ابراهیم سحرخیز گفت: رتبه بندی مدارس کشور پس از بررسی و تصویب در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل اجرایی به خود می گیرد تا یک گام دیگر به اجرای سند تحول بنیادین نزدیک شویم.
وی افزود: رتبه بندی مدارس دولتی منجر به ایجاد رقابت در میان مدارس هم برای ارتقای تحصیلی دانش آموز و هم کمک زیادی به تجهیز مدارس کشور در بخش های مختلف به ویژه هوشمندسازی مدارس می کند.
سحرخیز با بیان اینکه شاخص های رتبه بندی مدارس باید به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش برسد، تصریح کرد: شاخص های پیشنهادی از سوی آموزش و پرورش شامل شاخص های کمی، کیفی، پیشرفت تحصیلی و تربیتی دانش اموز به شورای عالی ارسال شده است و پس از تصویب می توان مدارس را رتبه بندی کرد.
وی افزود: در حال حاضر بسیاری از مدارس دولتی اعلام می کنند که صاحب کتابخانه، آزمایشگاه، زمین ورزش و... هستند، اما بسیاری از این تجهیزات از استاندارد لازم برخوردار نیست. رتبه بندی مدارس منجر به ایجاد رقابت در میان مدیران مدرسه برای استانداردسازی تجهیزات و خدمات آموزشی به دانش آموز می شود
به گفته سحرخیز، هر مدرسه ای که مجهز به امکانات بیشتر و استاندارد باشد، از رتبه بیشتری برخوردار خواهد شد و بنابراین به مدیران مدارس توصیه می شود تا در فرصت باقی مانده نسبت به تجهیز مدارس خود اقدام کنند.
34 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز هنرستانها
معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش همچنین از پیشنهاد اختصاص 34 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز هنرستانها خبر داد و گفت: سال گذشته این اعتبار 30 میلیارد تومان بود که در بودجه 92 ، چهار میلیارد تومان با توجه به تورم جامعه افزایش اعتبار داده ایم. البته از بودجه سال گذشته تنها 7 تا 8 میلیارد تومان برای تجهیز هنرستانها اختصاص یافته بود و امیدواریم که در سال جدید تمام اعتبار لازم تخصیص داده شود.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد