برای شرکت در رقابتهای قهرمانی آسیا

اردوی تیم ملی کشتی فرنگی از فردا آغاز می شود

تغییرات به کشتی فرنگی آسیب می زند

کاکاحاجی: آقایان با چه جایگاهی در کشتی زیاده خواه شده اند؟

پیشکسوت کشتی فرنگی ایران می گوید تغییر وتحولات زیاد به کشتی فرنگی آسیب می‌زند.
کد خبر: ۵۴۸۱۶۴
کاکاحاجی: آقایان با چه جایگاهی در کشتی زیاده خواه شده اند؟

عبدالکریم کاکاحاجی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد:‌ اعضای کادر فنی کشتی فرنگی منتظر تصمیمات محمد بنا هستند و استعفایشان هم به خاطر اوست. انتخاب این آقایان به عنوان کادر فنی قابل احترام است ولی این رفت و‌آمدها حتی اگر ناخواسته هم باشد به کشتی فرنگی ایران آسیب می‌زند.

وی افزود: رسول خادم مقام بالایی در کشتی آزاد دارد و هدایت در کشتی آزاد حق اوست ولی چه شناختی از کشتی فرنگی دارد که بر آن مدیریت کند؟ یعنی واقعا در کشتی فرنگی ایران یک نفر وجود ندارد که مدیریت کند؟ آیا نمی‌توان نخبگان کشتی فرنگی را در یک کمیته جمع کرد و مدیریت را به خود فرنگی کاران سپرد؟ البته بحث من رسول خادم نیست چون او قهرمان بزرگی بوده و هست ولی می‌توان از خود نخبگان فرنگی مثل بابک، رنگرز، پازاج، چمن گلی، لرستانی، سیم خواه، یوسفی افشار و ... برای مدیریت و مشاوره در کشتی فرنگی استفاده کرد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی عراق با اشاره به استعفا و بازگشت‌های پیاپی کادر فنی کشتی فرنگی تصریح کرد: کجای دنیا یک مربی چند بار استعفا می‌دهد و می‌رود و می‌آید اما تصمیم قطاعی درباره‌اش گرفته نمی‌شود؟ یعنی واقعا کشتی فرنگی ما به جایی رسیده که باید متکی به فرد یا یک گروه خاصی باشد؟ چرا خیلی‌ها راحت انتخاب می‌شوند، کنار می‌روند، برمی‌گردند و دوباره می روند اما هیچ اتفاق خاصی نمی‌افتد و دوباره همه چیز به جای اولش برمی‌گردد؟

وی با انتقاد از رسانه‌های گروهی در بزرگ کردن افراد اظهار کرد: متاسفانه این فشار مطبوعات بود که فردی را به عنوان آقای خاص مطرح کردند و حالا نمی‌توانند کادر دستیاران او را جمع کنند. مطمئنا وقتی از کسانی آنقدر تعریف و تمجید شود زیاده خواهی به وجود می‌آید. کسانی که باعث شدند جایگاه این اشخاص بالا برود حالا باید جوابگو باشند.

کاکاحاجی افزود: ما گذشته افراد را می دانیم. این آقایان چه جایگاهی در کشتی فرنگی داشته‌اند که حالا همه چیز را برای خود می‌خواهند. متاسفانه این تمامیت خواهی از گذشته در خون ما بوده و باید فکری به حال آن کنیم!

پیشکسوت کشتی فرنگی همچنین به انتقاد از نوع مدیریت در فدراسیون کشتی پرداخت و یادآور شد: وقتی در فدراسیون رییس مشخص نیست و کسی نمی تواند حرف اول را بزند چون احتمال جابه‌جایی وجود دارد این اتفاقات هم ناگزیر است. وقتی سازماندهی از مرکز مشکل داشته باشد به کادر فنی و سایرین هم منتقل می‌شود که این به ضعف سیستم بازمی گردد و باید زودتر تکلیف فدارسیون کشتی مشخص شود.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی عراق در پایان گفت: من دو سال با تیم عراق قرارداد دارم و نمی‌توانم با فدراسیون ایران همکاری کنم پس این حرف‌ها را برای خودم نمی زنم اما امیدوارم کسانی که نخبگان کشتی فرنگی هستند جمع شوند و راهگشا باشند. پیشنهاد من انتخاب حسن رنگرز به عنوان مدیر تیم‌های ملی کشتی فرنگی و حسن بابک به عنوان سرمربی بزرگسالان است. چون این‌ها هم تجربه دارند و هم تحصیل‌کرده هستند و می توانند به کشتی فرنگی کمک شایانی کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

نیازمندی ها