در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
وی افزود: بخش خصوصی در منطقه ویژه پارسجنوبی در سالهای اخیر در حوزه صنایع پاییندستی، صنایع سبک و نیمهسنگین، واحدهای صنعتی قطعهساز، انبوهسازی مسکن و تولید مکمل بالابرنده استان بیش از 912 میلیارد تومان سرمایهگذاری کرده است.
وی با تاکید بر این نکته که پارسجنوبی مطمئنترین منبع سرمایهگذاری برای بخش خصوصی است، گفت: با اختصاص 3 درصد از درآمد فروش نفتخام به توسعه این میدان، توسعه پارسجنوبی از رشد خوبی برخوردار شده است.وی با اشاره به اجرای 29 طرح زیربنایی در دولت نهم در منطقه ویژه اقتصادی گفت: این طرحها با سرمایهای بیش از 877 میلیارد تومان طی سالهای 84 تا 87 به اجرا درآمده که شامل اجرای سیلبند، سدهای تاخیری، ایمنسازی سایتها و احداث فرودگاه، از عمدهترین طرحهای مزبور به شمار میرود.
رضوی همچنین با تاکید بر اهتمام دولت نهم برای رشد و توسعه منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی گفت: منطقه عسلویه به عنوان آرمانشهر اقتصاد ایران در دولت نهم مورد توجه جدی قرار داشت و راهاندازی 5 فاز پالایشگاهی بویژه 2 فاز پالایشگاهی 9 و 10 پارس جنوبی از دستاوردهای شاخص توسعه پارس جنوبی در این دوره است.
منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی در جنوب ایران واقع شده که 14 تریلیون مترمکعب ذخایر گازی و 18 میلیارد بشکه ذخایر میعانات گازی را - که 8 درصد کل ذخایر گازی دنیا محسوب میشود- در خود جای داده است.
در حال حاضر، 10 فاز پالایشگاهی این میدان به تولید گاز مشغول هستند و طبق برنامه، 18 فاز دیگر این میدان نیز باید طی سالهای آینده به بهرهبرداری برسد. ایران برای بهرهبرداری از این 18 فاز، تاکنون با دهها شرکت داخلی و خارجی مذاکره کرده و در برخی موارد به نتایج مثبتی نیز رسیده است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه