وی با بیان اینکه مصرف هرگونه قارچ خودرو فارغ از اینکه کجا رشد کرده باشد میتواند خطرآفرین باشد، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه گاهی قارچهای سمی و غیرسمی کنار یکدیگر رشد میکنند، امکان اینکه یک قارچ خوراکی، اما قارچ کنار آن سمی باشد، وجود دارد.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به افراد توصیه کرد: لازم است افراد برای مصرف قارچهای خودرو به روشهای سنتی روی نیاورند. تشخیص قارچ خوراکی و سمی بسیار دشوار است و از روی ویژگیهای ظاهری امکان تشخیص آن نیست.
به گفته قلعهسفیدی، چنانچه فردی دچار مسمومیت با قارچ شد، اولین اقدام مراجعه به مراکز درمانی است و افراد باید از اقدامات خودسرانه پرهیز کنند.
وی با بیان اینکه حالت تهوع، دل پیچه، استفراغ، سردرد، سرگیجه و تپش قلب از علائم اولیه مسمومیت با قارچ است، یادآور شد: مسمومیت با قارچ در موارد شدید میتواند نارسایی کبد و کلیه، مشکلات تنفسی و حتی کما و مرگ را ایجاد کند و از همین رو دریافت به موقع و سریع خدمات درمانی در کمک به فرد بسیار حائز اهمیت است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه امسال در استان کرمانشاه، ۵۵ مورد مسمومیت با قارچ داشتیم که متاسفانه یک نفر نیز جان خود را از دست داد:
وی در پایان توصیه کرد: بهتر است برای جلوگیری از به خطر انداختن جان خود، از مصرف قارچهای خودرو پرهیز کرده و قارچ را از مراکز و فروشگاههای معتبر بخرید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر همایون میگویدحقیقت امام فراتر از چیزی است که در انتظارش هستیم
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم؛