
به گزارش فارس، حامدعلی مبارکی ظهر امروز در نشست ساماندهی مبادلات مرزی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: افزایش شعاع مرزی برای نخستین بار در این خطه از ایران اسلامی به وقوع پیوست.
وی افزود: اکنون 94 تعاونی مرزنشین، 9 بازارچه مرزی با یک هزار و 800 عضو در استان فعال هستند که با ساماندهی آنان میتوان بهترین شرایط بهرهوری مرزی را برای مرزنشینان فراهم کرد.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: باید برنامهها بگونهای تدوین شود که با توجه به مصوبه پوشش دادن برنامههای مرزی برای یک میلیون و 20 هزار نفر مرزنشین سیستان و بلوچستان شاهد رشد ارائه خدمات باشیم.
مبارکی بیان کرد: سهم تعاونیهای مرزی سیستان و بلوچستان از سوی سازمان توسعه و تجارت 100 میلیون و 768 هزار دلار در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: اکنون مرزنشینان واقعی شناسایی و کارتهای پیلهوری برای آنان در حال صادر شدن است و باید با تسریع اجرای آن، هر چه زودتر تجارت چمدانی را در منطقه پیاده کرد.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان ابراز امیدواری کرد که تا شش ماه آینده تمامی کارتهای مبادلات مرزی برای مرزنشینان سیستان و بلوچستان صادر شود.
مبارکی در ادامه با تأکید بر استفاده بهینه از شرایط مرز افزود: اصل فلسفه وجودی بازارچههای مرزی ایجاد اشتغال است که نقش مستقیمی در تأمین امنیت پایدار دارد.
وی عنوان کرد: همه دستگاههای اجرایی و امنیتی که در ارتباط با مرز هستند، مجریان مقدس نظام اسلامی هستند و باید در هر صورتی خادم مردم باشند.
سیستان و بلوچستان دارای یک هزار و 300 کیلومتر مرز زمینی مشترک با دو کشور افغانستان و پاکستان و 360 کیلومتر مرز دریایی با کشورهای حاشیه دریای عمان و خلیج همیشه فارس است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران: