به گزارش سایت ندای انقلاب رییس سابق سازمان انرژی اتمی گفت: آیا واقعا دولت احمدی نژاد هیچ کاری نکرده است؟ چرا دائم دولت او را می زنید؟
وی اظهارداشت: موضوع هسته ای که هیچ، موضوع حقوق کودک، حقوق زن و قوانین قضایی اسلامی و حقوق بشر را نیز نمی توانیم با غرب حل کنیم؛ چراکه همه اینها بهانه است و آنها به دنبال دشمنی با ملت ایران هستند.
رییس سابق سازمان انرژی اتمی به شدت از اظهارات بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت در مجلس شورای اسلامی انتقاد کردو افزود: گروهبانی درجه خیلی بالایی است و کار پادگان ها را گروهبان ها انجام می دهند و افسران نان آن را می خورند.
انتقاد فائزه هاشمی از روحانی
فائزه هاشمی در گفت وگو با روزنامه اصلاح طلب اعتماد با انتقاد از روحانی به دلیل انتخاب نکردن وزیر زن عنوان کرد:حضور نیافتن زنان در کابینه بر خلاف برنامههای منتشر شده از طرف ایشان در زمان انتخابات شروع خوبی حداقل برای ۵۰ درصد جامعه نبود.
وی افزود: مذاکرات مجلس برای بررسی کابینه آقای روحانی را اگر دنبال کرده باشید انگار هر کس کم میآورد با دروغ و اتهامزنی بر اساس شایعات به این خانواده خودی نشان میداد. خانواده هاشمی شدهاند مرغ عروسی و عزا! به نظرم اینگونه رفتارها بیشتر به فتنه شبیه است که افراد با زیر پا گذاشتن اخلاق و انسانیت و دین وبراساس بغض و عقده و کینه آن هم در قامت یک نماینده مجلس و بر خلاف سوگندی که خورده است اینگونه حرف بزند.
راهکار برد- برد در حل مناقشه اتمی
اندیشکده آمریکایی «آتلانتیک» می نویسد: با انتخاب روحانی فرصتهای جدیدی برای مناسبات ایران و آمریکا ایجاد شده از جمله «روابط دو ملت » و راهکار« برد- برد» در حل مناقشه اتمی.آمریکا باید برای چند ماه آینده ازتوجه به برخی از مسائل چالش برانگیز ایران چشم پوشی کند.
اگر اوباما پیروزی روحانی در انتخابات ریاست جمهوری را به شخص وی تبریک می گفت روحانی راحت تر می توانست گام اول را بردارد . کاخ سفید و وزارت خارجه آمریکا پس از پیروزی روحانی مردم ایران را تمجید کردند.
این گزارش می افزاید ایران در مقایسه با کشورهای عربی با برگزاری مناظره های علنی انتخابات آزادانه تری را برگزار کرد.دولتمردان ایران پس از انتخابات ریاست جمهوری بیشتربه خواست مردم توجه می کنند.
روحانی غیرممکن را ممکن می کند
روزنامه گاردین چاپ لندن با انتشار مفاله ای با عنوان« روحانی غیرممکن را ممکن می کند» نوشت: مصالحه با ایران به غرب این امکان را میدهد که دیگر نگران بروز درگیری در خلیج فارس نباشد و ایران را به عرصه اقتصاد جهانی باز میگرداند.
گاردین نوشت:روحانی در اظهارات عمومی پس از انتخابات، لحن آشتیجویانهتری داشته است. وی متعهد به حرکت در مسیر شفافیت و تقویت اعتماد متقابل میان ایران و دیگر کشورها شده است.
باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا نیز طی مصاحبهای در واکنش به این سخنان اعلام کرد «اگر ایران میخواهد به جامعه جهانی نشان دهد که به قوانین و پیمانهای بینالمللی پایبند است و به دنبال تولید سلاح هستهای نیست، ما هم آماده طیف وسیعی از اقدامات هستیم.»
این تعامل دلگرمکننده است اما اقدامات بیشتری لازم است تا یخ این روابط آب شود. مسائل بسیاری وجود دارد که مانع از پیگیری منافع استراتژیک مشترک میان دو کشور میشود، از جمله این اقدامات ایجاد ثبات در عراق و افغانستان، مبارزه با گروههای سنی شبه نظامی مانند طالبان و القاعده، کنترل قاچاق دارو از سوی افغان ها و ایجاد آرامش در سوریه است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم