به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل از معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، فرهاد داورپناه مدیرپروژه بازی آنلاین آرنیکان گفت: این بازی، استراتژیک جنگی بوده و داستانی تاریخی اساطیری مربوط به دوره هخامنشیان را روایت می کند.
وی افزود: داستان بازی آنلاین آرنیکان مربوط به زمانی است که داریوش با کشتن «بردیای دروغین» یا «گئومات» بر تخت پادشاهی می نشیند.
داورپناه به مراحل ساخت بازی آنلاین آرنیکان اشاره کرد و یادآورشد: فرآیند تولید این بازی بیش از دوسال طول کشیده و ایده اولیه آن مربوط به سال 89 و ایامی که بازی های آنلاین در کشور طرفداران زیادی داشت، مربوط میشود.
وی تاکید کرد: بازی نامه آرنیکان بر اساس روایات تاریخی در دوران هخامنشیان نوشته شده و شخصیت ها از همان دوره انتخاب شدند.
مدیر پروژه بازی آنلاین آرنیکان تصریح کرد: مهمترین شاخصه این بازی، ایرانی بودن آن است. نقشه بازی ایرانی بوده و مربوط به نقشه ایران در دوران هخامنشیان است. در این نقشه همه همسایه های ایران همچون سکاها، سیت ها، عرب ها، هندی ها، آتنی ها و سایر اقوام هستند.
داورپناه همچنین به روند آماده سازی این بازی اشاره کرد و افزود: گروه سازنده این بازی نسخه «بتای» این اثر را راه اندازی کردند که با استقبال خوبی روبه رو شده است.
وی یادآورشد: نخستین سرور آزمایشی (دنیا) این بازی در ایام برپایی نمایشگاه دوم گیم تهران (تیرماه سال 91) راه اندازی شد. به طور میانگین هر ماه یک دنیای (سرور) جدید ارایه می شود و هر یک از دنیاها هفت ماه طول می کشد و در آینده نزدیک همه دنیاها با زمان های متفاوت ارایه می شود. همچنین سرور اصلی این بازی 18 خرداد ماه 92 راه اندازی می شود که علاقه مندان می توانند برای ثبت نام و بازی به آدرس www.Arnikan.ir مراجعه کنند.
مدیر پروژه بازی آرنیکان ابراز امیدواری کرد: نسخه موبایلی این بازی آنلاین تهیه و در آینده نزدیک ارایه شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «قابکوچک» با رسول نجفیان، بازیگر، نویسنده و مجری پیشکسوت تلویزیون مطرح شد
بررسی ابعاد مختلف سواد سلامت در گفتوگوی «جامجم» با یک دکتر روانشناس کودک و نوجوان: