یواشکی روزنامه‌ها

گرانی چیزی نیست، اصلاح تعرفه است!

شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری فقط یک روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند سرتکان می دهید و می گویید « کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۶۰۰۵۷۳
گرانی چیزی نیست، اصلاح تعرفه است!

گرانی چیزی نیست، اصلاح تعرفه است!

روزنامه کیهان نوشت:مسئولان دولتی با شیک‌سازی واژه‌ها در حال گران کردن قیمت برخی خدمات و کالاها هستند اما نام آن را اصلاح تعرفه می‌گذارند.کالاها و خدمات دولتی همچون تعرفه آب، برق و گاز در هفته اخیر گران شده‌اند اما دولتی‌ها تلاش دارند از به کار بردن واژه «گرانی» که بر خلاف وعده‌های آن‌ها است، خودداری کنند.به گزارش مشرق، تعرفه آب، برق و گاز طبق تصمیمات یک هفته اخیر دستگاه‌های دولتی گران شد و از این ماه مشترکان گرانی مذکور را در قبوض خود مشاهده می‌کنند. محاسبات نشان می‌دهد که افزایش قیمت گاز حدود سه هزار میلیارد تومان و افزایش قیمت آب حدود 1600 میلیارد تومان درآمد برای دولت ایجاد خواهد کرد.گرانی‌های اخیر در حالی در سکوت رسانه‌های اصلاح‌طلب و برخی نمایندگان مجلس که پیش از این نسبت به هرگونه گرانی بسیار حساس بودند به اجرا درآمده، که دولتمردان پیش از این وعده تثبیت قیمت‌ها حداقل تا پایان امسال را به مردم داده بودند.

مثلا محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت یازدهم، هشتم شهریورماه امسال اعلام کرد: «در قانون بودجه مجوز افزایش 38 درصدی قیمت سوخت به دولت داده شده ولی دولت تصمیم گرفته ریالی بر قیمت سوخت اضافه نکند تا فشار اقتصادی بر مردم تحمیل نشود.» به طور قطع، افزایش 10 تومانی قیمت گاز مشترکان خانگی و گاز سی‌.ان.جی، این وعده را زیر سؤال برده است. سوم شهریور هم وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: «قرار بر این شده است تا قیمت کالاهای اساسی در کشور مثل قبل باقی بماند، بنابراین تا پایان سال تغییری در آن ایجاد نخواهد شد.»

این در حالی است که در هفته‌های اخیر شاهد گرانی سیب زمینی، مرغ و تخم‌مرغ بودیم، که وزیر صنعت، معدن و تجارت علت گرانی را صادرات برخی از این محصولات اعلام کرد.

اما نکته جالب توجه آن است که گویا ماجرای «شیک‌سازی» که از جانب وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت یازدهم برای بهبود اوضاع «اشتغال» مطرح شد، به بحث گرانی‌ها هم کشیده شده است. در حالی که افزایش قیمت‌های اخیر خصوصا در کالاهایی مانند باتری خودرو، سیب‌زمینی، مرغ و تخم‌مرغ و... و همچنین در تعرفه آب و برق و گاز که با تصمیم دولت یازدهم اجرایی شده، اما دولتمردان و همین‌طور رسانه‌های حامی آنها، تلاش دارند از به کار بردن واژه «گرانی» پرهیز کنند.بر اساس این گزارش در عمل شاهد هستیم که مثلا برخی مسئولان دولتی به جای اعلام گران شدن تعرفه آب، برق یا گاز از واژه «اصلاح تعرفه» یا «متنوع کردن تعرفه» استفاده می‌کنند که مطمئنا هم «شیک‌تر» است و هم در ظاهر به وعده‌های سابق درباره عدم گرانی، لطمه وارد نمی‌کند.

دیپلمات انگلیسی: اوباما توقعات فراقانونی دارد

کیهان نوشت:سفیر پیشین انگلیس در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی معتقد است چالش هسته‌ای ایران قابل برطرف شدن است اما خواسته‌های فراقانونی دولت اوباما باعث بن‌بست در حل این مسئله شده است.پیتر جنکینز در تحلیلی که به نوعی پاسخ پیشاپیش به سخنرانی دیروز اوباما در سازمان ملل و درباره برنامه هسته‌ای ایران است، نوشت: اوباما در اردن گفته بود «اگر آنچه رهبر ایران گفته درست باشد، یعنی اینکه ساخت سلاح هسته‌ای خلاف قوانین اسلام باشد و ایران هیچ علاقه‌ای به ساخت این‌گونه سلاح‌ها نداشته باشد، در این صورت جامعه بین‌المللی باید بتواند با روشی عملی صحت ادعای ایران را بررسی و تصدیق کند.» از سال 1970 به این سو، ‌«روشی عملی و قابل راستی‌آزمایی» برای دادن چنین ضمانتی ایجاد شده، که تقریباً مورد قبول همه کشورها قرار گرفته است.

 برای این کار کشورها باید به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای بپیوندند، کلیه مواد هسته‌ای خود را در معرض نظارت بین‌المللی قرار دهند، و بازرسان بین‌المللی را متقاعد کنند که مواد هسته‌ای برای مقاصدی غیر از مصارف صلح‌آمیز مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

وی می‌افزاید: ایران از سال 1970 به معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای پیوسته، و به جز بین سال‌های 1991 و 2003، همواره توانسته رضایت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را جلب کند که مواد هسته‌ای در اختیارش تنها به مصارف صلح‌آمیز رسیده است. از اواخر سال 2003 تا اواسط سال 2005 ایران پروتکل الحاقی را هم اجرا می‌کرد. این کشور بعد از سال 2005 هم تاکید کرده که در صورت لغو تحریم‌ها، دوباره آن را به اجرا خواهد گذاشت.

به گزارش بی‌بی‌سی، جنکینز می‌افزاید: در نتیجه، وقتی آقای اوباما تلویحا می‌گوید که این هم کافی نیست، در واقع منظورش این است که ایران برای اعتمادسازی باید براساس معیارهای منحصر به فردی عمل کند. اما وضع معیارهای منحصر به فرد برای برخی کشورها نه در معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی، و نه در مقررات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، پیش‌بینی نشده است، و عدم پایبندی کشورها به تعهداتشان در قبال آژانس هم وضع چنین معیارهایی را توجیه نمی‌کند. طبق مقررات آژانس، کشورها باید صرفاً مواردی را که با تعهداتشان در قبال آژانس همخوانی ندارد، اصلاح کنند. در موارد مشابه، به انجام اصلاحات لازم و بازگشت کشورهای خاطی به چارچوب مقررات آژانس بسنده شده است.

سفیر سابق انگلیس در آژانس نوشت: پیچیدگی دوم قضیه ایران این است که از اواخر سال 2007، به واسطه ثمربخشی اقدامات اطلاعاتی آمریکا، تردیدها درباره ماهیت نظامی برنامه هسته‌ای ایران کم‌رنگ‌تر شده است. مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا چندین بار گزارش داده که احتمال اینکه ایران تصمیم به ساخت سلاح اتمی نگرفته باشد، زیاد است. به علاوه ایران آماده است مثل کشورهای دیگر ضمانت‌های لازم را در این زمینه بدهد. اما رئیس جمهور آمریکا خواهان چیزی فراتر از معاهده ان‌پی‌تی و مقررات آژانس است.وی در پایان هشدار داده که ممکن است غرب به خاطر اشتباه امروزش تاسف بخورد.اوباما دیروز در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل برخلاف عملکرد 10 سال گذشته دولت آمریکا مدعی شد واشنگتن حق فعالیت هسته‌ای ایران را به رسمیت می‌شناسد اما روشن نکرد که چرا برخلاف حقوق و تعهدات ان‌پی‌تی عمل کرده است.

موشک‌ها و رادارهای دقیق حزب‌الله عمق اسرائیل را تهدید می‌کند

کیهان آورده است:یک فرمانده ارشد ارتش صهیونیستی گفت اسرائیل قادر به تحمل جنگ طولانی نیست و برخلاف 40 سال پیش اکنون در عمق خود تهدید می‌شود.ژنرال کوپی باراک فرمانده فنی و لجستیک ستاد مشترک ارتش اسرائیل در گفت‌وگو با معاریو اظهار داشت: تهدید از سمت جبهه شمالی در مقایسه با جنوب، ده‌ها برابر افزایش یافته است. طبق گزارش‌ها، حزب‌الله دارای 70 هزار موشک است که بیشترشان به تجهیزات راداری دقیقبرای اصابت به نیروگاه برق در منطقه «الخضیره» یا مرکز ستاد کل نظامی «کریاه» در مرکز «تل‌آویو» و یا فرودگاه «بن گوریون» مجهزند.

باراک گفت: ارتش سوریه نیز موشک‌های مشابهی را دارد که سایت‌های ارتش، انبارها و پایگاه‌های هوایی را در معرض تهدید آتشین بزرگ و سنگینی قرار می‌دهد و با آتشبار گنبد آهنین قادر به حراست از آن‌ها نخواهیم بود. اختصاص یافتن این آتشبار برای حمایت از زیرساخت‌های اصلی، مهم و پایگاه‌های نیروی هوایی در واقع فرضی بیش نیست.

وی ادامه داد: «تهدید عمق اسرائیل، تمایز بزرگی میان جنگ اکتبر در 40 سال پیش و جنگ آینده خواهد بود. در جنگ اکتبر جز برخی موشک‌های «قورباغه» که از سوریه به منطقه «رامات داوید» شلیک شد؛ تهدیدی متوجه عمق اسرائیل نشد ولی امروزه عمق اسرائیل با تهدید قوی موثر بر مجموعه تدارکات روبروست و ارتش اسرائیل را به فعال‌سازی توانایی حمله یکباره برای کوتاه کردن زمان جنگ وامی‌دارد چرا که ما قادر به تحمل جنگ درازمدت نیستیم».معاریو می‌نویسد: ژنرال باراک همچون دیگر نهادهای امنیتی اسرائیلی حیرت و غافلگیری بزرگ خود را از تبدیل تهدید آمریکا برای حمله و یورش به سوریه به توافق و حل و فصل روسیه - آمریکا برای خلع سلاح شیمیایی سوریه ابراز داشت.

گریه‌کن‌های اجاره‌ای

کیهان نوشت:تیتر و گزارش خبری کیهان یکشنبه 31 شهریورماه که به نقل از رسانه‌ها و مقامات آمریکایی و اروپایی پیام اطمینان بخش آمریکا به اسرائیل را فاش کرده بود، علاوه بر عصبانیت رسانه‌های بیگانه و سایت‌های وابسته به گروههای اپوزیسیون، سایت «آینده» را هم ناچار به واکنش کرد. این سایت که به سایت حق‌العمل‌کار شهرت دارد با اشاره به تیتر و گزارش کیهان نوشت برادر حسین به آمریکا و اسرائیل قوت قلب می‌دهد!در گزارش خبری کیهان به نقل از خبرگزاری رویترز آمده بود که «بحث‌های خصوصی فراوانی در سطوح مختلف میان آمریکا و اسرائیل در جریان است تا از هراس اسرائیل درباره تجدید رویکرد آمریکا نسبت به ایران کاسته شود» و همچنین به گزارش روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز اشاره شده بود که در آن از اطمینان دادن واشنگتن به تل‌‌آویو خبر داده و تاکید کرده بود مقامات آمریکایی به اسرائیل اطمینان داده‌اند که «امتیازی به ایران نخواهند داد».

این گزارش مستند نشان می‌داد برخلاف آنچه که این روزها مدعیان اصلاحات، اصحاب فتنه و روزنامه‌های زنجیره‌ای با بوق و کرنا سعی در القاء آن دارند، آمریکا و متحدانش در برخورد خصمانه و باج‌طلبانه خود با ایران اسلامی کمترین تغییری نداده و تجدیدنظری نکرده‌اند.سایت حق‌العمل‌کار آینده که مطابق قرارداد مورد اشاره با اصحاب فتنه، نیازی به بررسی و مطالعه مسائل نمی‌بیند و فقط خود را ملزم می‌داند به مفاد قرارداد عمل کند!تصویر صفحه اول کیهان یکشنبه و تیتر اصلی آن «پیام واشنگتن به تل‌آویو، مطمئن باشید به ایران امتیاز نمی‌دهیم» را روی خروجی خود گذاشت و در اقدامی کودکانه و خنده‌دار به اصطلاح اظهارنظر کرد که؛ حسین شریعتمداری با این تیتر و گزارش‌ قصد دارد به سه گروه «نئوکان‌های آمریکایی»، «دولتمردان اسرائیلی» و «مخالفان جمهوری اسلامی» قوت قلب بدهد!

اصحاب فتنه آمریکایی- اسرائیلی که نظرات خود را به این سایت حق‌العمل‌کار دیکته می‌کنند توضیح ندادند که تاکید بر خوی جنایتکارانه آمریکا و اسرائیل و افشای طرح باج‌خواهانه‌ای که علیه ایران اسلامی تدارک دیده‌اند، با چه منطق و تحلیلی، قوت قلب دادن به آنها تلقی می‌شود؟! از پادوهای اصحاب فتنه در سایت آینده انتظاری نیست که به اینگونه مسائل بپردازند، چرا که آنها مانند گریه‌کن‌های اجاره‌ای مراسم ترحیم در انگلیس هستند که پول می‌گیرند و گریه می‌کنند بی‌آن که اصلا بدانند شخص متوفی چه کسی است؟! اما، از اجاره‌کنندگان این سایت انتظار می‌رفت توضیح بدهند که آیا قربان صدقه رفتن برای آمریکا و اسرائیل و سانسور کردن اظهارات کینه‌توزانه مقامات آمریکایی و صهیونیستی علیه ایران اسلامی قابل ملامت است یا اقدام کیهان که ماهیت واقعی و جنایتکارانه آنان را، آنهم از زبان خودشان و به نقل از رسانه‌های تحت مدیریت آنها افشا می‌کند؟!

ناکامی در دیدار با رهبر ایران تحقیر مقامات آمریکایی است

کیهان آورده :یک پژوهشگر «امریکن اینتر پرایز» می‌گوید آمریکا از اینکه نتوانسته فرستاده‌ای به دیدار رهبر ایران بفرستد تحقیر شده است.مایکل روبین در مصاحبه با رادیو فردا می‌گوید: محل اصلی تصمیم‌گیری در ایران، دفتر رهبر جمهوری اسلامی و شخص رهبری است. متأسفانه دیپلمات‌های ما تنها با وزارت خارجه ایران سخن می‌گویند. یک چیزی که توجه من را جلب کرده این است دیپلمات‌های آمریکایی از اینکه می‌توانند با طرف‌های ایرانیشان دیدار کنند هیجان‌زده می‌شوند.

این در حالی است که مثلا وقتی مقام‌های کشورهای دیگر به ایران می‌روند، با رهبر ایران به طور مستقیم دیدار می‌کنند. ما موفق به دیدار معاون وزیر خارجه ایران می‌شویم در حالی که مقام‌های دیگر کشورها به دیدار رهبر ایران می‌روند. و به نظر من این به سخره گرفتن آمریکاست.وی درباره این سوال که فکر نمی‌کنید روی کار‌ آمدن روحانی در انتخابات نشانه آمادگی ایران برای مذاکره با آمریکاست گفت: خیر! به نظر من انتخابات اخیر در ایران، بیشتر از آنکه با تمایل به رابطه با آمریکا مربوط باشد، موضوع سیاست داخلی ایران است. برخی دوست دارند در آمریکا همه‌چیز را در ارتباط با آمریکا قلمداد کنند، اما در این زمینه باید گفت که این موضوع مربوط به ایران است.

طرح تفکیک و تقسیم شدن استان تهران به چند بخش

روزنامه تهران امروز به نقل از باشگاه خبرنگاران نوشت:«سیدحسین هاشمی»، درباره تمهیدات استانداری تهران در دولت یازدهم برای رفع آلودگی این کلانشهر، اظهار داشت: آلودگی در کشور تنها مختص به شهر تهران نیست و برخی کلانشهرهای کشور را هم در بر می‌گیرد.وی با اشاره به رفع آلودگی برخی کلانشهرهای بزرگ دنیا تصریح کرد: جمع‌آوری خودروهای فرسوده سنگین و سبک در کلانشهرها یکی از مهم‌ترین راهکارهای عملی برای کاهش آلودگی کلانشهرها در دنیا مطرح است و عملیاتی کردن این طرح در کلانشهر تهران موجب کاهش تاثیرگذار آلودگی هوا، ارتقای سلامت شهروندان خواهد شد.هاشمی در ادامه در واکنش به اظهارات اخیر برخی از نمایندگان مجلس مبنی بر بررسی طرحی در کمیسیون‌ اجتماعی مجلس برای تقسیم شدن تهران همانند استان خراسان گفت: بنده تا زمانی که در موضوع وارد نشده و کار کارشناسی نکنم سخنی نمی‌گویم.

اوباما چرا سیگار را ترک کرد؟

تهران امروز آورده:رئیس جمهوری آمریکا اعتراف کرد به دلیل ترس از همسرش ناچار به ترک سیگار شده است.بر خلاف آنچه که تا کنون اعلام شده ترک سیگار توسط «باراک اوباما» رئیس جمهوری آمریکا نه به علت حفظ سلامتی که به خاطر ترس از همسرش بوده است.این مطلب پس از یکی از دیدارهای رسمی اوباما در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک از زبان خود وی اعلام شده است. به گزارش شبکه سی ان ان، اوباما در یک جمع خودمانی بدون اینکه متوجه حضور میکروفون این شبکه باشد به فرد کناری خود گفته است سیگار را از شش سال پیش و از ترس همسرش ترک کرده است.

بررسی دانشگاه احمدی‌نژاد در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی

تهران امروز نوشت:سرپرست وزارت علوم درباره آخرین وضعیت دانشگاه منتسب به احمدی‌نژاد اعلام کرد: شورای‌عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرده در یکی از جلسات خود این موضوع را مورد بررسی قرار می‌دهد. وی همچنین درباره فعالیت دانشگاه‌های تک جنسینی گفت: در سایر کشورهای جهان نیز در کنار دانشگاه‌هایی که دانشجویان پسر و دختر با هم تحصیل می‌کنند برخی دانشگاه‌ها نیز تک‌جنسیتی هستند. توفیقی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: در ایران نیز بعضی از دانشگاه‌ها به صورت تک جنسیتی فعالیت می‌کنند و از وزارت علوم نیز مجوز دریافت کرده‌اند. این دانشگاه‌ها مادامی که فعالیت دارند و داوطلب داشته باشند می‌توانند به کارشان ادامه دهند.وی درباره آخرین وضعیت بازگشت به تحصیل دانشجویان ستاره دار گفت: خوشبختانه دانشجویان ستاره دار قبل از سال 90 مجوز ادامه تحصیل در همان مقطعی که بوده‌اند را دریافت کرده‌اند که تعدادشان به 40 نفر می‌رسد.

تکذیب دیدارشمخانی

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: مهندس میرحسین موسوی نیز خبر دیدارش با دریادار شمخانی دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی را که یکی از سایت‌ها منتشر کرده بود، تکذیب کرد. انصاف نیوز به نقل از منابع خبری نزدیک به خانواده موسوی ضمن اعلام این مطلب نوشت: "دختران میرحسین موسوی روز یکشنبه با پدر و مادر خود دیدار کرده‌اند که در جریان این دیدار، خبر منتشر شده را با پدر و مادرشان در میان گذاشته‌اند اما میرحسین موسوی و زهرا رهنورد با تکذیب این دیدار، به فرزندان خود گفته‌اند که در صورت تماس، دیدار یا هر اتفاقی قطعاً آنان را در جریان قرار خواهند داد." روز دوشنبه همین هفته، سخنگوی قوه قضائیه نیز خبر این دیدار را تکذیب کرده بود.

نرمش یا تهدید

جمهوری اسلامی آورده: سخنان دیروز باراک اوباما در مجمع عمومی سازمان ملل، در عین حال که نوعی نرمش نسبت به موضوع فعالیت‌های هسته‌ای ایران بود، در مورد رژیم صهیونیستی از نوعی انحراف که در نگاه دولتمردان آمریکائی همواره مشهود است، حکایت داشت. وی در عین حال که گفت آمریکا به دنبال تغییر حکومت ایران و منع استفاده از انرژی صلح آمیز هسته‌ای نیست، این مطلب را نیز اضافه کرد که ایران در طول این مدت، موجودیت اسرائیل را تهدید کرده و ما نمی‌توانیم از این موضوع چشم پوشی کنیم.

تنهایی رژیم صهیونیستی

جمهوری اسلامی نوشت:«هیأت رژیم صهیونیستی در مجمع عمومی سازمان ملل، از دستور نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم برای چگونگی برخورد با سخنرانی رئیس جمهوری اسلامی ایران تبعیت کرد. روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت از انزوای این رژیم در سازمان ملل خبر داد و نوشت: "امسال اسرائیل در تحریم سخنرانی رئیس‌جمهور ایران تنها بود." سران صهیونیستی از مواضع اعتدالی دولت جدید ایران در سیاست خارجی خشمگین هستند و احساس می‌کنند در توطئه تحریک قدرت‌های غربی علیه جمهوری اسلامی ایران ناکام مانده‌اند.

آزادی متهم به جاسوسی بعد از 5 سال

روزنامه آرمان نوشت:شنیده شد که یک منبع آگاه از آزادی یک شهروند ایرانی کانادایی متهم به جاسوسی پس از 5 سال خبر داد. یک منبع آگاه اظهار کرد: «حمید.ق» به سبب اقدام به جاسوسی برای کشورهای بیگانه از سال 87 در زندان به سر می‌برده که با توجه به حکم دادگاه مبنی بر حبس به مدت 5 سال و پایان آن این فرد آزاد شده است.

6 قاضی متخلف برکنار شدند

روزنامه آرمان آورده:شنیده شد که 6 نفر از قضات دادگستری پس از طی مراحل قانونی و قطعی شدن حکم در دادگاه تجدیدنظر رسیدگی به صلاحیت قضات از منصب قضا برکنار شدند.انتخاب نوشت؛ براساس اعلام دادستان انتظامی قضات و دبیر کمیسیون رسیدگی به صلاحیت قضات پس از اعلام تخلف شش نفر از قضات دادگستری و رسیدگی در مراجع مربوطه اعم از دادسرا و دادگاه عالی انتظامی و همچنین دادگاه رسیدگی به صلاحیت قضات و صدور حکم به سلب صلاحیت آنان و پس از تأیید و قطعی شدن در دادگاه تجدیدنظر صلاحیت، مستندا به تبصره 2 ماده 44 قانون نظارت بر رفتار قضات حسب دستور رئیس قوه قضاییه از منصب قضا برکنار شدند.

تایر اتوبوس سانحه‌دیده، آمریکایی است نه چینی!

آرمان نوشته:شنیده شد که در حالی که پیش از این عنوان شده بود تایر اتوبوس سانحه دیده در حادثه مرگبار اخیر، چینی است، عضو هیات مدیره انجمن صنعت تایر ایران حقایق جدیدی را در این باره بیان می‌کند.انتخاب نوشت، مسعود بهرامی‌نوید اظهار کرد: شنیده شده که پس از حادثه مرگبار اتوبوس‌های اسکانیا، تایر برخی دیگر از این اتوبوس‌ها بررسی شده و به نتایج جالبی نیز رسیده است. وی با بیان این‌که برخی از اتوبوس‌های اسکانیا هم‌اکنون از تایرهای با برند گودیر (آمریکایی) استفاده می‌کنند، خاطرنشان کرد: طبق شنیده‌ها تاریخ ساخت این تایرها مربوط به سال 2005 بوده و هم‌اکنون از نظر استانداردها، تاریخ مصرف گذشته محسوب می‌شوند. عضو هیات مدیره انجمن صنعت تایر ایران ادامه داد: همچنین شنیده شده که بخشی از روکش تایر اتوبوس آتش گرفته در حادثه اخیر پیدا شده و برند این تایر نیز گودیر بوده است.

گزینش 80 قاضی زن در سال 92

آرمان نوشت: شنیده شد که مدیرکل گزینش قضات قوه قضائیه از گزینش نهایی 80 قاضی زن در قوه قضائیه برای سال 92 خبر داد. علی نظری با اشاره به برنامه پنجم توسعه مبنی بر گزینش سالانه 800 قاضی در دستگاه قضایی از طریق برگزاری آزمون کتبی و علمی و جذب نخبگان گفت: قوه قضائیه الزام به اجرای این قانون دارد و در طول برنامه پنجم گزینش سالانه 800 قاضی قطعی است. وی افزود: اکنون در سال جاری اداره کل آموزش بیش از 1600 قبول شده در آزمون را به اداره گزینش معرفی کرده که در حال حاضر 400 قاضی گزینش شده و در مرحله کارگزینی هستند. وی در پاسخ به اینکه چند درصد این قضات زن و چند درصد روحانی هستند گفت: حدود 20 درصد این قضات زن و 20 درصد هم روحانی هستند که همگی در مرحله نخست به عنوان قاضی دادیار وارد دستگاه قضایی می شوند و خانم‌ها هم در سمت های مستشار و دادیار در دستگاه قضایی فعالیت می‌کنند. نظری اظهار داشت: آزمون بعدی داوطلبان قضاوت در سال جاری برگزار و فراخوان آن از طریق معاونت آموزش قوه قضائیه اعلام می شود.

اطرافیان رئیس جمهور سابق چه کار می کنند؟

روزنامه قدس نوشت شنیده شده چند تن از اطرافیان اقتصادی رئیس جمهور سابق در حال خرید زمین های اطراف یک پروژه تفریحی گردشگری در یکی از ییلاقات اطراف مشهد می باشند. ظاهرا این زمینها، پس از اتمام پروژه مورد اشاره، ارزشی چندین برابر پیدا خواهند کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها