نگاه دیگر به دیگر اندیشان 

 این روزها پس ازموفقبت مردم متحد برابر غرب  از سوی جریان های دیگر اندیش پیسنهاد می شود سیاست تازه ای برابر نیروهای تپوزیسیون در پیش گرفته شود و فضای بازتری برای حفظ وحدت پدید آمده پدید آید . 
کد خبر: ۱۵۰۸۹۶۵
نویسنده احمد میراحسان 

واقعا چگونه باید برخورد کرد و نرمش و انعطاف تا کجا به سود اتحاد ملی و از کجا به زبان استحکام اتخاذ انقلابی است؟  و چه باید کرد ؟
 دو برخورد افراط و تفریطی به نیروهای داخلی سرسخت که در موقعیت اپوزیسیون هستند وجود دارد ،. اینان چه کسانی هستند و چه سیاستی باید در پیش گرفت ؟خوب  اول ببینیم‌چه کسانی هستند.
۱_اولین گروه در حوزه ماُوا دارند . روحانیونی که پیرو مراجع مختلفی اند که دارای تعارض فقهی  با امام در باره تشکیل حکومت اسلامی هستند . این جریان انواع‌ گوناگون دارند:
الف_عالمان بزرگ و فقهای برجسته ، که خود امام ره  هم به آنان و نظر ففهی شان احترام  می گذاشت و آنان هم در عمل  مقابل حکومت جمهوری اسلامی وضع برانداز نداشته و از هر کمکی دریغ نکردند و  نمی کنند. حضرات سید احمد خوانساری و آقای بهجت و سید شهاب الدین مرعشی و آقای گلپایگانی و اراکی و .... نمونه ای از این ففها محسوب می شوند .ارتباط امام‌ با آنان محترمانه بود و همه می دانند کسی که بر جنازه امام ره‌ نماز گزارد آیت الله العظمی محمد رضا گلپایگانی بود .
ب_روحانیونی  که به جریان شیعه انگلیسی  مقیم لندن و مدافع دربار سلطنتی وایسته اند . و اساسا ماُمورند . داماد شیرازی ها نمونه بارز این دسته است . 
۲_ اصلاح طلبان  تحت رهبری آقایان خاتمی و کروبی 
۳_سبزهای تحت رهبری میر حسین موسوی 
۴_سازندگی و اعتدال و توسعه و دیگر تکنوکرات های پیرو مرحوم‌ هاشمی 
۵_ گرایشات روشنفکری چپ 
۶_روشنفکران غربگرا  و....
۷_طبقه متوسط مدرن با مطالبات مدرن و‌گاه ضد اسلامی
۸_گرایشاتی با خواست  سالم سازی و اصلاح نظام موجود....
☆☆☆☆☆
می بینیم این نیروها بسیار پراکنده و متفرق و دارای ویژگی های  متفاوت و مواضع  حتی متضاد هستند . 
۱_پس اولین وظیفه طبقه بندی انان است در دسته های دارای وحدت استراتژیک ..
۲_ بعد تفکیک خود اقشار مردم است با احزاب و سازمانهای  دارای اعضای محدود . و معدود .
۳_تقسیم آنان است بر اساس هدف عریان براندازی یا ه ف مخفی و ضمنی براندازی و یا هدف ایتحاله نظام بدون کاربرد زور 
۴_دسته بندی آنان از نظر ایدئولوژیک و مرام و سیاست هم مهم است ..
 حوب چه نتیجه ای از این شناخت و دسته بندی می گیربم ؟ هدف ما برابر هریک فرق دارد . براندازان و تجزیه طلبان مسلح و تروریستها،  تا زمانی که در حال جنگ و عمل مسلحانه اند باید سرکوب شوند . و هرگونه تعلل و انعطافی برابر اینان چه منافق باسند و چه سلطنت طلب و کومله و....مایه ضربه به استحکام نظام مقدس است .
_متفکران و فقها و اساتید دانشگاه اگر وابسته به‌اجنبی باشند و برانداز جایی در جمهوری اسلامی ندارند . اما اگر بنا به مبانی فکری شان خواهان بحث علمی هستند باید کرسی های آراد اندیسی جدی گرلته شود و با حضور متفکران انقلاب اسلامی وارد گفتگوی جدی با انان‌شویم و سرکوب تفکر اشتباه محض است .
 در برابر رفتار افراطی سرکوبگر ، رفتار واداده و تفریطی است . . جریانهای غربگرا برای اپوزیسیون وچار این وادادگی سی ساله اند که نتابج سبایت تفریطی فساد فکری پاسخ تیافته در نسل های  جوان است . رسانه ملی مسئولیت بزرگی دارد و باید بدان پاسخ دهد ‌ 
___پیروزی اخیر نه با وادادگی برابر راه غلط غربگرایان بلکه با ایستادگی برابر راه حل غلط آنان بدست آمد پس نباید فریب وادادن را خورد 
____درس بزرگ احترام به گروهای مختلف مردم است اما این به معنی دنباله روی دین از اقشار متوسط نیست بلکه بگفقط به معنی  تضمین آزادی برای بیان تظرات شان و پاسخ بسنده اسلامی و انقلابی  است و در فضای عمل حقوق قانون اساسی باید اجرا گردد .  . این فضا به تحکیم عقلی و رشد تفکر اصیل اسلامی می انجامد و باید عالمان بزرگ حوزه و دانشگاه از حصور در میدان‌ چالش های فکری ابا نکتتد . 
پس نباید اجازه داد به بهانه حفظ وحدت ملی دروغین انقلاب ذبح شود . و نیر نباید از انعطاف قانونی و محترم شمردن حقوق مردم‌ واهمه داشت . خط قرمز حفظ حقیقت عدالتخواهی و انبلابی بودن جمهوری اسلامی است و جنگ با باطل و براندازی و استحاله.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها