گرانفروشی مجازی

کم گرانفروشی حقیقی داریم که دیگر حال و حوصله گرانفروشی مجازی را نداریم. خیلی‌ها معتقدند که خدمات اینترنتی در ایران، گران است و به اندازه‌ای که پول می‌دهید، مخابرات به شما آش نمی‌دهد. نرخ خدمات به بلندای برج میلاد؛ کیفیت ارائه خدمات به قدر و قامت منارجنبان اصفهان که مثل ژله همیشه لرزان است.
کد خبر: ۵۹۷۹۲۳
گرانفروشی مجازی

خبر دریافتی: «کارشناسان می‌گویند که دولت عامل اصلی گرانی اینترنت در کشور است.» ــ به نقل از جراید ناراضی از اینترنت

پرسش فلسفی: مگر می‌شود که دولت خودش عامل‌گرانی باشد؟

پاسخ عرفانی: علت دولت ز علت‌ها جداست‌‌/ ‌‌این گرانی علتش باد هواست!

چاره‌اندیشی دولت: البته بی‌انصافی نباشد که پروژه گرانی اینترنت، مال این دولت فعلی نیست و از دول قبلی کلید خورده است. منتهی نه که دولت حال حاضر، کلید تدبیر و امید را دارد داخل قفل‌های معضلات و مشکلات می‌چرخاند تا بلکه یکایک را باز کند؛ فلذا در خصوص کاهش گرانی اینترنت هم راهکارهایی دارد به شرح زیر(لطفا به زیر نگاه کنید):

1ـ صدور دستور توقف افزایش 60 درصدی قیمت تعرفه‌های ارتباطی از سوی وزیر جدید ارتباطات و فناوری که نخواستیم نام ایشان(یعنی جناب محمود واعظی) فاش‌شود.

2ـ دادن وعده کاهش قیمت و افزایش کیفیت اینترنت برای کاربران که خود من و شما هم یکی از ایشان به‌شمار‌می‌رویم و بی‌تابانه منتظر و مشتاق این حسن اتفاقیم.

ارائه سند: از آنجا که ما هر حرفی زدیم، خیلی الکی نبوده و مستند به مدارک معتبر بوده و اسنادش موجود می‌باشد؛ لهذا در خصوص آنچه عرض شد نیز استناد می‌کنیم به نتایج منتشر شده از پژوهشی که در کنفرانس فناوری اطلاعات سال 91 رونمایی شد و طی آن اعلام شد که 66 درصد کاربران ایرانی از کیفیت اینترنت ناراضی بوده یا از قیمت‌های این خدمات شکایت دارند.

پارازیت انداختنی: اگر غلط نکنم، آن 34 درصد راضی هم با اینترنت سروکار ندارند. نمونه‌اش عمه خود نگارنده. اصلا نمی‌داند که اینترنت، سردرختی است یا پادرختی!

بسته پیشنهادی: گرانی نرخ اینترنت و پایین بودن کیفیت نامبرده، به هر حال اتفاقی است که افتاده؛ باید اندیشه کرد که چه کار باید کرد. جای امیدواری است که خود دولت دارد کارهایی می‌کند. از این‌رو جا دارد که ما نیز رهنمودهای ارزنده خود را پشت بندش تقدیم کنیم که می‌کنیم:

1ـ راهکار اینترنتی دولت: سرعت زیادی فقط در جاده و در سطح خیابان بد است که برای جلوگیری از آن، به ساخت سرعت‌گیر روی آوردند. منتهی نه که ملت بعضا به یک چیزی برای کاستن از سرعت خود عادت نداشتند و احساس می‌کردند کسی آنها را دست انداخته؛ لهذا به این سازه شهری، اصطلاحا «دست‌انداز» هم می‌گفتند. سرعت اینترنت بد نیست بیشتر شود. به ایمان و آگاهی خود کاربران باور داشته باشیم و فرهنگ‌سازی کنیم که از این سرعت بالا، سوءاستفاده نشود. می‌گویند که یک لاک‌پشتی داشت می‌نالید که من سرعتم خیلی کم است. حلزونی هم آنجا بود. دست از دلش برداشت و گفت: نه خیر؛ سرعت من کمتر است. در این هنگام بود که اینترنت ایران به سخن درآمد و رو به هردو گفت: «پس بفرمایید بنده هویجم!»

2ـ راهکار اینترنتی ملت: فقط که دولت نباید به فکر بالا بردن سرعت اینترنت برای جلب رضایت کاربرانی باشد که نرخ خدمات ارائه داده شده به آنها با سرعت بالا می‌رود، ملت خودش هم باید به راهکارهایی برای جلب رضایت خودش و ایضا دولت بیندیشد. به عنوان نمونه، الان خود بنده یک راهکار شاهکار از آستینم درمی‌آورم. سیم کابل اتصال مودم به دستگاه را بگیرید و چند بار هی خم و راستش کنید. بعد یک دفعه ولش کنید. جریان امواج الکترونیکی در قالب افزایش سرعت، یک دفعه زیاد می‌شود و بلکه هم فوران می‌کند. خود بنده عین این تجربه را با شلنگ آب خانه‌مان انجام دادم، عجیب جواب داد.

رضا رفیع

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها