غلامرضا توگه پیش از ظهر امروز در مراسم معرفی روز ملی خونهای نادر خاطر نشان کرد: سازمان انتقال خون امسال چهلمین سالگرد عالیت خود را جشن گرفت و در طول این سال ها این سازمان توانسته است با توجه به فرهنگ دینی و مذهبی و حس خیرخواهی هموطنانمان در اهدای خون شاخصهای بسیار مطلوبی را کسب کرده و در سازمان بهداشت جهانی در مرتبه بالایی قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه سازمان انتقال خون در منطقه امروز مقام اول را دارد افزود: از این رو سازمان انتقال خون برای دستیابی به نقطه مطلوب کمی و کیفی وارد برنامه ملی خونهای نادر شد.
توگه مهمترین ویژگی این برنامه را برای مجموعه سازمان انتقال خون استفاده از روشهای استاندارد برای شناسایی و نگهداری خونهای نادر عنوان کرد.
این متخصص خون خاطرنشان کرد: بخشی از فعالیتهای ما در سازمان انتقال خون جمعآوری پلاسکوهای ریکاوری شده برای تهیه داور و ارسال به شرکتهای دارویی خارجی است که باید مطابق با آخرین متدهای جهانی باشد.
توگه گفت: باوجود ارسال چندصد هزار لیتر پلاسما به این شرکتها تاکنون با کمترین مشکل مواجه بودهایم و همه شرکتهای به نام دنیا برای دریافت پلاسمای ایرانی و تولید دارو با هم رقابت جدی پیدا کردهاند.
رئیس سازمان انتقال خون قرارگرفتن در مرتبه بالای شاخصها را بهرهگیری از امکانات شناسنامهدار برشمرد و خاطر نشان کرد: باید از تجهیزاتی استفاده میکردیم که از نگاه بازرسان خارجی مورد تایید باشد و نمیتوانستیم از هر تجهیز و دستگاهی استفاده کنیم چرا که ممکن بود مورد تایید بازرسان قرار نگیرد و صنعتی مانند پلاسما هم پا نمیگرفت.
کاهش 50 درصدی اعتبارات سازمان انتقال خون نکته دیگری بود که رئیس این سازمان بر آن تاکید کرد و گفت: با تمام این فشارها از نگاه درمانی چیزی کم نگذاشتهایم و همچنان خون و فرآوردههای خونی را حتی در حوادث و بلایای یک سال گذشته که در کشور رخ داد تأمین کردیم.
وی نامگذاری روزی برای اهداء کنندگان خونهای نادر را آغاز سرفصل جدیدی برای کمکرسانی بیشتر و ارتقاء حوزه انتقال خون دانست. ( فارس)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: