عبدالجلیل کلانتر هرمزی در گفتگو با واحد مرکزی خبر گفت: از حدود یک سال پیش که این حادثه اتفاق افتاد تاکنون همه این کودکان که تعداد آنها 27 نفر است، ویزیت شده اند و پس از گرفتن عکس و تشکیل پرونده، هشت نفر از آنان یک یا دو عمل جراحی بر صورت و دست دریافت کرده اند.
این متخصص جراحی پلاستیک و ترمیمی افزود: بیشترین جراحت این دانش آموزان بر روی صورت، تنه و دست های آنها قرار دارد که در مرحله نخست صورت و دست های آنان عمل خواهد شد.
وی گفت: هر یک از این کودکان به40تا50 جراحی تا تکمیل ترمیم ضایعاتشان احتیاج دارند که به مرور و به صورت رایگان انجام خواهد شد.
کلانتر هرمزی که سرپرست تیم جراحی نخستین پیوند دست از جسد در کشور بود که پارسال در همین بیمارستان انجام شد، اضافه کرد: والدین دو نفر از این کودکان تمایل داشتند که جراح شان را خودشان انتخاب کنند و بخشی از جراحی های آنها در بیمارستان ساسان تهران صورت گیرد.
وی گفت: همزمان با رشد چهره و اندام های این کودکان، چند عمل جراحی بر آنها انجام خواهد شد که در مجموع چند سال طول خواهد کشید.
بنابر این گزارش دو نفر از این کودکان امروز در بیمارستان ساسان بستری شده اند و دکتر محمد جواد فاطمی از جراحان پلاستیک مرکز تحقیقات سوختگی وزارت بهداشت و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، نخستین عمل ترمیمی آنها را فردا در این بیمارستان انجام می دهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت