رئیس جامعه حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم گردی:

حال اقامتگاه‌های بوم‌گردی خوب نیست

رئیس جامعه حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم گردی کشور به راکد بودن بازار اقامتگاه‌های بوم گردی اشاره کرد و گفت: برای جذب گردشگران باید تحریک تقاضا ایجاد کنیم.
کد خبر: ۱۵۱۰۸۷۱

جام جم آنلاین؛یاور عبیری، با بیان اینکه اقامتگاه‌های بوم گردی شرایط مناسبی را سپری نمی‌کنند، اظهار کرد: باتوجه به اینکه اکنون در فصل تابستان هستیم و اقامتگاه‌های بوم‌گردی باید روزهای شلوغی را پشت سربگذرانند، اما اینگونه نیست. البته این شرایط در تابستان سال گذشته هم وجود داشت و امسال نیز تداوم پیدا کرده است. 

رئیس جامعه حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم گردی کشور اضافه کرد: ما یک جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را پشت سرگذاشتیم و اکنون نیز در دوره پساجنگ قرار داریم، بنابراین بوجود آمدن چنین شرایطی و عدم تمایل مردم برای سفر تاحدودی طبیعی است، با این وجود معتقدم خود جامعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی می‌توانند زمینه را برای افزایش سفرهای مردم فراهم کنند. 

وی تاکید کرد: یکی از برنامه‌هایی که در این راستا در دستورکار قرار گرفته و پیشنهاد آن را هم به وزارت میراث فرهنگی داده‌ایم، انعقاد تفاهم‌نامه با وزارتخانه‌های مختلف برای تدوین بسته‌های تخفیفی سفر است. 

عبیری خاطرنشان کرد: در گام اول می‌خواهیم با وزارت میراث فرهنگی تفاهم نامه‌ای منعقد کنیم تا با حمایت این وزارتخانه برای پرسنل آن کارت‌های رفاهی سفر و استفاده تخفیفی از اقامتگاه‌های بوم گردی را اجرایی کنیم. 

وی اضافه کرد: درصورتی که وزارتخانه‌ها، نهادها و سازمان‌های مختلف همکاری کنند، این طرح علاوه بر کمک به اقامتگاه‌های بوم گردی، به رونق گردشگری داخلی در کشور هم کمک خواهد کرد. 

نائب رئیس جامعه حرفه‌ای اقامتگاه‌های بوم گردی کرمانشاه افزود: ناچاریم برای برون رفت اقامتگاه‌های بوم‌گردی از شرایط فعلی، تحریک تقاضا ایجاد کنیم و این اقدام توسط خود اقامتگاه‌های بوم گردی هم می‌تواند انجام گیرد. 

وی یادآورشد: یکی از اقدامات موثر در این زمینه برگزاری رویدادها و جشنواره‌هاست، چرا که گردشگران علاقمند به حضور در چنین رویدادهایی هستند. 

عبیری گفت: اکنون در شرایطی هستیم که خود مردم هم تمایل دارند از شهرها و خانه‌هایشان بیرون بیایند، اما تحقق این امر نیازمند یک محرک است که ارائه بسته‌های تخفیفی و برگزاری رویدادها می‌تواند این نقش را ایفا کند. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها