سال 85 این خانه با نظارت طرح پردیسان سازمان میراث فرهنگی درحال مرمت بود و معاون سابق میراث فرهنگی در کاشان گفته بود که این مجموعه در دو مرحله به اقامتگاه تبدیل می شود که شامل 45 سوئیت بوده و بخش دیگر برای بازدید گردشگران مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین فاز اول مرمت شامل 70 درصد از مجموعه، در صورت اعتبار تا پایان خرداد سال آینده (سال 86) به بهره برداری می رسد و برای تبدیل شدن به هتل در اختیار بخش خصوصی قرار خواهد گرفت.
تا اینکه در سال 89 و در دوران مدیریت بقایی درسازمان میراث فرهنگی این خانه تاریخی به همره کاروانسرای وکیل در کرمان و عمارت مسعودیه به دلیل هزینه های مرمتی و حفاظتی و به به منظور بهره بهتر اقتصادی به بخش خصوصی واگذار شد.
دوباره بعد از واگذاری، مرمت های آن ادامه پیدا کرد و قول تبدیل آن به هتل در سال 91 توسط یک شرکت خصوصی داده شد اما اکنون در سال 92 نه تنها این خانه به هتل تبدیل نشد، بلکه در آن به روی گردشگران بسته است آن هم در این روزها که گردشگران زیادی برای شرکت در جشنواره گلابگیری به سمت کاشان می روند و می خواهند در کنار این برنامه از خانه های تاریخی این شهر نیز دیدن کنند.
در این بین همیشه خانه تاریخی عامری ها به دلیل اینکه بزرگترین خانه تاریخی ایران بوده است، از استقبال زیادی برخوردار بوده با این حال شرکت خصوصی که قصد تغییر کاربری این خانه را دارد هنوز پاسخگوی اقدامات مرمتی خود در این خانه و عمارت های دیگری که به آنها واگذار شده، نیست.
خانه عامری های کاشان نه هزار متر مربع عرصه و 12 هزار عیانی دارد و با داشتن 85 اتاق و هفت حیاط بزرگترین خانه تاریخی ایران است.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت