در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
هدف کلی اکثر هکرها نیز در این مواقع مشخص است، آنها در پی نفوذ به رایانهها و کسب اطلاعات خصوصی، مالی و محرمانه کاربران هستند. اما همانطور که ذکر شد در روزهای گذشته آنفلوآنزای خوکی به یک تهدید و نگرانی بزرگ در دنیا تبدیل شده است. اگرچه خبری از حضور این ویروس در کشورمان نیست و به تبع آن احتمال به دام افتادن کاربران اینترنتی ایرانی هم در دام ویروسهای اینترنتی مشابه کم است، اما ویروس مذکور غوغایی به پا کرده است.
در این خصوص سازمان پلیس بینالملل هشدار داد ممکن است خلافکاران از واهمه مردم نسبت به شیوع آنفلوآنزای خوکی استفاده کرده و داروهای تقلبی را از طریق اینترنت به فروش برسانند.
به گزارش خبرگزاریها، این سازمان اعلام کرد که مردم با پاسخ به ایمیلهای هرزنامه آنفلوآنزای خوکی یا با اقدام به سفارش داروهای آنلاین از طریق سایتهای غیرمجاز، سلامت خود را به خطر میاندازند.
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) نیز هشدار داد کلاهبرداران، سایتهایی را راهاندازی کردهاند که با ادعای جلوگیری، درمان یا معالجه ویروس آنفلوآنزای خوکی، محصولات تقلبی تبلیغ میکنند.
در حال حاضر هرزنامهها با تکنیکی که هکرها از آن به مهندسی اجتماعی یاد میکنند، با عباراتی مانند <شیوع آنفلوآنزای خوکی> تلاش میکنند علاقه کاربران را جلب و آنها را به باز کردن هرزنامهها ترغیب کنند.
بنابر ارزیابی یک شرکت امنیتی، هرزنامه آنفلوآنزای خوکی که انتشار آن از ابتدای این هفته آغاز شده 3 یا 4 درصد از کل ایمیلهای هرزنامههای اینترنتی را تشکیل میداد.
بر اساس گزارشها، در حال حاضر دولتها در سراسر جهان به دنبال کاهش اثر احتمالی اپیدمی آنفلوآنزای خوکی هستند. ویروسی که تا کنون 103 نفر را در مکزیک کشته و در آمریکا، کانادا و اروپا نیز گسترش یافته است.
علی شمیرانی
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه