در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رئیس جهاددانشگاهی در گفتگو با مهر با اشاره به حوزه هوا و فضا و تلاش محققان جهاد دانشگاهی در این حوزه افزود: گام بعدی در این بخش طراحی و ساخت هواپیمای نیروی انسانی است. در حال حاضر در دنیا مسابقه ای برای طراحی و ساخت هواپیما با نیروی انسانی در حال انجام است که محققان جهاددانشگاهی نیز در این زمینه وارد شده اند.
وی اضافه کرد: هدف این است محققان بتوانند هواپیمایی را طراحی کرده و بسازند که با پا زدن انسان پرواز کند. منظور اصلی کسب دانش کامپوزیتهای فوق سبک است که فرد بتواند با پا زدن با هواپیمایی با بالهایی به عرض 32 متر پرواز کند و در قدم بعدی با نصب سلولهای خورشیدی روی بالهای آن و نصب تجهیزات مخابراتی بر روی آن بتواند نقش ماهواره ها را برای پوشش مخابراتی و اطلاعاتی محدوده ای از زمین ایفا کند.
رئیس جهاددانشگاهی اظهار داشت: هم اکنون تنها دو کشور در دنیا فناوری ساخت این نوع هواپیما را در اختیار دارند که ما سعی داریم با کار بر روی آن وارد این حوزه شویم اما متاسفانه با محدودیت بسیار زیاد بودجه ای مواجه شده ایم.
طیبی از رایزنی با معاونت علمی ریاست جمهوری و بخش هوا و فضای وزارت دفاع برای توسعه فعالیت های جهاددانشگاهی در این بخش خبر داد و به مهر گفت: امیدواریم با صحبت های صورت گرفته فعالیتهای خود را گسترش دهیم. در این راه جهاددانشگاهی نیز خواستار عضویت در ستاد هوا و فضای معاونت علمی است تا بتواند از کمکهای آن معاونت بهره مند شده و نقطه نظرات علمی خود را ارائه دهد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه