اسماعیل احمدی، معاون روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین با اعلام این خبر توضیح داد: تاکنون تعداد محدود و انگشت شماری از هزاران شهید دارای ویژگیهای اخلاقی برجسته، آن هم به صورت سطحی در جامعه معرفی شدهاند که همین تعداد محدود نیز مردان شهید هستند و زنان شهیده معرفی نشدهاند این در حالی است که همه این شهیدان الگوهای جامع و کامل برای جامعه امروز محسوب میشوند.
وی ادامه داد: سازمان بسیج مستضعفین در رویکرد جدید به منظور معرفی الگوهای حقیقی به عموم مردم به ویژه جوانان، هر ساله در سطوح قشری و ملی، شهدایی را که در طول انقلاب اسلامی علیرغم ویژگیهای برجستهشان گمنام ماندهاند، به جامعه معرفی میکند.
معاون روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: این معرفی به صورت سالانه بوده و هر استان شهید شاخص خود را در اقشار 20 گانه بسیج از جمله دانشآموزی، دانشجویی، اصناف، مهندسین، پزشکان، استادان و رسانه به مخاطبان معرفی میکند. از سوی سازمان بسیج مستضعفین نیز هر سال یک شهیده زن و یک شهید مرد به عنوان شهدای شاخص ایران اسلامی در آن سال معرفی میشود.
وی یادآور شد: در دو سال گذشته و امسال شهید محسن وزوایی و شهیده مریم فرهانیان،شهید مهدی رجببیگی و شهیده نسرین افضل، شهید حجتالاسلام عبدالله میثمی و شهیده ناهید فاتحی کرجو معرفی به عنوان شهیدان شاخص سال معرفی شدهاند.
احمدی گفت: در راستای معرفی این شهیدان و بیان سیره آنها، اقداماتی برای تولید آثار فرهنگی در بخشهای مستند، کتاب، نماهنگ و شعر آنها انجام شده است؛ علاوه بر این، در نمایشگاههای فرهنگی کشور، این شهدا در غرفه ویژه قهرمانان معرفی میشوند. (ایسنا)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد
نادر قدیانی معتقد است به جای حمایت مستقیم از ناشر مخاطب یا نویسنده، باید از ترویج کتابخوانی در مدارس حمایت کرد