در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
او در زمان فعالیت کمیتههای انقلاب، خود را در میان جوانان مبارز جا زد و در سال 59 به فرماندهی گروه ضربت منطقه 2 تهران انتخاب شد.
حدود 12 سال پیش، فعالیتهای غیراخلاقی و خلاف قانون او فاش شد و ماموران این مرد را دستگیر کردند. آدمربایی، قتل، سرقت و... از اتهامات این مرد بود که در برخی از آنها گناهکار شناخته شد و از بعضی دیگر تبرئه شد. یکی از شاکیان اسمال تیغزن میگوید: شب یازده مهرماه سال 70، وقتی به همراه شوهرم از میهمانی به منزلمان برمیگشتیم، همسرم به آشپزخانه که در زیرزمین ساختمان بود رفت تا غذا را گرم کند، اما در یک لحظه با زدن کلید برق، خانه منفجر شد و آتش گرفت. من که در آن زمان باردار بودم بر اثر آتشسوزی دچار 65 درصد سوختگی شدم و بچهام از بین رفت.
کارشناسان ایران گاز که برای بررسی درباره علت حادثه به خانه ما آمده بودند، گفتند شیر گاز اجاق5شعله آشپزخانه باز شده و گاز در زیرزمین نشت کرده بود. اسماعیل افتخاری به خاطر تصاحب زمینی که متعلق به شوهرم بود با ما دشمنی داشت و بعدها فهمیدم او وارد منزل ما شده و برای کشتن ما شیر گاز را باز گذاشته اما در آن زمان شواهدی نداشتم که این ادعایم را ثابت کنم. با گذشت 7 سال از این ماجرا، یکی از همدستان اسمال تیغزن با من تماس گرفت و گفت اسماعیل خانهتان را برای انتقامجویی به آتش کشیده و حالا هم در بازداشت به سر میبرد. یکی دیگر از شاکیان که دختری به نام یلداست، توضیح میدهد: «اوایل انقلاب یک روز ظهر در میدان هفت تیر راه میرفتم که یک دفعه «اسماعیل افتخاری» از ماشین کمیته پیاده شد و به عنوان این که من با ضد انقلاب در ارتباط هستم، به زور مرا سوار ماشین کرد و به خانهای برد. آنجا او و همدستانش به من تعرض و زندانیام کردند. بعد از چند روز هم مرا از خانه بیرون آوردند و در خیابان رهایم کردند. این مرد تهدیدم کرده بود که اگر حرفی به دیگران بزنم، میآیند و مرا میکشند. من از او بشدت میترسم و حاضر نیستم دوباره در برابرش قرار گیرم.»
یکی دیگر از شاکیان نیز میگوید: «سالها پیش با اسماعیل آشنا شدم. او گفت میتواند مرا به اروپا بفرستد، به همین خاطر 5 هزار دلار به او پول دادم. چند روز بعد در فرودگاه پول را از من گرفت و من هم به ترکیه سفر کردم تا از آنجا ترتیب سفرم را به اروپا بدهد، اما پس از چند روز سرگردانی در ترکیه، پیغام فرستاد نمیتواند برایم کاری بکند و از من خواست برگردم. وقتی به ایران آمدم از او خواستم پولهایم را پس دهد؛ اما فقط 375 هزار تومان به من داد و از برگرداندن بقیه پول خودداری کرد. من به خاطر کلاهبرداری و فریب از او شکایت دارم.»
علاوه بر این اتهامها، اسمال تیغزن متهم بود 4 تن را در دوران خدمتش به قتل رسانده است. یکی از این موارد، قتل صاحب یک چلوکبابی در منطقه کاروانسرا سنگی است. اسماعیل متهم است بعد از مقاومت صاحب رستوران در تحویل دادن ملک خود به او، این مرد را با همدستی عواملش شکنجه کرده و با وصل کردن جریان برق به بدنش او را کشته است. از دیگر موارد این است که متهم شده جنین 5 ماهه زنی را از بین برده و خانهاش را در نواب به آتش کشیده است.
اتهام قتل یک زن و مرد نیز در پرونده اسمال وجود دارد.
حجم زیاد اتهامات باعث شده بود پرونده او بهبیش از 3 هزار صفحه برسد و سرانجام این مرد به خاطر بخشی از جرایمش به بیش از 10 سال حبس محکوم شد. اما چندی قبل، با سپردن وثیقه از زندان بیرون آمد که این اتفاق با انتقادهای زیادی همراه شد. محمود سالارکیا معاون دادستان وقت تهران توضیح داد: اسمال تیغزن پس از 7 سال با گذاشتن وثیقه به مرخصی10روزه رفته و اخبار مربوط به آزادی او کذب است.
اتهام جرم اسمال تیغ زن 65 ساله، تجاوز، ارعاب و اوباشگری بوده و خلاف تبلیغات صورت گرفته، فاقد هر گونه گرایش سیاسی است. او همچنین درباره خطرات آزادی چنین مجرمی گفت که با توجه به سن بالای اسمال تیغزن، او دیگر قادر به انجام کار خلاف نیست. پس از آن بود که نام اسماعیل افتخاری بار دیگر به فراموشی سپرده شد و او اکنون در زندان دوران مجازاتش را سپری میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی و در یادداشتی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی و در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
حسن هانیزاده در آستانه سالگرد عملیات طوفان الاقصی در یادداشتی برای جام جم آنلاین مطرح کرد