مدیر شرکت خدمات کشاورزی قم:

تامین کود‌های یارانه‌ای از ۶۰۰۰ تن فراتر رفت

حسین زند، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم گفت، تامین و تدارک انواع کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان استان در چهار ماهه نخست سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشد بسیار خوبی مواجه شده و از ۶۰۰۰ تن فراتر رفته‌است.
حسین زند، مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم گفت، تامین و تدارک انواع کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان استان در چهار ماهه نخست سالجاری نسبت به مدت مشابه سال قبل با رشد بسیار خوبی مواجه شده و از ۶۰۰۰ تن فراتر رفته‌است.
کد خبر: ۱۵۱۰۸۱۸

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا،حسین زند در این خصوص بیان کرد: آمار‌های مستند حاکی از رشد چشمگیر میزان کود تدارک شده برای بخش کشاورزی استان در سالجاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل است که این وضعیت گامی بلند در راستای حمایت از تولید ملی و خودکفایی در بخش کشاورزی محسوب می‌شود.

وی گفت: در چهار ماهه ابتدای سال ۱۴۰۳ میزان تامین و تدارک کود‌های یارانه‌ای توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم بیش از چهار هزار و ۵۰۰ تُن بود، که این رقم با افزایش بیش از ۳۰ درصدی در سال جاری به بیش از ۶۰۰۰ تن رسیده‌است.

وی تاکید کرد: این افزایش بیش از یک‌هزار و ۵۰۰ تُنی در تامین کود‌های کشاورزی، نوید بخش دسترسی بهتر و مطمئن‌تر کشاورزان استان به نهاده‌های حیاتی برای کشت و زرع خود است.

زند افزود: تامین به موقع و کافی کود‌های کشاورزی، به طور مستقیم بر افزایش بهره‌وری، کاهش هزینه‌های تولید برای کشاورزان و در نهایت، تضمین امنیت غذایی مردم تاثیرگذار است.

وی توضیح داد: با دسترسی آسان‌تر و پایدارتر به کود‌های شیمیایی یارانه‌ای و با کیفیت، کشاورزان قادر خواهند بود تا با اطمینان بیشتری به کشت محصولات خود بپردازند و از حداکثر ظرفیت زمین‌های زراعی بهره‌برداری کنند.

بخش کشاورزی قم به عنوان متولی اصلی تامین امنیت غذایی مردم در زمینه‌های مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن می‌توان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخم‌گذار و تخم مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبه‌های ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.

این بخش ۶ درصد ارزش‌افزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.

میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش‌از ۸۵۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها