک مرکزی از فعالیت کارگروهی برای ساماندهی  این موارد خبر داد و گفت : بزودی جمع بندی نهایی ارائه و پاسخ ها به طور شفاف مطرح می شود.

انضباط بانک مرکزی در الویت است

سیف با تاکید بر رفع مشکلات شبکه بانکی کشور و از جمله بحث برداشت ها از بانک ها، گفت: سیاست ما این است که اول بانک مرکزی منضبط شود و بعد نظم را در شبکه بانکی انتظار داشته باشیم.زمانی نتیجه می گیریم که نظارت جدی و منظم روی قوانین و مقررات باشد.

وی در باره گله مندی بانک ها از برداشت ها از حساب بانک ها اظهار کرد: باید همه موارد به طور شفاف سازماندهی شود و روی ریل اصلی برگردد.برخی موارد به خاطر شبهه تفاوت نرخ ارز بوده است که باید رسیدگی کنیم و نباید قبل از رسیدگی به صورت حساب ها از حسابها برداشت شود. قرار بود 69 میلیارد تومان از 100 میلیارد تومانی که برداشت شده است برگردانده شود و این برداشت ها اواخر پارسال اتفاق افتاده است.می توانیم با هم نظام بانکی را به طور منضبط و بر اساس اصول و مقررات مدیریت کنیم و از هر پیشنهادی استقبال می کنیم.

وی تاکید کرد: نظام بانکی کشور باید به سطح نظام های پیشرفته برسد و به نیازهای بانک مرکزی هم توجه شود.

سیف درباره افتتاح این شعبه بانکی قرض الحسنه هم گفت: تفکیک فعالیت های قرض الحسنه از فعالیت های بانکی اقدام موثر و پسندیده ای است.این شبهه بود که منابع قرض الحسنه را بانکها جمع آوری می کنند و معلوم نیست چه کسی از آنها استفاده می کند و مجلس هم سوال می کرد چرا به مردم نمی دهید.

رئیس کل بانک مرکزی اظهار کرد: بانک باید به فکر کسب سود باشند اما هر سودی، مجاز نیست بلکه باید با افزایش کارایی و عرضه خدمات باشد، از طریق عرضه خدمات، سود بنگاه افزایش یابد و این خدمات فعالیت های دیگر اقتصادی را پشتیبانی کند.

سیف افزود: تفکیک فعالیت های قرض الحسنه  همه شبهات را برطرف می کند و زمینه مناسبی برای رشد فعالیت های قرض الحسنه به وجود می آورد.(واحد مرکزی خبر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها