
اینچنین بود که رهبر انقلاب بزرگ قرن، پای در خانهای نهاد که تا پیش از این خانه روحانی بلندآوازه جماران، آیتالله سیدحسن جمارانی بود و محل آمد و شد روحانیان مبارزی چون آیتالله طالقانی، آیتالله خامنهای، حجتالاسلام کروبی، حجتالاسلام ناطقنوری و حاج سیداحمدخمینی و... بود.
سرانجام، پس از 9 سال زندگی عارفانه در این محل، امام به آرامش ابدی رسید و جهان را خیره جماران کرد. محلههای جماران شیون و مستی عاشقانی را در یاد دارد که هنوز 20 سال بعد از آن عروج عارفانه، سربالاییهای باهنر و یاسر را طی میکنند تا به سرّی عمیق دست یازند و خاطر خمینی خود پاس دارند.
29 سال بعد از آن ورود و 20 سال بعد از آن عروج، پای سخن مردم ساده دل جماران که مینشینی، یاد دوران تازه میشود. از خمینی که میگویند چشمهایشان میدرخشد. آنان عشق و شهرت را با انقلاب و خمینی زیستهاند.
پیش از آنکه امام به جماران بیاید، مردم جماران حسینیه خود را تخریب میکنند تا از نو بسازند. ساختمان که به نیمه میرسد امام نیز میرسد و در همان روزهای اولیه ورود امام، ساختمان تکمیل میشود. امام به تجملات و زیباسازی ساختمان رضایت نمیدهد و حسینیهای در اوج سادگی محل آمد و شد بزرگان ایران و جهان میشود.
امروز جهانگردانی که به تهران میآیند برای بازدید از 3 ساختمان معروف، رهسپار شمال شهر میشوند، 3 ساختمانی که متعلق به رهبران سده اخیر ایران است؛ کاخ سعدآباد، کاخ نیاوران و حسینیه جماران. آنان اوج شکوه و عظمت شاهانه را در 2 عمارت اولی میبینند. در مقابل، در بازدید از ساختمان کوچک و ساده جماران، راهنماها به جای گچکاریها و شاهکارهای هنری، سطح رنگی سقف ساختمان را نشان میدهند و میگویند: روزی ساختمان را از اینجا شروع کردند به رنگآمیزی و امام فهمید و با عتاب جلویش را گرفت که اگر با پول بیتالمال این کار را میکنید، نکنید و اگر با پول خودتان میکنید، اسراف است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران: