همه این کارها بناست انجام شود البته به این شرط که زلزله به این زودیها، شهروندان و مسئولان سازمان مدیریت بحران را غافلگیر نکند.
هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی بهانهای شد تا امسال نیز به روال سالهای گذشته رئیس سازمان مدیریت بحران تهران خبرنگاران را در نشست خبری دور هم جمع کند و از اقداماتی که در این یک سال برای آماده کردن شهر در صورت وقوع زلزله احتمالی انجام شده، توضیح دهد.
خبرنگاران خود را آماده کرده بودند تا حرفهای تازهای بشنوند، اما در پایان این جلسه چیزی جز همان طرحهای نیمهکاره تکراری هر ساله عایدشان نشد.
این که 585 گروه مردمی با نام «دوام» در قالب گروههای 35 تا 55 نفره آموزشهای لازم را برای آمادگی و واکنشهای اضطراری در شرایط وقوع زلزله دیدهاند؛ همان گروههایی که هر سال با افتخار از ارائه برنامههای آموزشی به آنها گفته میشود، اما معلوم نیست نحوه گزینش این گروهها چگونه است که بسیاری از شهروندان هنوز نمیدانند این دورههای آموزشی کجا برگزار میشود و آنها چطور میتوانند در این کلاسها شرکت کنند؟
این مقام مسئول در سازمان مدیریت بحران تهران در بخش دیگری از گفتههایش از مناطق 3، یک و 4 به عنوان مناطقی که بیشترین بافتهای فرسوده را دارد نام برده، اما هیچ راهی جلوی پای مالکان این خانهها نگذاشت که با کدام شرایط و تسهیلات میتوانند سقف لرزان خانههای خود را محکم کنند.
رجبزاده از ایجاد 160 کانکس مجهز به تجهیزات و امکانات لازم برای شرایط بحران در سطح مناطق و محلات شهر تهران که قرار است بزودی تعدادش به 374 مورد برسد هم گفت، اما به طور قطعی نگفت که منظورش از بزودی دقیقا چه زمانی است و آیا زلزله تا آن زمان به مسئولان برای آماده کردن تهران فرصت خواهد داد؟
پوران محمدی - گروه جامعه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: