در اطلاعیه روابط عمومی کانون هموفیلی ایران آمده است: متاسفانه عدم مدیریت بودجه های ارزی وزارت بهداشت از یکسو و همچنین عدم تخصیص بودجه های کافی به وزارت بهداشت برای تامین کسری این وزارتخانه بایت تامین یارانه های دارویی ناشی از افزایش قیمت داروها موجب به وجود آمدن مشکلات متعدد برای بیماران و کمبودهای مقطعی و شدید داروها گردیده است. پس از افزایش قیمت داروها که در حوزه داروهای تولید داخل تا 40 درصد افزایش و در رابطه با داروهای وارداتی حدود 2 برابر افزایش قیمت را به وجود آمده است، سازمانهای بیمه گر مواجه با مشکلاتی گردیدند که با توجه به اینکه عملا تحویل دارو نمی بایست متوقف گردد، تا حل موضوع مابه التفاوت افزایش قیمتها را از بیماران درخواست نموده اند.
بیماران هموفیلی از آنجا که وجهی برای دریافت داروهای خود نمی پرداختند پس از این افزایش قیمتها عملا برای دریافت هر ویال فاکتور 8 مجبور به پرداخت 5000 تومان شدند که طی 15 سال گذشته بی سابقه بود. سازمان خدمات درمانی بعد از چند روز توانست این موضوع را حل نموده و در حاضر وجهی بابت تحویل داروهای انعقادی دریافت نمی نماید. اما سازمان تامین اجتماعی هنوز نتوانسته است راهکار مناسبی را برای حل مشکل بیماران اتخاذ نماید. با توجه به نارضایتی شدید بیماران از وضعیت کنونی کانون هموفیلی ایران مذاکراتی را با مسئولین ذیربط در سازمان تامین اجتماعی داشته است، انتظار می رود تا آخر هفته آینده این مشکل برطرف شود.
در بخش دیگر از این اطلاعیه تاکید نموده است: خوشبختانه گفتگوهای موفقی با سازمان تامین اجتماعی داشته ایم و مسئولین مربوطه در این سازمان با رویکرد بسیار مثبت و بیمار محور در مباحثات شرکت نمودند و تمام تلاش خود را برای ارایه راهکار فوری در این حوزه به کار بسته اند. لازم به تاکید است که سازمان تامین اجتماعی خدمات خوبی به بیماران خاص و از جمله بیماران هموفیلی ارایه نموده است. ما ضمن اینکه بسیار امیدواریم این مشکل را سازمان تامین اجتماعی حل نماید به همان میزان هم نگران عدم اختصاص بودجه های کافی به وزارت بهداشت برای یارانه ناشی از افزایش قیمت داروها از جمله دارو های بیماران هموفیلی هستیم. به نظر می رسد معاونت راهبردی و برنامه ریزی رئیس جمهور می بایست در این حوزه اقداماتی را به ثمر برسانند.
روابط عمومی کانون هموفیلی ایران در پایان از بیماران هموفیلی سراسر کشور که تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی هستند درخواست نموده که با بردباری و صبوری در انتظار اقدام سازمان تامین اجتماعی بمانند و در صورت لزوم و نیاز به دارو با پرداخت فرانشیز داروهای خود را دریافت نمایند. بیماران به هیچ وجه نباید به علت اینکه می بایست وجهی برای دارو پرداخت کنند از درمان به موقع خودداری نمایند. عدم درمان به موقع دارو عواقب جبران ناپذیری برای بیماران به بار خواهد آورد. برخی از بیماران هم به رغم آنکه تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند با توجه به عدم اخذ فرانشیز دارو از طرف سازمان خدمات درمانی برای اخذ دفترچه خدمات درمانی به این سازمان مراجعه می نمایند که این امر هم خلاف قانون است و هم با توجه به تبادل اطلاعات سازمانهای بیمه گر میسر نمی باشد.(مهر)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد