
بهگزارش وبسایت Dvice، افبیآی به بخشهای مختلفی از مشاغل توصیه کرده است، اگر افراد حاضر در کافینتها یا کافیشاپها به یکی از موارد زیر اقدام کنند، فعالیت بالقوه تروریستی تلقی میشود!
- آنها نگران حریم خصوصی خود هستند و نمیگذارند دیگران صفحه رایانهشان را ببینند.
- همواره وجه نقد پرداخت میکند.
- از پرتالها، سرویسهای حریم خصوصی یا دیگر ابزارهای پنهان کردن آدرس آیپی استفاده میکنند.
- از طریق بازیهای رایانهای ارتباط برقرار میکنند.
- نقشه و دیاگرام دانلود میکنند.
- به دریافت یا انتقال فایلها و محتوای راهنمای تولیدی محصولات الکترونیک میپردازند.
هدف از تهیه این فلایر این است که اگر کسی چیزی برای پنهان کردن دارد، یا چیزی را پنهان نمیکند، اما به حریم خصوصی خود پایبند است، بنابراین وی فردی مشکوک است. شخص مورد نظر اگر در محل عمومی، بهدنبال نقشه باشد، مشکوک است. اگر بازیهای شبکهاجتماعی میکند، خیلی مشکوک است. اگر بهجای کارت اعتباری از پول نقد استفاده میکند، باز هم مشکوک است. اگر وبسایتهای کارگاهی را بررسی میکند و از سرویسهای پنهانکننده آیپی استفاده میکند، خیلی مشکوک است و دیگر میتوان او را یک تروریست به حساب آورد!
افبیآی اعلام کرده است اگر همه موارد بالا با هم انجام نشود، شخص مشکلی ندارد. حالا فرض بگیرید شخصی در استارباکس، سایت کارگاهی MAKE یا DIY Drones را چک کند، بعد پول نقد بپردازد و نقشه مترو را هم برای نزدیکترین ایستگاه دریافت کند، در این صورت فعالیت مشکوک انجام داده است. افبیآی شماره تلفنی را هم برای کارمندان این کافیشاپها و کافینتها در نظر گرفته است تا بلافاصله موارد مشکوک را گزارش کنند.
خود افبیآی در انتهای این فلایر آورده است که تکتک موارد بالا 100درصد قانونی و حق تمام افراد است؛ اما در صورت انجام این موارد، گزینههای استثنایی هم هست که مورد مشکوکی در حال رخ دادن باشد.
این اقدام افبیآی بهجای آنکه مردم را تشویق به توسعه حریم خصوصی کند، آنها را به تروریسم متهم میکند و برای این کشور، حریم خصوصی تبدیل به نماد تروریسم شده است.
منبع: Slashdot
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: