
تامل در چنین واقعه شگفتی ما را به این نتیجه سوق میدهد که با مبعث پیامبر، خداوند فرهنگ و اندیشه را که مقدمات احداث تمدنی پایدار و قدرتمند است در قالب قرآن کریم، بر قلب مبارک حضرت رسول خاتم نازل و به ابنای بشر اهدا کرد. به همین جهت است که در طول تاریخ اسلام، هر گاه قرآن کریم بیشتر مهجور مانده، ما شاهد عقب گرد مسلمین در فرهنگ و تمدن سازی هستیم و هرگاه رجوع به قرآن بیشتر مورد توجه مسلمین واقع شده، شاهد تمدنی قدرتمندتر در جهان اسلام هستیم.
اولین پیام وحی، نبی اکرم را دعوت به خواندن میکند و خواندن اولین گام در جهت فرهنگ و تمدنسازی است. بنابراین مبعث دعوت به دانستن است و بیرون آمدن از تاریکیها و نادانی ها. عرب جاهلی همیشه در معرض دشمنی، درگیری، خشونت و خونریزی بود. پس از بعثت به واسطه آگاهی بخشی پیامبر اعظم(ص) دشمنیها به دوستی و خشونتها و نبردها به برادری تبدیل شد و از اینجا معنای پیام امیرالمومنین علی (ع) آشکار میشود که «مردم بدان چیز که نمیدانند، دشمنند.» اولین درس نبی اکرم (ص) به ما این است که بزرگترین دشمن ما جهل ما و مبارزه با جهل مهمترین هدف ماست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران: