روز گذشته چند روزنامه زنجیرهای در تیترهایی مشابه و مشترک، یک روند معمول و جاری در همه دانشگاهها را در دانشگاه علامه طباطبایی مورد حمله و هجمه قرار دادند و از جذب فلهای هیئت علمی در آن دانشگاه خبر دادند این سخنان توهین صریح به مقام علم و استادانی است که با دارا بودن مدارج علمی و سالها تلاش و کوشش شایسته تکیه بر کرسی استادی دانشگاه و ارائه آموختههای خود به دانشجویان مشتاق علم هستند.
ظاهراً از همین حالا روند کند کردن حرکت پرشتاب علمی کشور در دستور کار افراطیون قرار گرفته است و جذب اساتید جوان و آماده خدمت را مانع هدف شوم خود میدانند. اما اصل ماجرا چیست؟«در سالهای گذشته، همانند تمامی دانشگاههای کشور، جمعی از اساتید این دانشگاه هم به افتخار بازنشستگی نائل شدند. این افراد با عزت و احترام و به صورتی آبرومند و پرافتخار از دانشگاه خداحافظی کردند. البته برخی رسانههای زنجیرهای در خصوص بازنشستگی بعضی افراد هیاهو به پا کردند اما واقعیت این است که تعدادی از اساتید دانشگاه به علت عدم ارائه مقالات علمی در سالهای متوالی مطابق با نص صریح قانون مشمول رکود علمی شده و قانوناً نمیتوانیم در خدمتشان باشیم.
همچنین متاسفانه در سالهای گذشته برخی از آنها دارای پروندههای فساد اخلاقی بودند که مطابق قانون باید از دانشگاه اخراج میشدند اما به منظور رعایت احترام و شأن آنان برایشان حکم بازنشستگی صادر شد. دانشگاه با توجه به ظرفیت خالی ایجاد شده و با توجه به ضوابط و مقررات قانونی اقدام به جذب اساتید متعهد و توانمند با سوابق علمی درخشان و تکمیل کادر هیئت علمی دانشگاه کرده و هیچ عمل خلاف قانونی صورت نپذیرفته است.»اینها بخشهایی از سخنان حجتالاسلام والمسلمین دکتر شریعتی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار کیهان است.اکنون باید پرسید چه کسانی برای مناصب حساس سرنوشتساز وزارت علوم دندان تیز کردهاند که این چنین برای یک اقدام معمولی و بلکه انجام یک تکلیف قانونی در یکی از خوشنامترین و موفقترین دانشگاههای کشور هیاهو و جنجال به پا میکنند؟!
گفتنی است چندی پیش رهبر معظم انقلاب در دیدار با اساتید دانشگاه ضمن تذکر به پرهیز از چنین رفتارهایی فرمودند:«البته اینجا هم دشمنانی هستند که مایلند حتی مسائل صنفی در دانشگاهها به سمت مسائل سیاسی و جنجالهای سیاسی گرایش پیدا کند» باید منتظر ماند تا بار دیگر نمایندگان محترم مجلس در رای اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم، افراطیگری و فتنهانگیزیهای فرصتطلبان را در نظر گرفته و با جلوگیری از روی کار آمدن افراد سیاستزده و جنجالی به استمرار حرکت پرشتاب و پرافتخار علمی کشور کمک کنند.گفتنی است مشروح این مصاحبه خواندنی که پرده از بسیاری حقایق مورد ادعای افراطیون برمیدارد هفته آینده در صفحه دانشگاه کیهان منتشر خواهد شد.
از کی خیانت به جای امانتداری شرط وزارت شده؟!
کیهان در خبری دیگر آورده است:در حالی که تصور میشد معرفی جعفر توفیقی صرفا برای سرپرستی وزارت علوم انجام شده، اکبر ترکان فاش کرد وی وزیر پیشنهادی به مجلس نیز خواهد بود.به گزارش سایتهای اصلاحطلب، ترکان که عنوان مشاور رئیسجمهور را یدک میکشد، گفته است: آقای توفیقی انسان توانایی هستند و تخریبها روی عملکرد ایشان اثر منفی نخواهد داشت. انشاءالله ایشان به زودی در مجلس به عنوان وزیر پیشنهادی علوم صحبت خواهند کرد و ما از سخنان ایشان در مجلس استفاده خواهیم کرد.توفیقی رئیس ستاد انتخاباتی محمدرضا عارف در انتخابات بود که پس از اعلام انصراف وی اقدام به انحلال ستادها کرد. او در دوره اصلاحات مدتی وزیر علوم بود و همچنین از حامیان فتنه سال 88 به شمار میرود که متاسفانه در اثر بیدقتی به ریاست کمیته فرهنگی- اجتماعی در مجموعه انتخاب وزرا معرفی شد.
و پس از عدم رای اعتماد مجلس شورای اسلامی به میلیمنفرد، سرپرست وزارت علوم شد.بر اساس فیلم ویدئویی موجود که در سایتها قابل دسترسی است، توفیقی یکی از تحریککنندگان فتنه و آشوب سال 88 و از مدعیان دروغ تقلب بوده و در یک تجمع در این زمینه به القای وقوع تقلب در انتخابات 4 سال پیش پرداخته است، او در این سخنرانی ادعا میکند 24 میلیون رای موسوی به اسم کس دیگری رفته است.این سخنرانی توأم با تحریک به آشوبگری است و نامبرده بایستی به عنوان یکی از عوامل آن خیانت و جنایت بزرگ مجازات شود.
تقلای افراطیون اقلیت برای کودتا علیه قانون در شورای شهر
کیهان نوشت: اقلیت اصلاحطلب شورای شهرجدید تهران با همراهی جریان سیاسی،رسانهای افراطیون سناریو چند لایهای را برای کنار زدن شهردار مورد حمایت اکثریت اعضا به اجرا گذاشته در انتخابات شورای شهر تهران 16 نفر از فهرست اصولگرایان و 14 نفر از فهرست اصلاحطلبان به شورا راه یافتند. اما از همان آغاز تلاشهای گستردهای برای ایجاد انشقاق میان اصولگرایان آغاز شد. از القای بیمیلی قالیباف برای تصدی شهرداری تا پیش کشیدن اسامی اصولگرایان جدید و سپس طرح این ادعا که اصولگرایان شورا چند دسته شده و با اصلاحطلبان معامله کردهاند. به موازات این امر، طیف یاد شده نام محسن هاشمی را در کنار طرح اسامی افرادی چون محسن مهرعلیزاده برای تصدی شهرداری و نام کسانی چون احمد مسجدجامعی را برای تصدی ریاستشورای شهر جای چمران پیش کشیده و البته همزمان به ترور شخصیت قالیباف و چمران روی آورده است.
روز گذشته محمد حقانی عضو اصلاحطلب شورا و از معاونین سابق کرباسچی در گفتوگو با تسنیم، درخصوص انتشار برخی اخبار مبنی بر انتخاب محسن هاشمی از سوی اصلاحطلبان شورای شهر برای انتخاب نهایی شهردار تهران اظهار داشت: ما گزینه خود را انتخاب کردهایم اما نام وی را تا هفته آینده اعلام نمیکنیم.اما سایت انتخاب از جلسه برخی اصلاحطلبان برای تصمیمگیری درباره نامزدی محسن هاشمی جهت تصدی شهرداری تهران خبر داد و ادعا کرد 20 عضو شورا از این تصمیم حمایت میکنند. محسن سرخو عضو شورا نیز این ادعای بیسند را ، با رقم 17 نفر، تکرار کرده اما حاضر نشدهاند اسامی مدعایی را منتشر کنند.
سرخو در نشست تخصصی حزب جوانان ایران اسلامی گفته است: من در مصاحبهای رادیویی گفتم اگر جای آقای قالیباف بودم هشت سال پیش استعفا میکردم و به مردم اعلام میکردم به دلیل کاهش فشار مالی بر شما از شهرداری استعفا میدهم. شاید با این کار برای ریاستجمهوری رای بیشتری کسب میکرد. این فشار مالی به ناحق بر مردم تهران اعمال شد. لذا یکی از اصلیترین مباحث برای گزینش شهردار تهران این است که حتما با دولت هماهنگی لازم داشته باشد.ظاهرا مفهوم این تهدید آن است که پدرخواندههای افراطیون از حالا شهردار تهران را تهدید به قطع حمایت دولت میکنند!
شایان ذکر است فارغ از نظر اکثریت شورای شهر چهارم به شهردار اصولگرا، محسن هاشمی نمیتواند بهعنوان شهردار انتخاب شود چرا که وی در انتخابات شورای شهر تهران هم از سوی هیات اجرایی و هم از سوی هیات نظارت بر انتخابات شوراها رد صلاحیت شده و این عدم صلاحیت حتی در مرحله اعتراض نامبرده، به تأیید هیات مرکزی نظارت نیز رسیده است. بنابر اعلام محسن هاشمی صلاحیت وی مشمول بند «ج» و «د» قانون انتخابات شوراها،عدم اعتقاد و التزام به قانوناساسی،رد شده است. سوالی که در این میان وجود دارد این است که چگونه میتوان در حالی که قانون به یک فرد به خاطر فقدان صلاحیت اجازه عضویت در یک شورای شهر 31 نفره را نمیدهد، همان فرد را به عنوان شهردار همان شهر (پایتخت) انتخاب کرد؟!
جریان افراطی برای ممانعت از انتخاب دوباره قالیباف به شهرداری تهران از سوی شورای شهر به دروغ دیگری نیز متوسل شده مبنی بر اینکه طبق قانون برای انتخاب یک فرد برای دورههای متوالی شهرداری منعوجود دارد. اما حجتالاسلام عباسزارعزاده، سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی درخصوص این موضوع به مشرق گفت: بنده چندینبار قانون شهرداری را مطالعه کردهام و شهردار شدن آقای قالیباف منع قانونی ندارد. مخصوصا الان که شهردار جای دولتی ندارد و منتخب شوراها است.همچنین مرتضی طلایی، رئیس کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای شهر تهران در این باره میگوید: «آنچه که طراحان این جنجال خبری به آن پرداختهاند استناد به قوانین منسوخ سال 61 و اصلاحیه سال 65 این قانون است. این در حالی است که در سال 75 قانونگذار قانون جدیدی را تحت عنوان قانون تشکیلات، نظارت و انتخاب شوراهای اسلامی و انتخاب شهرداران تدوین و ابلاغ میکند که در این قانون عدم امکان انتخاب متوالی شهردار توسط شورای شهر حذف شده است.»
مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران نیز با تایید این مساله که حضور دوباره شهردار در شهرداری تهران منع قانونی ندارد، گفت: «مجلس در سال 1361 مصوبهای تعیین کرد که براساس آن یک شهردار نمیتواند دو دوره به صورت متوالی مدیریت شهر را به عهده بگیرد اما قانون مذکور تغییر کرده است.و بالاخره اینکه روزنامه اجارهای آرمان که به هاشمی و خانواده وی علاقه ویژه دارد و معمولا مطالب رپرتاژگونه متعددی را منتشر میکند، برای تسهیل پروژه افراطیون مدعی شده قالیباف علاقمند به ریاست بنیاد شهید و در حال لابی با دولت است.
وقتی فرصتطلبان به هم میرسند
کیهان نوشت:عضو فراکسیون افراطیون در مجلس ششم ضمن اهانت به اکثریت نمایندگان مجلس مدعی شد مجلس ضعیف است و روی حرف اغلب نمایندگان نمیشود حساب کرد.احمد شیرزاد عضو فراکسیون مشارکت در مجلس ششم بود که همزبان با رادیو اسرائیل و سازمان منافقین از پشت تریبون مجلس ادعا کرد ایران درباره برنامه هستهای خود 19 سال به دنیا دروغ گفته و حالا دم خروس بیرون افتاده است. این اظهارات خیانتآلود شیرزاد با اعتراض رئیس و بسیاری از نمایندگان دومخردادی مجلس ششم مواجه شد.
وی در مصاحبه با سایت آریا، که مدتی است به انعکاسدهنده نظرات افراطیون و اصحاب فتنه تبدیل شده است، مجلس را تخطئه کرده و میگوید: مجلس از نظر کارشناسی ضعیف است چون برخاسته از انتخابات سال 90 است که پیامد مجلس هفتم و هشتم بود و نمیتوانیم انتظار یک مجلس قوی داشته باشیم.وی میافزاید: نمایندگانی که در جلسه رأی اعتماد به عنوان موافق دولت در مجلس صحبت کردند به جز تعداد محدودی از آنها که واقعا خبره بودند و کارشناسانه سخن گفتند بسیاری از نمایندگان در نوع استدلال و دفاع از دولت ضعیف عمل کردند به هر حال افرادی که به عنوان نقاد در مجلس حضور داشته باشند و بشود روی حرف آنها حساب کرد خیلی کم است.
او این را هم گفته که «مجلس ضعیف عمل کرد» البته وی تاکید کرد: مسئولین امور انتخابات باید فضا را باز کنند تا نیروهای قویتر بتوانند در عرصه انتخابات آتی ظاهر شوند و یادآور میشود سایت آریا توسط امیر محبیان از اعضای شورای سردبیری روزنامه رسالت اداره میشود و طی روزهای اخیر ضمن اظهار نزدیکی به دولت، درصدد تخطئه شهرداری قالیباف و روی کارآمدن یکی از افراد وابسته به اصلاحطلبان،محسن هاشمی، در ریاست شورا و شهرداری است. اتفاق مشابهی نیز در برخی سایتهای سابقا متظاهر به حمایت از شهرداری، و نیز روزنامههای تأمین اجتماعی و هلالاحمر، قابل مشاهده است.
ابلاغ مصوبه کابینه دهم توسط جهانگیری
خراسان نوشت:شنیده شده بر اساس ابلاغیه اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور به وزارتخانه های راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی و صنعت ، معدن و تجارت که به عنوان آخرین ابلاغیه ها از مجموع مصوبات هیات دولت دهم محسوب می شود، آیین نامه نصاب اراضی قابل واگذاری به فعالیت های مختلف در خارج از حریم شهرها و روستاها اصلاح شده و دستگاههای اجرایی باید از این پس این نصاب را ملاک تصمیمات خود قرار دهند.
ابهام درباره بخشنامه 1300 کیلومتری دولت دهم
خراسان نوشت:گفته می شود بر اساس بررسی های یک نهاد نظارتی، یکی از مدیران ارشد دولت سابق با ارسال ابلاغیه ای در آخرین روزهای فعالیت خود اعلام کرده بود که باید هرچه سریعتر مقدمات اجرای طرح راه آهن سریع السیر تبریز – تهران – مشهد به طول تقریبی ۱۳۰۰ کیلومتر شامل احداث راه آهن، خرید ناوگان و ایجاد تاسیسات جانبی و بهره برداری از آن اجرایی شود و همچنین اقدامات لازم برای استفاده از محل خط اعتباری ایران و چین یا هر خط اعتباری دیگری که فعال باشد صورت بگیرد که علت این شتاب در روزهای پایانی فعالیت دولت، باید مورد بررسی دقیق قرار بگیرد.
رای پرونده اختلاس از بیمه ایران صادر شد
تهران امروز نوشت: یک منبع آگاه از صدور رای پرونده اختلاس از بیمه ایران خبر داد.این منبع به گفته: رای پرونده بیمه ایران صادر شده اما هنوز ابلاغ نشده است.وی گفته: این رای در مرحله تایپ قرار دارد و به زودی به متهمین پرونده ابلاغ میشود.پرونده اختلاس از بیمه ایران پروندهای بود که بیش از ۸۰ متهم در جریان رسیدگی به آن در دادگاه حاضر شدند.این پرونده در شعبه ۷۶ دادگاه کیفری و به ریاست قاضی مدیر خراسانی و هیات مستشاران و با حضور نماینده دادستان تهران مورد رسیدگی قرار گرفت.قاضی مدیر خراسانی در طول بیش از ۱۳ جلسه در خرداد و تیرماه سال گذشته به این پرونده در نوبت صبح و عصر رسیدگی کرد.
دعوت از روحانی برای شرکت در ضیافت خبرگان
تهران امروز آورده است: آیتالله سیداحمد خاتمی گفته: در ضیافت شام آیتالله مهدویکنی رئیس مجلس خبرگان رهبری که در روز 12شهریورماه با حضور اعضای مجلس خبرگان رهبری برگزار میشود از دکتر حسن روحانی دعوت ویژه خواهد شود.وی گفته: در این جلسه اعضای مجلس خبرگان رهبری هرکدام به مدت 5 دقیقه میتوانند به بیان مطالب و دیدگاههای خود بپردازند و اگر مطالبی خطاب به آقای روحانی دارند، بیان کنند و آقای دکتر روحانی رئیسجمهور نیز مطالب و دیدگاههای خود را بیان خواهند کرد و در آخر نیز آیتالله مهدویکنی به بیان دیدگاه و نقطهنظرات خود خواهند پرداخت.
مذاکرات سازش بار دیگر شکست خواهد
جمهوری اسلامی نوشت:نوام چامسکی میگوید مذاکرات سازش بار دیگر شکست خواهد خورد. به گزارش خبرگزاری قدس (قدسنا) به نقل از اخبار فلسطین نوام چامسکی استاد زبان شناسی و فیلسوف معروف آمریکایی که نویسنده بیش از صد جلد کتاب است گفت: آرمان تشکیلات خودگردان فلسطین برای تشکیل کشوری مستقل در کنار اسراییل و پافشاری تل الربیع برای تشکیل دولت اسراییلی از نهر تا بحر از جمله دلایلی است که موجب شکست این مذاکرات خواهد شد.
بهبود روابط ایران و حماس
جمهوری اسلامی نوشت:تحولات مصر، سوریه و لبنان، رهبران جنبش حماس و اخوان المسلمین را به این نتیجه رسانده که باید روابط خود با جمهوری اسلامی ایران و حزبالله لبنان را تقویت کنند. روزنامه لبنانی السفیر نوشت: تحولات منطقه به خصوص مصر و شروع مجدد مذاکرات فلسطینی - اسراییلی باعث شده تا «محور مقاومت» درصدد بهبود وضعیت خود و رفع مشکلات چند ماه اخیر ناشی از بحران سوریه برآید. در این زمینه به خصوص روند گفتگوها میان ایران و حزبالله از یک سو و اخوانالمسلمین و حماس از سوی دیگر حائز اهمیت است.
به گفته منابع آگاه، محور مقاومت قصد دارد از فشارهایی که بر اخوان المسلمین وارد میشود استفاده کرده و روابط میان ایران و حزبالله با این جریان را بازسازی کند. این منابع همچنین فاش کردند که تلاشهای فشردهای در فلسطین، لبنان و ایران صورت گرفته تا تحولات منطقهای با دیدگاهی جدید مورد بررسی قرار بگیرد تا نقاط اشتراک حماس، حزبالله و ایران پیدا و تقویت شود و در نتیجه، استراتژی جدیدی برای آینده پایه ریزی شود. ناظران سیاسی معتقدند استقرار دولت جدید ایران موجب تقویت محور مقاومت خواهد شد.
مجید انصاری معاون پارلمانی روحانی شد
آرمان نوشت:شنیده شد که محمدرضا خباز نماینده مردم کاشمر در مجلس هشتم به عنوان مدیرکل پارلمانی رئیس جمهور معرفی شود. احمد بخشایش اردستانی درباره تعیین معاون پارلمانی رئیس جمهور، گفت: ابتدا قرار بود که تیمورعلی عسگری در این جایگاه قرار بگیرد اما چون او فردی برنامه ریز نیست و سنتی عمل میکند از انتخاب او گذشتند. نماینده مردم اردستان در مجلس افزود: اخبار و شواهد حکایت از آن میکند که محمدرضا خباز نماینده مردم کاشمر در مجلس هشتم به عنوان مدیرکل پارلمانی رئیس جمهور معرفی شود و مجید انصاری نماینده مجلس ششم و عضو مجمع روحانیون مبارز نیز معاونت پارلمانی رئیس جمهور را بر عهده بگیرد. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس به کرمانی بودن مجید انصاری اشاره کرد و یادآور شد: انصاری فردی نزدیک به هاشمی رفسنجانی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام است. بخشایش اردستانی تصریح کرد: بالاخره در انتخابات ریاست جمهوری عمده آرای آقای روحانی از پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان بود و طبیعی است که او بیشتر تمایل داشته باشد که از نیروهای اصلاح طلب استفاده کند.
ضرر نیم میلیون دلاری گوگل در 5 دقیقه
آرمان در خبری دیگر آورده است:شنیده شد که قطع پنج دقیقهای خدمات گوگل، بیش از نیم میلیون دلار به این شرکت رایانهای خسارت زد. شبکه تلویزیونی بلومبرگ نیوز خبر داد، برآوردها براساس درآمد شرکت رایانهای گوگل درسه ماهه دوم امسال نشان میدهد قطع پنج دقیقهای خدمات گوگل در روز دوشنبه،حدود 545هزاردلار به این شرکت خسارت وارد کرد. نقص درپایگاه گوگل که بهندرت رخ میدهد، ساعت یازده وپنجاه دقیقه شب به وقت لندن آغاز شد و ظاهرا این نقص روی پایگاههای اینترنتی گوگل، گوگل درایو،یوتیوب و جی مِیل اثر گذاشته است.
ویکیپدیا فیلتر و رفع فیلتر شد
آرمان نوشت:شنیده شد که بخش فارسی سایت ویکیپدیا در ایران فیلتر شد اما مجدداً در دسترس قرار گرفت. عصر ایران نوشت؛ بخش فارسی ویکیپدیا (Wikipedia) یک دانشنامه اینترنتی چندزبانه با محتویات آزاد است که با همکاری افراد داوطلب نوشته میشود و هر کسی که به اینترنت دسترسی داشته باشد میتواند مقالات آن را ویرایش کند. ویکیپدیا به عنوان یک دایرهالمعارف آنلاین، مکانی برای مراجعه و دریافت اطلاعات درباره همه زمینهها توسط کاربران اینترنت است.
مقابله بهمثل هند با ایران
آرمان نوشت:شنیده شد که یک مقام هندی به پایگاه اینترنتی بیزینس لاین گفت ایران خواستار دریافت یک میلیون دلار بهعنوان وثیقه برای آزادی نفتکش دش شانتی شده است. تسنیم نوشت؛ بیزینس لاین همچنین بدون ذکر جزئیات بیشتر اعلام کرد یک شناور ایرانی توسط مقامات دریایی هند در بندر کاندلا در گجرات توقیف شده است که احتمال میرود این اقدام به عنوان مقابله به مثل در برابر توقیف نفتکش دش شانتی از سوی ایران انجام گرفته باشد.
بازگشت آرشیو اطلاعات سایت احمدی نژاد
آرمان آورده است:شنیده شد که آرشیو اخبار دولت احمدینژاد به زودی به سایت دولت برمیگردد. دبیرخانه شورای اطلاعرسانی دولت در اطلاعیهای اعلام کرد: با توجه به تغییرات فنی پایگاه اطلاعرسانی دولت، نسخه آزمایشی این سایت هماکنون در دسترس همگان قرار دارد. در این اطلاعیه تاکید شده که اخبار و اطلاعات مربوط به آرشیو در ساختار جدیدی تحت عنوان بایگانی اخبار در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.
توهین نشریه جبهه پایداری به رییس جمهور
آرمان نوشت:شنیده شد که یک نشریه وابسته به جبهه پایداری با تشبیه دولت دکتر روحانی به قورباغهای که به درون آب معمولی انداخته میشود و درحالی که آب به تدریج گرم میشود قورباغه نیز خود را با حرارت آب وفق میدهد، نتیجه گرفت که این دولت مثل دولت اصلاحات درصدد ضدیت با دین و ولایت فقیه است ولی شیوه جدیدی را برگزیده تا بتواند اهداف خود را محقق سازد! نویسنده مقاله در پایان با تأکید بر این ادعا که این دولت همان حرکتها را با استراتژی قورباغهای و حرکت میلی متری ادامه خواهد داد نتیجه میگیرد: «بنابراین، متدینان و انقلابیون باید به هوش باشند که نقاب مذهبی و تعریفها و تمجیدهائی که این روزها از رهبری میشود و سعی میشود در سخنانشان از رهبری مایه بگذارند و اینگونه وانمود کنند که ما مذهبی هستیم و شرکت در شبهای قدر و حتی در نماز جمعه برای فریب افکار عمومی است. اگر هوشیار نباشیم زمانی متوجه میشویم که دیگر اثری از انقلاب و ارزشهای آن دیده نمیشود.» این تحلیل، نشان میدهد عناصر جبهه پایداری که در انتخابات ریاست جمهوری شکست خوردهاند برخلاف نظر رهبری که همه را به کمک کردن به دولت آقای روحانی توصیه کردهاند، درصدد سازماندهی هواداران خود برای مقابله با این دولت هستند.
صفحه پرس تی وی مسدود شد
قدس نوشت:در پی دستور گروه صهیونیستی - آمریکایی «اتحادیه ضد افترا» برای جلوگیری از پخش زنده اینترنتی برنامههای شبکه پرس تیوی، سایت یوتیوب بدون هیچ توضیحی صفحه رسمی پرس تی وی را غیرفعال کرد.
دیدار نمایندگان جنبلاط با بندربن سلطان
قدس نوشت: خبرها حاکیست، هیأتی به نمایندگی از ولید جنبلاط رئیس حزب سوسیالیست ترقی خواه لبنان با بندر بن سلطان رئیس سازمان جاسوسی عربستان سعودی دیدار کرده است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد