
به گفته محمدمهدی مشکی، دبیر اجرایی چهارمین دوره این مسابقه، حدود 175 تیم دانشآموزی و 15 تیم دانشجویی از 12 دانشگاه مختلف مراحل ثبتنام خود در مسابقه را تکمیل کرده بودند. داوران مسابقه نیز از آذر ماه، معیارهای داوری را به طور شفاف از طریق سایت اختصاصی مسابقه به نشانیaerocomp.aut.ac.ir اعلام کردهاند و طرحهای ارائه شده در مسابقه بر اساس این معیارها بررسی شده و امتیازدهی صورت گرفت. هرکدام از تیمها در زمان برگزاری مسابقه، مستندات خود اعم از متون علمی، عکس، فیلم و.... را جمعآوری و به امانت در اختیار دبیرخانه مسابقات قرار دادهاند تا داوران بر این اساس طرحهای برتر را انتخاب و معرفی نمایند. به گفته دبیر اجرایی مسابقه، نتایج نهایی تا دو هفته آینده جمعبندی شده و روی سایت قرار خواهد گرفت. مراسم اختتامیه نیز در بهار 91 با حضور برگزیدگان دانشجویی، دانشآموزان برتر هر سطح، اولیای دانشآموزان، مدارس متبوع و اصحاب رسانه برگزار میگردد.
مشکی با اشاره به اینکه هدایت و آموزش تیمهای شرکتکننده در این مسابقه، خصوصاً در سطح دانشآموزی، توسط استادان و دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام گرفته گفت: دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان اولین دانشکده مهندسی هوافضای ایران و قطب علمی هوافضا در بخش محاسباتی، از برگزاری این مسابقه اهداف مهمی را در توسعه علمی و صنعتی هوافضای کشور دنبال میکند. یکی از مهمترین اهداف این مسابقه شکوفایی هر چه بیشتر استعدادهای دانشآموزان و نخبگان کشور در رشتههای تخصصی مرتبط با هوافضا و آشنایی این افراد با صنعت و ایجاد انگیزه برای ادامه تحصیل در این رشته است.
همچنین به گفته مسوولان مسابقه، ترویج صنعت هوافضا و آشنا کردن جامعه با این دانش تخصصی، هدایت دانشجویان در جهت رهبری یک پروژه عملیاتی و کاربردی، تشویق به انجام کار گروهی میان دانشجویان و دانشآموزان، ایجاد تجربه حضور در یک رقابت علمی و عملی سالم در قالب یک فعالیت غیرموظف، تعمیق و جهتدهی به مطالعات و معلومات دانشآموزان و دانشجویان در رابطه با موضوع هوافضا و ایجاد و شکلدهی ارتباط نزدیک و مستقیم دانشآموزان با استادان دانشگاه از دیگر اهداف مسابقه بوده است.
مدیر اجرایی چهارمین دوره مسابقات دانشآموزی-دانشجویی هوافضا در ارتباط با تاریخچه این مسابقات گفت: از حدود سال 1376 که گروهی به نام کلوپ پرواز با مشارکت یکی از استادان در دانشکده هوافضا شکل گرفت، فعالیتهای متنوعی با هدف ایجاد فضایی خارج از دروس تئوری و فراهمسازی محیطی برای تجربه مفاهیم درسی و همچنین طراحی و ساخت محصولات ساده هوافضایی آغاز شد. برگزاری مسابقات طراحی و ساخت گلایدرهای دستپرتاب نیز از همان سالها در دستور کار این گروه قرار گرفت که هر ساله با ابعاد گستردهتری برگزار میشد. این مسابقات تا حدود سالهای 85 با کمی فراز و فرود ادامه یافت. اما در این سال، مسؤولان گروههای دانشجویی با مشارکت برخی استادان دانشکده تصمیم گرفتند ابعاد بزرگتر و جامعتری را به این مسابقه بدهند و آن را در سطحی جامعتر برای دانشجویان و دانشآموزان برگزار کنند. دوره اول مسابقات دانشآموزی-دانشجویی هوافضا در سال 86 برگزار شد که با استقبال خوبی از طرف دانشآموزان مدارس مختلف و دانشجویان هوافضای کشور مواجه شد. به دنبال برگزاری موفق این مسابقه، دورهای دوم و سوم نیز در سالهای 87 تا 89 برگزار شدند. موضوع مسابقه و شرایط آن در سالهای مختلف تا حدی تغییر کرده، اما چارچوب کلی آن تقریباً ثابت بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد