میرتاج‌الدینی، عضو هیات رئیسه مجلس خبر داد

احتمال کاهش 3 تا 5 روزه تعطیلات رسمی‌

گروه جامعه: یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح کاهش تعطیلات رسمی در مجلس که در حال بحث و بررسی است، گفت: با این بررسی‌ها پیش‌بینی می‌شود 3 تا 5 روز از تعطیلات رسمی کشور کاهش یابد. حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا میرتاج‌الدینی در گفتگو با ایسنا، در باره کاهش تعطیلات رسمی کشور با بیان این مطلب اظهار کرد: مجلس طی مدتی در مورد کاهش تعطیلات رسمی کشور بررسی و تحلیل کرد که اوایل مجلس هشتم این تحلیل به همه نمایندگان ارائه شد و در جریان دیدگاه‌های مردم و مجموعه‌های مختلف قرار گرفتیم. وی با بیان این‌که در بررسی کاهش تعطیلات رسمی کشور نظرات فرهیختگان جامعه از حوزه و دانشگاه نیز مدنظر قرار گرفت، تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب در سال‌های گذشته بر کاهش تعطیلات رسمی در کشور تاکید داشتند که مجلس نیز طرح کاهش تعطیلات رسمی را در جهت سخنان رهبر معظم انقلاب مطرح و مورد بحث قرار می‌دهد. این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که به اعتقاد مجلس روزهای مذهبی یا تاریخی که به یکی از نمادهای مذهب تشیع و مکتب اسلام تبدیل شده است و نماد انقلاب اسلامی است باید حفظ شود، افزود: به عنوان مثال 25 شوال روز شهادت امام صادق(ع) به عنوان نماد مذهب تشیع مطرح می‌شود، 18 غدیر که روز ولایت امیرالمومنین(ع) بوده، نیمه‌شعبان روز میعاد آخرین منجی بشریت و روز مبعث نماد مکتب اسلام را نمی‌توان تغییر داد و تعطیلی آن برداشته نمی‌شود.
کد خبر: ۲۱۵۱۹۵
وی خاطرنشان کرد: روزهای تعطیلی رسمی که به عنوان نماد مذهب تشیع یا مکتب اسلام یا نماد تاریخ انقلاب اسلامی است، باید به عنوان تعطیل محسوب شده و تغییر نیابند.

میرتاج‌الدینی گفت: همچنین روزهای تعطیلی که مراسم عمومی مذهبی یا انقلابی چون عزاداری‌های عمومی و راهپیمایی‌ها برگزار می‌شود و در آن به صورت طبیعی اصناف و کسبه و بازار نیز تعطیل می‌کنند، نباید تغییر داد.

نماینده مردم تبریز در خانه ملت اظهار کرد: برخی روزهای تعطیل رسمی کشور که نه به عنوان یک روز نمادین شناخته شده و نه مراسم عمومی و سراسری در آن برگزار می‌شود، چون 15 خرداد، 29 اسفند و 12 فروردین و یا برخی جشن‌های مذهبی چون میلادها که چنین مشخصه‌ای را ندارند، می‌توان در مجلس در مورد آنها در کمیسیون‌های ذی‌ربط کار کارشناسی کرد و تصمیم گرفت؛ چرا که در تاریخ کشور ما نیز معمولا چنین روزهایی را بازار و کسبه با چراغانی و باز بودن گرامی داشته، نه با تعطیل کردن و سوت و کور کردن خیابان‌ها و بازار، حتی مراکز حوزوی ما نیز در چنین روزهایی تعطیل نمی‌شوند.

به گفته وی، پس از اخذ نظرات کارشناسی افراد مطلع در جامعه و فرهیختگان حوزه و دانشگاه، بحث کاهش تعطیلات رسمی کشور در کمیسیون‌های ذی‌ربط از جمله کمیسیون فرهنگی و اجتماعی مطرح خواهد شد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها