ادامه تصویربرداری دو سریال نوروزی

تصویربرداری دو سریال نوروزی «فراموشی» و «چک برگشتی» در لوکیشن هایی در تهران ادامه دارد.
کد خبر: ۴۶۱۹۹۵

تصویربرداری سریال فراموشی در حال حاضر در رستورانی واقع در خیابان مطهری ادامه دارد و طی روزهای اخیر در خانه احترام در کامرانیه با بازی فاطمه داوونژاد به پایان می رسد.

این سریال که نام دیگر آن پدر ناخوانده است به کارگردانی سعید سلطانی ساخته می‌شود و یکی از گزینه های شبکه تهران برای پخش نوروزی است.

محمد کاسبی در این سریال طنز نقش مردی بازاری و ثروتمند به نام حاج نقی را دارد که به تنهایی در شهرستان روزگار می‌گذراند. او در آستانه نوروز، در انتظار دیدار فرزندانش است، اما هرچه منتظر می‌ماند خبری از آن‌ها نمی‌شود.

به همین دلیل حاج نقی که دلتنگ و نگران فرزندانش است،تصمیم می‌گیرد راهی پایتخت شود تا دیداری با آنان تازه کند، اما...

برزو ارجمند و رضاداودنژاد نقش پسران او را دارند و مهران رجبی پیشکار حاج نقی است. فلامک جنیدی، نقش عروس او را دارد، سحر جعفری جوزانی دخترش است و محمد مهدوی، آتیه جاوید، الناز حبیبی و ...  دیگر بازیگران اصلی مجموعه هستند.

تصویربرداری «چک برگشتی» در آمفی تئاتر

تا به حال حدود 60 درصد از تصویربرداری «چک برگشتی» سریال نوروزی شبکه یک انجام شده و ‌گروه پی‌گیر این سریال در سالن آمفی تئاتری حوالی اختیاریه تهران هستند.

در حالی که کار تصویربرداری این سریال در حال انجام است، سازندگان در حال مذاکره برای ساخت تیتراژ این سریال هستند.

مجموعه تلویزیونی «چک برگشتی» به کارگردانی سیروس مقدم ساخته می‌شود و یکی از گزینه‌های شبکه یک برای پخش نوروزی است.

این سریال به گفته مقدم یک داستان اجتماعی با رگه‌هایی از طنز است که اگر طنز آن را بیرون بکشیم، به داستانی تراژدیک تبدیل خواهد شد.

سریال «چک برگشتی» با حضور امیر جعفری، هدایت هاشمی، ریما رامین‌فر، هومن برق‌نورد، یوسف صیادی، علی صالحی، امیر حمیدزاده، بهاره رهنما و ... ساخته می‌شود.

در خلاصه داستان سریال «چک برگشتی» آمده است: لطیف که تازه از زندان آزاد شده، برای امرار معاش به دنبال شغل مناسبی می‌گردد ولی به هر کجا که می‌رود با در بسته مواجه شود تا اینکه...

داستان چک برگشتی را سروش صحت و امیرحسین صفایی نوشته اند.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها