
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اعضای هر خانوار هر جای آسمان این شهر و آن شهر و هر شهر و روستایی باشند، آخر سر زیر یک سقف و در چارچوب یک خانه و کاشانه قرار میگیرند و لحظات خوب خانوادگی در خانه شکل میگیرد و خاطرهساز میشود.
داشتن خانه و کاشانه به موازات نقش و اهمیتی که در تربیت فرزندان و ایفای کارکردهای خانوادگی دارد، از اهمیت بالا و والایی برخوردار است و همیشه از دغدغههای اصلی تشکیل یک خانواده جدید داشتن یک خانه متناسب و درخور شأن بوده است.
یادش بخیر زمانهایی که کمتر کسی دغدغه خانه و کاشانه داشت و خانه سرمایهای برای آرامش بود و از این خبرها نبود که کسانی تمام فکر و ذکرشان، دویدن و تلاش برای گرفتن و خریدن خانه با انواع و اقسام وامها و قسطهای آنچنانی باشد و البته در مقابل کسانی هم تمام دغدغه کاری خود را به سمت بساز و بفروشی سوق دهند و بدانند که نان آنهایی که میسازند و میفروشند توی روغن است.
زمانی خیلی دور بود که پدران ما به لقمه نانی قانع بودند و شکر خدا میگفتند و آنگونه که حالا زمین و خانه و کاشانه همه چیز ما شده است، نبود و آنها به اتاقی در خانه پدری هنگام ازدواج راضی بودند، اما حالا وضع به گونه دیگری است.
خانه داشتن تبدیل به مسابقهای در حد المپیک شده و خیلیها نمیتوانند بعد از عمری کار و تلاش، آپارتمانی کوچک برای خود و خانواده تهیه کنند و در مقابل شنیدهایم و دیدهایم که بسیاری از اهالی همین شهر و دیگر شهرها مدام در حال خرید و فروش خانه و آپارتمان هستند و از این طریق سرمایههای خود را چند برابر میکنند.
شنیدهایم و میشنویم که در تهران بیش از 300 هزار خانه و آپارتمان همینطور خالی و بیاستفاده باقی است و این رقم در کشور به بالای یک میلیون میرسد.
براستی کدام انگیزه است که موجب میشود بعضیها طبقه روی طبقه بگذارند و ککشان هم نگزد که خانهها را همینطور خالی به امان خدا رها کنند و منتظر روز مبادا بمانند تا با بالاترین قیمت آن را بفروشند یا رهن و اجاره دهند.
براستی چگونه میتوان راضی شد که جوانان این سرزمین بیخانه باشند و چون بیخانهاند، ازدواج نکنند و چون ازدواج نمیکنند، گرفتار مشکلات دیگری شوند و در مقابل این همه خانه و واحد آپارتمانی بدون استفاده و خالی رها شود.
قطعا اصل مالکیت محترم و قانونی است، اما اصول انسانی کجای این معادله ملکی و اقتصادی قرار دارد. چرا کسی به فکر پرهزینه کردن درآمدهای آسان و راحت بساز و بفروشی و بساز و خالی نگهدار نیست؟
صولت فروتن - جام جم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد