سرهنگ محمد مهدی کاکوان در گفتوگو با واحد مرکزی خبر گفت: در این زمینه 17 پرونده تشکیل شده اما وجوه نقدی تعداد دیگری از هموطنان هم به سرقت رفته است که این افراد از مفقود شدن وجه خود اطلاعی ندارند.
سرهنگ کاکوان به مشتریانی که با اینترنت به نقل و انتقال وجه می پردازند ، هشدار داد: برای دسترسی به صفحه اصلی بانک، حتماً از نشانی اینترنتی یا «یو آر ال» بانک موردنظر به جای کلمه فارسی بانک استفاده کنند.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ گفت: عوامل این باند سرقت اینترنتی ، دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شده اند اما مجرم اصلی در خارج از کشور است.
سرهنگ کاکوان افزود: این باند برای سرقت اینترنتی اقدام به طراحی صفحه ای شبیه به صفحه اصلی یکی از بانک ها کرده است که به علت مسائل حقوقی نام این بانک را اعلام نمی کنیم.
وی گفت: بانک موردنظر ، مشتریان زیادی دارد و این مشکل به اقدامات فنی این بانک برنمی گردد و ممکن است بانک های دیگر هم هدف قرار گیرد.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ، ارسال صفحه قلابی بانک از طریق ایمیل و همچنین تماس تلفنی با مشتریان بانک و اعلام درخواست سریع تغییر رمز اینترنتی به علت افزایش ضریب امنیتی را از دیگر شیوه های سارقان اینترنتی وجوه نقد بیان کرد.
سرهنگ کاکوان از مسئولان بانک ها خواست برای اطمینان مشتریان درباره نحوه استفاده از نشانی اینترنتی برای دسترسی به صفحه اصلی ، به مردم آموزش دهند.
وی از هموطنان هم درخواست کرد حساب های خود را با دقت کنترل و شکایت خود را در این زمینه به پلیس فتا برای پیگیری ارسال کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر