محسن رضایی امروز سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران که در بازار تهران برگزار شد، با اشاره به اینکه ما تصمیم گرفتیم این نشست خبری را به صورت مردمی اجرا کنیم گفت: شعار من آن است که مردم باید به اداره کشور برگردند. معتقدم باید مردم به اقتصاد کشور برگردند. ما اگر میخواهیم به سعادت برسیم باید به نقش و جایگاه مردم تأکید ویژهای داشته باشیم، در غیر این صورت روی سعادت را نخواهیم دید.
وی با بیان اینکه بازار نماد اقتصاد است، افزود: اقتصاد از کارگران شروع و به بازار ختم میشود. من با خیلی از کسبه و بازاریان صحبت کردم. آنها از افزایش قیمتها ناراحتند. فروشندگان میگویند با افزایش قیمت کالاها فروش ما کم شده است. بنابراین ما در اقتصاد و زندگی مردم نیاز به تحول اساسی داریم.
رضایی در ادامه ضمن عذرخواهی از خبرنگاران برای اینکه نشست خبری وی در یک مکان شلوغ برگزار شده است، افزود: من با نیت پاک در این مکان حاضر شدهام و از اینکه حضورم باعث شده است، خبرنگاران اذیت شوند عذرخواهی میکنم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری همچنین با بیان اینکه بنا دارم در این نشست خبری از خلاصه کتاب خودم تحت عنوان دولت فراگیر و جامعه امید و سایت "ویکی رضایی" رونمایی کنیم، گفت: دولت باید مردم را در امور اجرایی شریک کند. بنابراین در سایت ویکیرضایی مردم میتوانند دیدگاهها و نقطه نظرات خود را ارائه دهند. من از همه روشنفکران، کارآفرینان و کارگران میخواهم به این سایت «ویکی رضایی» مراجعه کنند و نظرات خود را ارائه دهند.
رضایی اضافه کرد: اگر در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شوم حتما از این دیدگاهها و نقطه نظرات مردم استفاده خواهم کرد. من حتما بعد از تشکیل دولت برنامههای خود را با مشارکت مردم انجام خواهم داد.
وی در ادامه این نشست خبری به بیان اینکه میخواهم صحبتهای خود را با احساس واقعیام بیان کنم، اظهار داشت: از خرمشهر میآیم، از سرزمین ایثار و فداکاری، از مرزهایی میآیم که اقتدار خود را به خوبی نشان داده است، از سرزمینی میآیم که 8 سال زیر بمباران و محاصرههای اقتصادی قرار داشت و وقتی که به شهر رسیدم، دیدم که شهر در حال محاصره است. بر اثر فقر و گرانی شهر محاصره شده است. بنابراین آمدهام تا این محاصره را با کمک شما مردم بشکنم و معتقدم میتوان با موفقیت از این محاصره عبور کنیم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری به پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران اشاره و خاطرنشان کرد: ما در 34 سال گذشته توانستهایم به پیشرفتهای خوبی در ابعاد سیاسی در سطح خاورمیانه برسیم و حضور ما جدی شده است.
رضایی این پرسش را مطرح کرد که آیا ما انقلاب را برای تشکیل قدرت انجام داده بودیم، افزود: من نمیخواهم زحمات و اقدامات دولتهای گذشته را نادیده بگیرم. دستاوردها خوب بود، اما در عین حال کم بود. ما دولتهای دلسوز و پرکاری داشتیم، اما رشد اقتصادی مناسب نبود. رشد اقتصادی بعد از جنگ زیر 4 درصد بود در حالی که باید بالای 8 درصد قرار میگرفت.
وی تصریح کرد: ترکیه از نظر اقتصادی از ما جلو افتاده است، اما در مسئله دفاع به پای ما نمیرسد. باید مسئله زندگی مردم، اشتغال و تولید ثروت را جدی بگیریم. ما در این زمینهها عقب افتادهایم.این سوال مطرح میشود که چگونه میتوانیم تحولاتی را در عرصه اقتصاد انجام دهیم، برای پاسخ باید به موضوع محیط کسب و کار و رقابتپذیری اشاره کنم. محیط کسب و کار در ایران نسبت به کشورهای دیگر از 100 به بعد است. در زمینه رقابتپذیری نیز ما در رده شصتم قرار داریم و این نشان میدهد که باید در این حوزهها کار جدی انجام دهیم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: سه دولت گذشته از نظر سیاسی با هم تفاوت داشتند اما در زمینه اقتصاد مشابه هم عمل کردند. چه تضمینی میرود که این تیم برود و تیم دیگر بیاید و کارها درست شود؟ بر این باورم که مسئله زندگی و اقتصاد نیاز به تحول جدی دارد. من خود را برای این کارها آماده کردهام. به عنوان سرباز ملت ایران و یک رزمنده مشکلات را دیدهام.
محسن رضایی تاکید کرد: در چشمانداز ایران 1404 و سیاستهای کلی اقتصاد مؤثر بودم، اما اختیاری نداشتم و نمیتوانستم کاری انجام دهم و با مطالعه کامل به صحنه انتخابات آمدم. من تاریخ ایران را از زمان مشروطه تا مصدق به طور کامل مطالعه کردم. تاریخ بعد از انقلاب را نیز مطالعه کردم و همچنین شناخت کاملی از اقتصاد دولت آقای احمدینژاد دارم.
وی با بیان اینکه به من سخت گذشت، اما با این حال با اشراف کامل خود را برای انتخابات آماده کردم، گفت: به شرف رزمندگیام قسم میخورم که با مطالعه به صحنه آمدم و میتوانم با انرژی جوانان وضع فعلی را عوض کنم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری در ادامه این نشست خبری با بیان اینکه باید با تدبیر محاصرههای اقتصادی را برطرف کنیم، اظهار داشت: البته دولت مالیاتها را زیاد کرده است و علت افزایش مالیاتها هم آن است که فروش نفت کم شده است و این نشان میدهد که دولتها تاکنون تولیدکننده ثروت نبودند، بلکه مصرف کننده بودند. معتقدم در 100 سال اخیر هیچ دولتی تولیدکننده ثروت نبوده و اگر کسی این دیدگاه را قبول ندارد، حاضرم با آن گفتوگو کنم.
رضایی تأکید کرد: چرا باید مدام پول چاپ کنیم و از طرفی مالیاتها را نیز زیاد کنیم؟ من اگر پیروز انتخابات شوم این سیکل شوم را میشکنم و هر خانه را تبدیل به چشمه ثروت میکنم و گرانی و بیکاریها را درست میکنم و اجازه نمیدهم مالیاتها بالا رود تا به کسبه و بازاریان فشاری وارد شود.
وی در پاسخ به این سوال که دوران ریاست جمهوری 4 سال است و شما تا چه زمانی میتوانید مشکلات فعلی در عرصه اقتصاد را برطرف کنید، افزود: من زمان تعیین نمیکنم و هر کسی هم که زمان تعیین کند، حرف پوپولیستی زده است. آنچه میتوانم بگویم آن است که در اولین فرصت گرانیها را مهار و اشتغالی را برای جوانان و بانوان درست خواهم کرد.(تسنیم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت