
دکتر لیلا آزادبخت محقق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و متخصص تغذیه روز شنبه با بیان این مطلب به ایرنا گفت: بسیاری از افراد از این مسئله بسیار ناراحتند و نمی دانند که چگونه دچار نفخ شکم نشوند.
وی با بیان اینکه تغذیه در پیشگیری از نفخ شکم موثر است، افزود: وقتی یک ساندویچ در دستتان میگیرید و در هیاهوی یک خیابان شلوغ آن را همراه با هوای زیادی میبلعید انتظار نداشته باشید که بعد از چند دقیقه احساس درد در شکم نکنید.
آزادبخت اظهار داشت: در فضایی آرام، و بصورت نشسته در مدت 30 دقیقه غذایتان را بجوید و هول نباشید ،20 تا 30 گرم خوردن موادی مانند غلات غنی شده میوهها و سبزیها در روزها برای هضم غذا ضروری است، خوردن بیش از حد آنها میتواند سبب مختل شدن گوارش غذا و نفخ شود.
وی با اشاره به اینکه سبزیجات سبب هضم شدن بهتر غذا میشود ، گفت: مصرف سبزیهای خشک و سیبزمینی برای کسانی که دستگاه گوارش ضعیفی دارند مناسب نیست.
آزادبخت یادآور شد: پختن غذاها ، هضم آنها را راحتتر میکند ، سعی کنید سبزیها را به صورت خام اما گوشت و حبوبات و غلات را به صورت پخته مصرف کنید و مصرف زیاد نمک نیز سبب جذب مقدار فراوانی آب از معده میشود. میزان نمک را در غذاهایتان کاهش دهید و از غذاهای فوری و صنعتی کمتر استفاده کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم