حسین طلا در نشست خبری با اشاره به اینکه استان تهران 41 شهر و 416 روستا دارد، افزود: این استان با داشتن حدود یک ششم جمعیت کشور بزرگترین انتخابات را در میان استان ها به خود اختصاص داده است.
وی اضافه کرد: در مجموعه روستاهای استان تهران چهار هزار و 186 نفر برای نامزدی شوراهای اسلامی روستایی نامنویسی کردند که از این تعداد سه هزار و 496 نفر یعنی حدود 84.9 درصد واجد صلاحیت تشخیص داده شدند که این تعداد برای کسب هزار و 394 کرسی شورای اسلامی روستایی با یکدیگر رقابت می کنند.
طلا تصریح کرد: در شهر تهران نیز هزار و 958 نفر برای نامزدی شورای اسلامی شهر تهران نامنویسی کردند که از این تعداد هزار و 785 نفر تایید صلاحیت شدند.
وی با بیان اینکه این تعداد برای کسب 31 کرسی شورای اسلامی شهر تهران رقابت می کنند، افزود: از میان 1958 ثبت نام کننده برای کسب این کرسیها ، 127 نفر نتوانستند تایید شوند و 46 نفر هم از این رقابت ها انصراف دادند و در مجموع 91 و 16 صدم داوطلبان نامزدی شورای اسلامی شهر تهران تایید صلاحیت شدند و در مجموعه داوطلبان نامزدی شهرهای استان تهران حدود 90 درصد تایید صلاحیت شدند.
رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی استان تهران اظهارداشت: در شهر تهران 57 و نیم نفر به ازای هر کرسی شورای اسلامی این شهر رقابت می کنند.
وی در باره روند بررسی صلاحیت داوطلبان شوراهای اسلامی شهر و روستای استان تهران گفت: پس از نامنویسی داوطلبان، هیات های اجرایی اسامی آنها را به چهار مرجع وزارت اطلاعات، نیروی انتظامی، قوه قضائیه و ثبت احوال ارسال کردند و در برخی موارد نیز که نیاز به استعلام مدرک تحصیلی بود آن را استعلام کردند و در برخی موارد نیز بررسی های محلی انجام شد.
طلا با اشاره به اینکه هیات های اجرایی ظرف هفت روز بررسی ها را انجام دادند، افزود: نتایج این بررسی ها به داوطلبان تقدیم شد و داوطلبانی که رد صلاحیت شده بودند به هیات عالی نظارت استان تهران شکایت کردند و مجددا توسط هیات های نظارت بخش یا شهرستان بررسی شدند که در نتیجه تعدادی از آنها دوباره تایید نشدند.(واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد