در شرایطی که به باور اکثر قریب به اتفاق کارشناسان، ورزش حرفهای امروز دنیا بدون مکملهای ورزشی غیرقابل تصور است و از طرفی با علم به وجود بیش از یکهزار مکمل ورزشی در سطح ایران، ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (نادو) چند ماه قبل از اعزام ورزشکاران ایران به لندن 2012 با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در میان انبوه مکملهای موجود در بازار پس از آزمایشهای تخصصی، 27 مورد را برای ورزشکاران مجاز اعلام کرد. 27 مکملی که دستکم مصرف آنها برای ورزشکاران نمیتوانست پیامد مثبت شدن تست دوپینگ را به دنبال داشته باشد.
این مکملها عبارت بودند از: قرص کراتین اتیل استر، قرص آمینو 4600، قرص اچامبی، قرص Muscle Quard، قرص گلوتامین، قرص کوکیوتن 100، محلول بستهای استیمول، ژل ورزشی ایزواستار، قرص جینسانا 100، قرص روغن ماهی، قرص ZMC، قرص ال کارنیتین 500 میلیگرم، ویال ال کارنیتین یک گرمی ایتالیایی، قرص کافئین 200 میلیگرمی، ویتامین E400، ویتامین C500، قرص مولتیویتامین، شکلات سیمپلکس، پودر گین آپ بزرگسالان، پودر ایزواستار پرتقالی، قرص ایزواستار جوشان، قرص منیزیم جوشان، قرص کلسیم جوشان، پودر هیدروکسی کات، پروتئین وی، پودر ایزواستار پرتقالی ـ ایزواستار و پودر کربومس پرتقالی شماره یک و 2.
این در حالی بود که در همان مقطع تاکید شد استفاده از این مکملها در سطح قهرمانی و حرفهای مجاز اعلام و به ورزشکارانی که در سطح ورزش همگانی فعالیت دارند توصیه شد برای استفاده از این مکملها با پزشک مشورت کنند. چهبسا این مکملها برای آنان غیرمجاز باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم