به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی بنیاد برکت، در پی دستور رهبر معظم انقلاب توجه ویژه به ایجاد و توسعه فضاهای آموزشی به عنوان مکمل فعالیتهای اقتصادی در روستاها و مناطق محروم کشور در دستور کار بنیاد برکت قرار گرفته است.
برهمین اساس بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در سال های اخیر مدرسه سازی در مناطق محروم کشور را برای بهبود شرایط اجتماعی و آموزشی این مناطق، دنبال کرده است.
مدرسه سازان بی نام بنیاد برکت در حال حاضر ساخت پنج مدرسه با 25 کلاس درس را در مناطق محروم استان بوشهر دنبال می کنند.
روستاهای فاریاب، بنه اسماعیلی، دیر، سمعیا، شهنیا، کوهک و منصوری از مناطق محروم استان بوشهر هستند که از نعمت مدارس برکت برخوردار شده اند.
این مدارس در مقاطع راهنمایی و ابتدایی هستند و بنیاد برکت برای ساخت آنها 25 میلیارد میلیون ریال هزینه کرده است.
بنیاد عام المنفعه و اجتماعی برکت، برنامه ریزی و انعقاد قرارداد برای ساخت 1713 کلاس درس درقالب 403 مدرسه را در روستاهای محروم کشور انجام داده است و اهداف پیش بینی شده در این طرح با سرعت توسط مدرسه سازان بی نام این بنیاد دنبال شده است.
کل اعتبارات در نظر گرفته شده برای انجام این حرکت بزرگ ملی بیش از 805 میلیارد ریال است تا استانداردترین مکان های آموزشی و تحصیلی در مناطق محروم کشور تاسیس شود.
با اجرای این طرح بیش از 400 روستا در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته 31 استان کشور تحت پوشش مدارس ساخته شده توسط بنیاد برکت قرار می گیرد.
تاکنون214 مدرسه برکت شامل 920 کلاس درسی توسط این بنیاد در مناطق محروم کشور تاسیس شده و به بهره برداری رسیده است.
در اغلب این مدارس بهترین و مدرن ترین تجهیزات آموزشی از قبیل تابلوهای هوشمند بکار گرفته شده است تا دانش آموزان مناطق محروم از مناسب ترین شرایط تحصیلی برخوردار شوند.
ساخت مدارس برکت با نیازسنجی از وزارت آموزش و پرورش و انعقاد قرارداد با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، انجام می شود.
بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تلاش می کند براساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ساخت مدارس برکت را تا یک هزار مدرسه در 1000 روستا و منطقه محروم کشور به تناسب نیاز، افزایش دهد که این هدف در سال های گذشته با جدیت دنبال شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت