محمد حسین آصفری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در مصاحبه با برنامه رویداد رادیو گفت وگو به تبیین علل اظهار نظرهای متناقض مقامات غربی در باره حماسه سیاسی مردم ایران پرداخت.
وی در ابتدای این برنامه رادیویی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران علیرغم موضع متناقض غرب و نیز اقدامات غرب در عراق و بحرین، همواره از موضعی مستقل و مقتدر اظهار عقیده کرده است. نمود این اقتدار در برگزاری جنبش غیر متعهدها بود که در اجلاس تهران در سال 91 علیرغم تهدیدهای غرب بیش از 120 کشور شرکت کردند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: انتخابات موضوع روز کشور است و رسانه های مختلف غربی نیز از امروز خود را آماده کرده اند تا با جوسازی ها و برنامه های سیاسی خود مسیر حماسه سیاسی مردم ایران را منحرف کنند.
آصفری گفت: این رسانه های بیگانه در روند ثبت نامها و احراز صلاحیت ها اقدام به مداخلاتی کردند؛ از جمله رسانه های کشور فرانسه که علیرغم اینکه روند احراز صلاحیت در نظام سیاسی این کشور نیز وجود دارد، همین اقدام را در کشور ما مذموم برشمردند.
وی افزود: در کشور ما دوازده نفر فقیه و حقوقدانان در حال بررسی صلاحیت افراد هستند اما در فرانسه تنها مسائل مادی برای انتخاب رئیس جمهور بر شمرده می شود . لذا کشورهای غربی باید ابتدا خود را اصلاح کرده و سپس منتقد ایران باشند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران 3 استراتژی در موضوع انتخابات ما دنبال می کنند که گام اول آنها آن است که انتخابات آغاز نشود و خوشبختانه در این زمنیه شکست خوردند.
آصفری گفت: گام دوم آنها این بود که تلاش کنند انتخابات با مشارکت مردم مواجه نشود. این در حالی است که در کشورهای غربی نهایتا 37 درصد مشارکت مردمی دیده می شود. ولم در ایران اسلامی بطور میانگین 64 درصد مردم در انتخابات حضور دارند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امروز وظیفه همه احزاب و جریانات سیاسی این است که با توجه به اثرگذاری ایران اسلامی در مسائل منطقه، بکوشند تا انتخابات پر شکوهی برگزار شود.
وی افزود: امروزه مجامع بین المللی غربی نیز می دانند که ایران بخشی از راه حل مشکلات کشورهای خاورمیانه است و لذا برای حضور ایران در جلسات این مجامع رایزنی های بسیار می کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت