کارشناس مسائل هسته‌ای:

فشارهای هسته‌ای غرب اثری بر حماسه سیاسی ایران ندارد

بهشتی پور و فیاضی از کارشناسان مسائل هسته ای کشورمان در برنامه بدون خط خوردگی رادیو گفت و گو به بررسی سخنان مغرضانه اخیر آمانو در مورد پرونده هسته‌ای ایران و بی اثر بودن آن در پیشرفت انتخابات پر شکوه کشورمان پرداختند.
کد خبر: ۵۶۵۰۸۵
فشارهای هسته‌ای غرب اثری بر حماسه سیاسی ایران ندارد

به گزارش جام جم آنلاین در ابتدای این برنامه حسن بهشتی پور، کارشناس مسائل هسته‌ای در مورد اظهارات اخیر آمانو گفـت: کدام کشور حاضر است که سایت‌های نظامی خود را در اختیار آژانس قرار بدهد که هر زمان آژانس تمایلی داشته باشد از این سایتها بازدید کند؟!

وی عنوان کرد: سایتهای نظامی در هر کشوری سایت محرمانه تلقی می شوند، اما آقای آمانو مرتب درخواست بازدید از سایت نظامی پارچین می کند، اینکه سایت نظامی را در اختیار بیگانگان قرار دهیم خلاف منافع ملی و مصالح کشور است.

کارشناس مسائل هسته‌ای با بیان اینکه سرفصل وظایف آژانس فنی و حقوقی است، افزود: از جنبه فنی کارشناسان آژانس باید سایتهای هسته‌ای کشورها را بررسی کنند تا در صورت تخلف گزارش دهند، البرادعی و اکنون آمانو بارها اعلام کردند که در فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران انحرافی دیده نشده است، البته برخی کشورها ادعاهایی دارند و مدعی وجود مدارک هستند اما تاکنون این مدارک مورد ادعا را به آژانس ارائه نکرده‌اند.

همچنین در این برنامه جلال فیاضی، کارشناس مسائل هسته ای با ذکر اینکه همه فعالیت‌های هسته ای ایران تحت نظارت آژانس است، گفت: در هیچ کدام از گزارش‌های آژانس مسئله فعالیت هسته ای در سایت پارچین گزارش نشده است اینکه دوباره تقاضای بازدید دارند امری مشکوک است.

وی عنوان کرد: ممکن است بخواهند سایتهای نظامی دیگر ما را نیز بازدید کنند و این خلاف ان-پی- تی است. در آژانس حفاظت از اطلاعات محرمانه کشورها ضعیف است و جمهوری اسلامی نسبت به نشر اطلاعاتی که در اختیار بازرسان قرار داده بارها اعتراض کرده است، نشر اطلاعات دانشمندان هسته ای ما موجب شد که شماری از آنها ترور شوند.

وی گفت: جمهوری اسلامی بعد از مدالیته ای که نحوه رابطه ایران و آژانس را مشخص کند شاید اجازه بازدید از پارچین را صادر کند اما آژانس در زمینه مدالیته کارشکنی می کند و آمانو تحت فشار قدرتهای بزرگ و رژیم صهیونیستی سخنان متضادی به میان می آورد.

وی با اشاره به مدالیته گذشته میان ایران و آژانس افزود: ایران به سوالات آژانس پاسخ داد اما آنها  ادعاهای جدیدی مطرح و کارشکنی کردند؛ اصولا آژانس به ابزار سیاسی قدرتها برای اعمال فشار به ایران تبدیل شده  و از مسیر کار حقوقی و فنی خارج شده است.

این کارشناس مسائل هسته ای در خصوص برخورد دوگانه آژانس گفت: مسئله قدرتهای بزرگ با ایران به دلیل مسائل هسته ای نیست، آنها اهداف دیگری را دنبال می کنند، پرونده هسته ای ابزاری برای فشار سیاسی علیه جمهوری اسلامی است که گفتمانی مغایر با گفتمان غرب به جهان عرضه کرده است.

وی اظهار کرد: افکار عمومی دنیا آگاه هستند که 180 کشور دنیا می خواهند اسرائیل به ان-پی-تی بپیوندد، اما این رژیم توجهی به این خواست عمومی ندارد و البرادعی و آمانو در سفرهایی که به اسرائیل داشتند هیچ گاه موفق به بازدید از سایتهای هسته ای این رژیم نشدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها