خبر روزنامه جام‌جم تائید شد

پرسپولیس هم شانس آسیایی شدن دارد!

با اعلام رسمی هدایت ممبینی، دبیر کل فدراسیون فوتبال گزارش روز پنجشنبه روزنامه جام‌جم مبنی بر معرفی استقلال و تراکتور  به عنوان نمایندگان فصل آینده ایران در لیگ نخبگان آسیا تائید شد.
با اعلام رسمی هدایت ممبینی، دبیر کل فدراسیون فوتبال گزارش روز پنجشنبه روزنامه جام‌جم مبنی بر معرفی استقلال و تراکتور  به عنوان نمایندگان فصل آینده ایران در لیگ نخبگان آسیا تائید شد.
کد خبر: ۱۵۴۹۱۴۰
 
بنا به گفته‌های دیروز ممبینی تیم اول لیگ در جدول فعلی (استقلال) سهمیه مستقیم لیگ نخبگان را می‌گیرد و تیم دوم جدول (تراکتور) به پلی‌آف می‌رود. تیم سوم لیگ (سپاهان) هم سهمیه جام حذفی محسوب شده و به لیگ قهرمانان آسیا ۲ می‌رود.
پیش از این رئیس کمیته صدور مجوز حرفه‌ای اعلام کرد که باید تا تاریخ ۱۰ خرداد نمایندگان ایران برای حضور در آسیا به AFC  معرفی شوند. در حال حاضر سهمیه ایران برای رقابت‌های لیگ نخبگان آسیا ۱+۱ است و یک تیم هم به صورت مستقیم به سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا خواهد رفت اما به تازگی AFC اعلام کرده که رقابت‌های فصل آینده لیگ نخبگان به جای ۲۴ تیم با ۳۲ تیم برگزار خواهد شد. در واقع این امکان وجود دارد که پرسپولیس هم به عنوان تیمی که در سه فصل اخیر بهترین عملکرد را در میان دیگر تیم های باقیمانده لیگ داشته به عنوان نماینده چهارم ایران در آسیا معرفی شود. 
برگزار نشدن رقابت‌های لیگ برتر با تصمیم جدید AFC مبنی بر افزایش تعداد تیم‌های لیگ نخبگان در فصل آینده و اعلام نکردن تعداد سهمیه‌های جدید به گره جدیدی تبدیل شده که اما و اگرهای زیادی به وجود آورده است اما چاره‌ای جز انتظار برای اعلام نهایی AFC وجود ندارد تا مشخص شود سهمیه ایران در لیگ نخبگان افزایش پیدا کرده یا نه.
newsQrCode
برچسب ها: پزسپولیس
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها