در این بیانیه 10 ماده ای که عبدالهی دبیر بیست و دومین اجلاس سراسری نماز آنرا قرائت کرد بر موارد زیر تاکید شد.
حوزه های علمیه و سایر نهادهای فرهنگی به گونه ای برنامه ریزی کنند که زمینه حضور بیشتر نسل نو و جوانان و نوجوانان در انجام فریضه الهی نماز بیشتر فراهم شود.
از رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی به خاطر تشکیل کمیته ای ویژه برای پیگیری نماز تشکر و قدردانی شد و در عین حال تاکید شد که انتظار می رود مجلس شورای اسلامی این کمیته را بیشتر یاری کند و ستاد اقامه نماز کشور هم تعامل و ارتباط بیشتری با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی داشته باشد.
سازمان صدا و سیما و نیز وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی با رصد تهاجم فرهنگی غرب، تعالیم و آموزه های نماز را در تولیدات هنری خود بیشتر لحاظ کنند.
وزرات علوم، تحقیقات و فناوری وآموزش و پرورش با تشکیل کارگروهی ویژه از صاحب نظران ترتیبی اتخاذ کنند که انجام این فریضه الهی در قالبهای هنری در کتب درسی و متناسب با نیاز مخاطبان گنجاده شود.
پیوند مسجد و دانشگاه بیش از گذشته مورد تاکید قرار گیرد.
متولیان امور فرهنگی زمینه مشارکت بیشتر مردم و خیران را در زمینه نماز و انجام فعالیت های فرهنگی در این زمینه بیشتر فراهم کنند.
اقامه نماز جماعت در جای جای کشور بخصوص در اول وقت مورد تاکید قرار گرفته و در نهایت برای پیشبرد جدی امور مربوط به حوزه نماز تاکید شد که ستاد اقامه نماز کشور همکاری و تعامل بیشتری با نهادهای فرهنگی داشته باشد.
در مراسم پایانی این اجلاسیه همچنین از فعالان حوزه نماز و ارائه دهندگان مقالات برتر قدردانی شد.
در بیست و دومین اجلاس سراسری نماز در خرم آباد با عنوان (نماز و سبک زندگی با رویکرد اقتصادی) هزار و 586 مقاله ارسال شده بود که 947 مقاله از طرف آقایان و 639 مقاله از طرف بانوان ارائه شد.
بیست و دومین اجلاس سراسری نماز صبح دیروز در سالن شهید شهریاری دانشگاه لرستان کار خود را آغاز کرده بود.(واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت