
قمشه اضافه می کند: هدایا و کمک های مردم در جشن شور نیکوکاری هر سال افزایش می یابد؛ به گونه ای که سال گذشته 18درصد نسبت به سال ماقبل رشد داشته است .وی تاکید می کند: طی 17سال گذشته که جشن نیکوکاری برگزار شده ، مجموعا 155میلیارد تومان کمک های نقدی و غیرنقدی از سوی مردم اهدا شده که در میان نیازمندان توزیع شده است .رئیس ستاد احسان و نیکوکاری می گوید: وجه نقد، مواد خوراکی و خواربار، لباس و کفش ، فرش ، موکت ، پتو و لوازم خانگی بیشترین کمک های مردمی است.
چشم های منتظر
چیزی به روز شور نیکوکاری نمانده است . با انگشت های یک دست هم اگر حساب کنید، 4روز زود می گذرد و 16اسفند می رسد. هدیه ای هرچند اندک را برای کودکان هموطن کنار گذاشته اید؟ آیا فکری برای تقسیم نان با «اسرا»، آدینگ ، روژان و... بسیاری کودکان که نان ، کفش ، شانه و... ندارند، کرده اید. آنها امیدی به نسیم های بهار ندارند؛ بهار را با هدایای من و تو، نو می کنند، تازه می شوند.
آنها انتظار می کشند شاید بعد از بهار پاهای اسرا به زخم کهنه خو نکند، با کفش هایی که من و تو برایش هدیه فرستاده ایم ، شاید موهای آدینگ را شانه من آراسته کند و شاید سفره روژان را نان تو رنگی کند و بهار را همه ما ایرانیان به جان بچشیم.
نیکوکاران سالانه 200 میلیارد تومان صدقه می دهند
سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره ) برای اولین بار در میان خبرنگاران حضور یافت تا در خصوص تغییر ساختاری این نهاد، کمک های مردمی و دولتی ، کمک به خانواده های خارجی و تعداد مددجویان سخن بگوید و البته تصریح کرد: سالانه 200میلیارد تومان کمک های مردمی دریافت می کنیم.
حسین انواری در جمع خبرنگاران به چند نکته اساسی در خصوص مددجویان این نهاد اشاره کرد و گفت : مشکلات اساسی بیشتر مددجویان ، افسردگی ، پرخاشگری و غمزدگی است که سیستم مشاوره کمیته امداد معطوف به رفع مسائل روانی است . گروه های مشاوره کمیته به دنبال ایجاد نشاط، خودباوری و کرامت انسانی در میان مددجویان هستند تا حرکت بالقوه این گروه آسیب پذیر تحت پوشش را به حرکت بالفعل تبدیل کنند.وی همچنین در این خصوص گفت : بعضی از مددجویان تحت پوشش حتی توان حرکت و انجام رفتارهای اجتماعی را ندارند.یکی دیگر از نکاتی که انواری به آن تاکید کرد، نگرانی از وضع بیماری در روستاهای کشور بود. وی اضافه کرد: وضعیت بیماران روستایی کشور به گونه ای است که ما احساس نگرانی می کنیم و با آن که جزو وظایف کمیته امداد تعریف نشده است ؛ اما برای حل این مشکل اقداماتی را شروع کرده ایم و آماده همکاری هستیم .وی در خصوص مددجویان تحت پوشش افزود: در حال حاضر 5میلیون نفر تحت پوشش هستند و ما تنها ظرفیت 2میلیون نفری موارد فوری و اورژانسی را داریم.
حسین قره
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: